Mamici si burtici de Baia Mare (15)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
irlandeza spune:
Hello.
Noi suntem ceva mai bine, inca nu mananca ca inainte, dar macar nu mai face kk asa moale si des. Cred ca de la dintisori i se trag toate si de manutele care le baga toata ziua in gurita si care ating orice intalnesc in cale, si cum nu suntem cu ochii pe ea in fiecare secunda ca nu avem cum.........Asa cred eu , ca a luat vreun microb, vreo enteroviroza poate. Nu stiu.
Sa vedem cum v-a fi de Anul Nou.
MARINELAP a t t y - la 11 luni
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
anca81 spune:
'neata. Poftiti la cafea
Irlandeza, ma bucur ca sunteti mai bine
Melly, super pozele cu Amelia, e asa de scumpa in rochita ei rosie
Flavia, voi cum sunteti, ce face Stefi, papa?
Adriana, ce face Estera, cum ati petrecut de Craciun?
Ariana, un maaaaare de tot pentru tine si fetita ta.
Malinka, Clauco, Ana, Anca,
Asa as iesi azi putin afara, m-am cam saturat sa stau in casa.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
melly23 spune:
neata!!!o noapte alba dupa muuuuuuuuultaaaaaaa vreme !!!mai fratzilor io nu stiu ce o schimbat la vaccinurile astea dar numa bune nu-s!!!poi Amelia suferea, da pur si simplu, suferea in somn!!!zici ca avea probleme cu nervi!!! a facut febra 38.9!!!!apoi ia scazut la 38.4
acu are 38!!!
saracutza nu a dormit aproapte deloc!!!
iar eu sunt varza!!!!!!!parca acu si tuseste si are si nasul infundat!!!!ieri la control nu avea nik nik!!!
la masuratori are 10 kg , 72 cm era bine, acu zici ca o lovit-o trenu....
Ancaurn voi cum suntetzi???sper ca sa fie bine....offff....fug sa vad daca pot dormi umpic!!!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare
ancaurn spune:
'Neata
Irlandeza ma bucur ca sunteti mai bine. Lasa ca pana la anul nou o sa fiti bine de tot si 2009 o sa va aduca multa, multa sanatate, ca am vorbit eu cu el.
Anca81 eu o sa ies putin sa fac niste plati, dar fara pitic. E cam frigut si mi-e tare lene sa-l infofolesc.
Melly imi pare rau sa aud ce reactii a avut vaccinul la Amelia. Dragos e ok, zici ca n-a facut nimic. Eu i-am pus insa 3 supozitoare de paracetamol. Unul cand am ajuns acasa, unul mai dupa-amiaza si unul cand i-am dat ultima masa, pe la 11 seara. Sper sa fiti azi mai bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AdrianaSM/AdrianaSM.jpg)
AdrianaSM spune:
Buna dimineata si de la noi...
N-am prea intrat zilele astea ca am fost foarte prinsa cu treburile...pregatiri...colindatori...vizite...
In a doua zi de Craciun am fost in Maramures, la bunica sotului meu, un drum de 3 ore cu masina, si in noaptea urmatoare Estera a fost foarte agitata...a fost multa lume acolo, toata lume a luat-o in brate, agitatie mare...si s-a obosit tare de tot...acum e ok...si-a revenit la programul normal...
am vazut poze foarte dragute cu Amelia, Carla, Cezara&Dragos, Fineas&Andrei...va pe toti...
Fetelor,voi ati facut Pentaxim-ul la copii? Pediatra mea mi-l recomanda la 4 luni...dar nu stiu ce sa fac...
Un an nou minunat va doresc,plin de pace si implinire alaturi de familiile voastre..
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AdrianaSM/AdrianaSM.jpg)
AdrianaSM spune:
Prevenar am vrut sa spun...
Scuze...
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
camelia.t spune:
Hello fetele!
Multumim de aprecieri, am vazut si noi pozici la toata gasca, o multime de pitici si fratiori, mosi cu cadouri, jucarii care mai de care,mamici si tatici petrecareti.
Multa sanatate micutilor vaccinati, sa va treaca cat mai repede manifestarile astea secundare.
Andreiul meu este cu tratament dupa o angina acuta diagnosticata la urgenta in 25 decembrie, dupa 2 zile de febra f mare.De ieri se plange ca l-ar durea o ureche....acuma sper sa nu fie pe bune ce zice el, ca daca ajung iar la antibiotic, la Sighet direct ajung de revelion.Oricum azi dupamasa, dupa ce plec de la munca, ajung musai cu el la cineva sa-l coate la urechi.
Nu stiu daca mai am vreme sa intru pana maine, asa ca va zic de-acuma la toata gasca LA MULTI ANIII!!!!!!! si sa ne auzim si vedem sanatosi cu totii la anu'.
VA pupam!
melly23 spune:
IO NU II MAI DAU NICI UN ALT VACCIN!!!E UN CHIN PENTRU EI!!!NICI SA NU MAI AUD DE ELE!!!SI ACUMA IMI MARAIE DE IERI DE LA 13 !!!SA-SI BEA EI VACCINURILE!!!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare
anca81 spune:
Adriana, eu ii fac Carlei Prevenarul, insa dupa 7 luni, 2 doze. Trebuia facut la 2 luni si atunci erau 3 doze, insa cum pitica mea nu intra in comunitate si nici nu are frati care sa-i aduca virusi am decis sa o intep doar de 2 ori. In alte tari este un vaccin obligatoriu.
Melly, imi pare rau de piticuta ta sa-i treaca. Poate a racit putin si de aceea are simptomele acestea. Si Carla a facut febra la 2 luni dupa primul vaccin asa ca la al doilea i-am pus preventiv un supozitor cu paracetamol si n-a avut nimic.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
melly23 spune:
mai fetelor deci si eu i-am dat cand am ajuns acasa o linguritza de Eferalgan apoi dupa 4 ore un supozitor de paracetamol apoi inainte de culcare iar supozitor si pe ambele picioruse coprese cu apa!!!si tot degeaba!!!acu i-am dat o linguritza de nurofen si i-am pus picuri in nas si acu o adormit dupa papa!!!bine macar ca ma lasa sa-i fac pe maine papa ca nu mai are!!!febra ia scazut la 37.1 acu de 30 min!!!Doamne da sa ne treaca!!!multumim pentru suport!!!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele