Mamici si burtici de Baia Mare (15)
Raspunsuri - Pagina 5
Malinka spune:
fetelor...ar trebui compus un alt mesaj...sa stearga poza de pe net...ca articolul ramane acolo, poza e foarte clara si mie nu imi place treaba asta...suntem asociate cu o gluma...una proasta...
Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
Ilinca_M. spune:
Fetelor, nu va mai bateti capul cu tembelii aia: poza vi se pare voua clara pentru ca STITI ca sunteti voi, dar va zic ca de fapt e foarte neclara si indepartata. Doar eu va stiu pe voi de aici, din poze, dar chiar si dupa ce am marit poza respectiva nu am deosebit mare lucru acolo. In plus, cati citesc amaratul ala de ziar? Eu am preferat intotdeauna Graiul, e mult mai serios, Glasul asta e sub orice critica. Si cati credeti ca stau pe net sa rascoleasca arhiva Glasul?!
Nu mai puneti la suflet, orice om normal isi da seama ca a fost un pamflet aiurea, de calitate indoielnica. Se cred si ei mari catzavenci, saracii!
22
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp
clauco spune:
Salutare fetelor,
Ce liniste e pe forum. Unde sunteti toate?
Ati fost careva la targul asta de inbracaminte ? Cum e? Cred ca ma duc dupa ce mancam. Mai mult sa ies din casa ca m-au inebubit copii azi. Mada a urlat, Bogdi m-a disperat sa facem bradul. A fost asa de agitat ca i-am dat si doua la fund. Asa ca plec sa-mi recreez creierii. Cine mai e in situatia mea, va invit la o plimbare fara prunci.
Astept raspuns urgent .
Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008
radcarmen spune:
Ce de "activitate". Cred ca lumea e ocupata sa faca prajituri, cozonaci si alte bunatati.
A primit careva indemnizatia????????????????? Eu una fac cu nervii, mama lor de nesimtiti.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Malinka spune:
da, intr-adevar, tare slaba activitatea pe forum...
noi am fost azi la mogosa, sa facem cunostinta cu zapada...:) foarte frumos peisajul dar si mai frumos nasucul rosu al lui marc...
fetelor, noi am stat 3 zile in casa...lungi si agitate, nu mai vreau ploaie si vreme urata, vreau plimbare...
o seara placuta sa aveti...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
dflavia spune:
seara, nici eu nu m,ai pooooooooooottttttttt in casa
am racit amandoua, am facut-o si pe asta
nu am iesit de joi, eu sunt mai bine, Stefi are mucisori, fara febra, noaptea se trezeste ca nu poate respira si nici nu poate suge
de mancat mancare ioc, frate da nimic nimic, ma termina psihic sunt in prag de colaps psihic , nu mai poooootttttt, azi m-a apucat si plansul
gata maine plec la o tura de shopping ca sa ma mai calmez ca altfel nu stiu ce s-o intampla
Melly bucura-te ca ai o fata asa cuminte si mananca
Malinka, Anca81 si cele cu bebei mici va invidiez ca mai aveti pana la diversificare si da doamne sa nu patiti ca mine
Ancaurn, ce-ti mai fac piticii?
Mami de Stefania 11.05.2008
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Malinka nu mai vreau ploaie si vreme urata, vreau plimbare... |
Tu te plangi ? Da' io ce sa zic ?Mama ei de tara Macar acolo nu tine mult. Pacat ca nu putem avea tot ce dorim intr-un singur loc.
MARINELA
P a t t y - la 11 luni
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
ancaurn spune:
Buna dimineata!
Imi bag picioarele in ea de treaba si tot va scriu macar cateva randuri!
Sa incep prin a va povesti prin ce am trecut noi zilele astea. Deeeci. Treaba, treaba si iar treaba. Miercuri si joi am fost eu racita ca plangeam intr-una si nu mai vorbesc de nasul meu. Am consumat doua pachete de batistuta de hartie, un sul de prosoape de hartie de bucatarie si hartie igienica fara numar. In timpul asta, Cezara behaia de zor, asa ca i-am dat antibiotic, chit ca n-am mai mers la medic din lipsa de timp. Stiu, nu aruncati cu rosii, nu e bine, dar am zis ca decat sa-l imbolnaveasca si pe Dragos acum de Sarbatori, mai bine asa. Sotul si el racit, doar Dragos nu avea nimic in afara de ardei iute in fund.Ei bine, vineri dimineata eu m-am trezit bine, ca si cand nu am avut nimic. In schimb Dragos...nu va spun ca avea mucii pana-n gura si ii intinsese pana si pe ochi. Noroc cu batista bebelusului (sa-i dea D-zeu sanatate celui ce a inventat-o) ca altfel nu stiu ce faceam. Ieri deja eram toti binisor, fara prea multi muci, fara tuse, cu treburile terminate, super. Ma gandeam ca mai am azi doar de calcat si de sters oglinzile din hol si de maine mancarea. Da' ce? Se potriveste vreodata socoteala de acasa cu cea din targ? Taman ieri, cand era curatenia gata - ati retinut, nu? - pe la 11 mi s-a spart o teava in baie si tasnea apa pana in mijlocul holului. Nu va spun cum imi arata casa acum . Pot s-o iau linistita de la capat. Asta e povestea noastra, asa ca putin imi pasa cum e vremea afara. Sac!
si acum un scurt si concis conspect!
Flavia tare rau imi pare ca ati racit si voi. Cu batista bebelusului ai incercat?
Melly deja ti-am zis ca-mi place nmai mult culoarea mai inchisa. Iti scoate ochii in evidenta. Si merci pt mesajul de vineri. Am ras cu capul in cuptor.
Anca81 cum a fost la strabunica?
Malinka pupam nasuc rosu de Marc. Care au fost reactiile la prima zapada?
Claudia abia azi dimi am vazut invitatia ta. Ce bine mi-ar fi prins! Dar oricum nu puteam!
CarmenRad cum e Vladut? Stai linistita ca dupa doi ani de gradi trec si fazele astea! Asta se vrea o incurajare, da? Adevarul e ca pe Cezara primii doi ani de gradi am tinut-o in fiecare iarna tot pe antibiotic, cel putin o data pe luna, ca facea bronsite la greu. Anul asta, acum e prima data. Mi se pare mult mai ok. Sanatate.
Nikolleetta chiar ca e o minune mica ce ai tu acolo. Sa-ti traiasca fericit si sanatos! Si voi pe langa el!
AdrianaSM super poze. Vreau si eu o poza cu tot peretele ala cu copacul, se poate? Asta daca e din camera Esterei, cum banuiesc eu. Si Estera nu mi se pare micuta la 3 luni. E mai finuta, ca e fetita. Eu ma uit la ai mei. Dragos e la 6 luni cat era Cezara la 1 an.
Irlandeza hai inapoi!
anca81 spune:
Salutare gagici
Anca, imi pare rau ca ati avut probleme in weekend, lasa ca trec toate, sanatosi sa fiti
Flavia, sa treaca raceala.
Malinka, ce mai faceti?
Clau, e OK Mada cu burtica?
Noi suntem bine, la bunici a fost excelent, Carla s-a simtit super - normal, doar toata lumea o alinta si o tinea in brate, cum sa nu-i placa? A mancat bine, a dormit OK peste noapte - sunt mandra de ea. Eram putin stresata cu drumul si cu dormitul peste noapte, dar a fost foarte cuminte. Am mancat muuuuult, ai mei au taiat porc cu o zi inainte de a ajunge noi asa ca am bagat carnati si alte bunatati la greu
Maternitate avem pe card? Ce-ati auzit?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
Malinka spune:
'neata fetele...
noi tocmai ne-am intors de la vaccin, marc a fost foarte cuminte, a plans vreo 10 secunde cand l-a intepat si-acum doarme...
ancaurn...:( lasa, bine ca sunteti sanatosi, ca asta e cel mai important...
flavia...insanatosire grabnica si nu dispera, o sa vina si vremuri mai bune, trebuie sa vina, pana la urma tot o sa manance si stefi cum trebuie, stiu ca e usor de dat sfaturi cand nu te confrunti cu asa probleme...dar...tinem pumnii sa fie bine...:)
anca81...hmmm, te-ai ingrasat un pic? pe carla cumintica...
eu ies afara azi, neaparat, vine cineva la o mica plimbare de recreat creierii? fetelor, sa stiti ca Craciunul vine si trece indiferent daca suntem stresate, agitate, nervoase, sau nu...:) ce ziceti, la 13 la mara, o ora?
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele