Mamici si burtici de Baia Mare (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Melly, o sa treaca.Unii copii...ca ai mei de ex, reactioneaza mai violent la vaccinuri.Ai mei amandoi au facut febra 2 zile cu tot cu antitermice, supozitoare, comprese, etc. Deja stiam lectia...2 zile eram scoasa din circuit.Si ca sa te "incurajez"...pe masura ce cresteau, era mai nasol...poate si din cauza ca devin mult mai constienti de ce li se intampla.Dar, totusi, dupa 2 zile reuseam sa ne revenim.Asa ca, pt tine, ce a fost mai greu a trecut, de azi incolo va fi tot mai bine pe ora ce trece.Urmareste-o si ai sa vezi.Asta in cazul in care de bai e doar vaccinul si nu a mai prins vreun virus de pe undeva.Sa speram ca nu e cazul la voi. Va pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ne-am intors de afara, e friiiiiig rau. Simteam nevoia sa ies, parca mi se coc creierii aici in casa

Dupa masa mergem la cumparaturi, trebuie sa-i cumpar Carlei o baveta din plastic pentru ca am incercat sa-i dau azi suc de morcovi si arata cam asa

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

fetelor!

Vad ca v-ati distrat de sarbatori!
Noi, cum suntem mai mici, nu am fost cu colinda, dar am avut cativa colindatori. In schimb mosul a trecut si pe la noi
pe toata lumea

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Buna la toata lumea...am revenit si noi dupa o pauza destul de lunga...

Craciunul a fost unul linistit pentru noi, cu momente frumoase in trei si cu cel mai dulce Mos Craciun posibil...pentru demonstratii, va rugam sa va uitati la pozele din albumul nostru...
In seara de Craciun, Marc (da, ajutat de mami) a pus primul ornament(un sceptru de rege, adus de bunica din anglia) pe primul lui brad, am ascultat colinde si ne-am simtit bine (si obositi)...Mosul a lasat sub brad cadourile doar dimineata...a fost un Mos darnic, doar Marc a fost un copil cuminte tot anul (sau cat a apucat din an)...

Pe urma agitatia de la botez...multe persoane noi pentru Marc, multa galagie, prea mult din toate...Marc a fost si el agitat, nu s-a odihnit cum trebuie, a plans cam mult, toata lumea vroia sa il ia in brate, sa se joace cu el (offf, nu e o papusa) si aveam mari emotii pentru ziua botezului..dragul de el, cred ca m-a simtit si a fost mai cuminte ca oricand...in biserica el s-a simtit bine, a ras si-a dat din maini in cristelnita, doar ii place apa, s-a distrat cand nasele l-au imbracat si-a adormit pe loc cand preotul mi l-a dat mie...la restaurant a facut poze cu toata lumea, sa fie toti multumiti si pe urma a dormit vreo doua ore, doar avea o camera rezervata numai pentru el, trebuia sa o foloseasca...deci, per total, a fost totul bine...avem un mic (cam mare) crestin acasa...
Deocamdata am pus doar pozele de la Craciun, o sa urmeze si cele de la botez cat de curand...

deocamdata pupici la toata lumea...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Bona sera!
Imi mai trag si eu putin sufletul, e liniste in casa, nu-mi vine sa cred. Bogdi e la o prietena, Mada doarme, sotul la lucru. Ne pregatim incet de Rev, ne strangem gasca la varul meu. Mi-e dor de un chef dar mi-e groaza de a doua zi, ca pe Mada n-o intereseaza ca eu am fost la chef si vreau sa dorm.
Noi am amanat vaccinul pana dupa rev ca e un pic racita.

Anca81, e mortala Carla. Dar a ajuns ceva si in iterior sau numai in exterior
Malinka, Marc e fffffffffff dulce. Frumoase poze, asteptam si de la botez.
Melly, imi pare rau pentru Amelia. Sper sa-i treaca toate repede, repede.
Irlandeza, sa sacpati de toate si anul nou sa va gaseasca sanatosi.
Dflavia, cum sunteti? Sper ca bine.
Ancaurn, frumoase cadouri au primit Dragos si Cezara. Cum sunteti?
Nikolletta, ce mari sunteti !
Ana, cand vii in Baia Mare?

Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

melly si ne rugam sa treaca si sa fie de la vaccin nu de la altceva asa cum zicea si camelia.t
camelia.t sper sa nu aiba nimic la ureciuse Andreiutul
anca81 chiar ca a fost super frig azi, nu am iesit ca-mi inchetau toate brrrrr
si ati inceput deja cu morcovelul waw bafta ce mare e si Carla si noi cred ca o luam de la inceput dupa sarbatori ca nu papa nimic si ieri i-am dat un pic de morcov fiert asa bucatele dar cu circ si i l-am gasit in pampers nedigerat, ce o fi si asta, cred ca stomacelul nu mai e obisnuit deja cu mancarea solida of of
nikolleetta ce papusa frumoasa aveti acolo
irlandeza multa sanatate si sigur o sa fiti mai bine de rev, tu cum esti?
AdrianaSM eu nu-i fac Prevenar, la al doilea poate pt ca o sa aiba o surioara mai mare, pupici esterei, a fost cuminte totusi desi agitata.
ancaurn lui Dragos cel curajos, de ce nu ati venit pe la noi daca tot ati fost in zona?

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

asa acuma ma pun sa vizionez pozele lui Marc cel cuminte

Edit: e bestial mosul poza asta cu tati e bestiala, iti dai seama ca si Marc o sa creasca asa de mare? cand o sa vada cat de mic a fost nu o sa-i vina sa creada.

of Lore am vrut si eu sa iau jucarie ca a lui Marc de la FotoMuzica&Sport pt Matei si nu mai aveau

pt cine vrea poze cu noi de craciun incepand de aici

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

am revenit si noi inca un pic azi...

Melly...tare frumusica fluturica cu rochita ei, o pupam dulce si ii dorim sa treaca cat mai repede starea de disconfort de dupa vaccin...

Flavia...multumim frumos de aprecieri...da, e o minune viata asta si timpul trece atat de repede...stefi vad ca a fost foarte sociabila si vesela de craciun...si ce bine se tine ea in patut, doar e o domnisoara deja...dar, voi ati facut bradul in camera ei?
a...sa nu uit...e absolut superba vesta sotului, ai avut ceva de munca, nu gluma...cu siguranta a meritat...
jucaria mi-au zis atunci ca e ultima... eventual daca o comanzi la quelle, e chiar mai ieftina, doar sa vina la timp (sau de fapt, vroiai pt craciun, nu?)

Anca81...e o scumpica carla cu fata plina de morcov, draguta...cum de ai inceput sa ii dai? si cum a reactionat? i-a placut?
apropo de asta, noi ne-am distrat ieri cu o faza...mancam un castravete murat aseara si marc saliva langa mine...l-am lasat sa atinga o fasie de castravete cu limba, a lins-o si a supt castravetele de numa', se pare ca i-a placut gustul acru pe atat pe cat nu-i place gustul amar al ceaiului... vedeti aici cum a reactionat : http://good-times.webshots.com/photo/2143579620103645877jeUIKj

Ancaurn...sunteti o familie tare reusita, mi-a placut mult modul in care ai povestit tu cum au fost sarbatorile, mi-au placut si pozele...cezara e o draguta si dragos la fel(mai ales cu vestuta si caciulita facute de mami)...cum a reactionat in premergator?

Clauco..imi place tare mult cum o tine bogdi pe mada in brate, e un frate protector pentru ea... si ce mirata sta ea langa cadouri...

irlandeza, camelia...multa sanatate

nikolletta, pupici piticului frumos...tu esti o mamica tare draguta...

adrianasm...pupici esterei frumusica...am vazut ca are carusel deasupra patutului exact ca si marc...deja trage de ursuletii aia si nu-i lasa sa se invarta... pitica si ne bucuram ca s-a linistit dupa agitatie, tot asa a fost si marc, pentru ca e obisnuit doar cu mine, nu cu atat de multa lume in jur...

ariana...multi pupici pentru tine si fetita ta...

salutari si gravidutelor noastre, ilinca si cladewel... si lui mihor si micutei sofia care are in curand o lunisoara de viata...rodicai si lui darius care nu mai dau nici un semn... si renatei, de care nu mai stim nimic, nimicLa Multi Ani tuturor si un an asa cum va doriti...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza!!!si o cum va place voua!!!eu o beau cu indulcitor ca deh...gata cu zaharul de ceva vreme!!!zaharul brut...inca... !!!raportam o noaprte mai linistita putin cu trezire doar la 1 3 si 5 30 apoi somn pan la 9!!!cu t6atic cooperativ care s-a trezit el mai mult!!! a si oficial Amelia e racita dar putin deocamdata si nu prea stiu ce sa-i dau!!!o sa sun doctoritza azi!!!eu cred ca de la vaccin i s-a activat caci am lasat-o la mami vineri si ea era putin racita dar nici nu mia zis nik ceapa ei!!!febra nu a mai facut dar tuseste si are nasu infundat!!!asta e...!!!mutumim tuturor pentru suport si vorbele frumoase la adresa pozelor!!!

am vazut si noi pozicile de Craciun ale Stefaniei, Marc, Dragos, Madalina, Carla papacioasa, Nikoletta si toate mamicile si tatici frumosi!!! Fug ca am de aranjat casa!!!dupa tata am de smotruit in bucatarie, tre sa strang hainele, tre sa dau papa la fetitza, tre sa fac paturile, sa aspir, sa fac si eu randul meu de mancare!!!

va pup pe toate si va doresc un An nou plin de bucurii si tot ce e mai frumos pe lumea aceasta!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul, toate sa va reuseasca, sa va doara drept in basca. Un An Nou fericit!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput