Pepenasi de iulie-august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Gabilone, se baga numai atata cat sa se intareasca bezeaua... stiu eu,... 15 minute? Dar nu ca sa se coaca propriu-zis.

Si inca un pont pentru praji cu mere... Nu radeti merele, sa nu iasa ca placinta de la tzeara... taiati-le cubulete. Arata mult mai secsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BIRI, pai eu de cateva luni tot voiam sa slabesc si ma gandeam eu asa sa "slabesc porcul in ajun", adica sa ajung o silfida pana pe 24 decembrie, ca dupa aia sa am unde pune. Da deja stau retetele de dulciuri coada la usa mea, nu rezist sa nu le fac si inainte de Craciun. Si evident ca voi sunteti de vina.

ANKA, multam! Hai ca acuma avem cu ce sa te santajam, daca te rugam ceva si nu te executi te pupam toate dulce de nu te vezi

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela82

boti, anka multumesc de lamuriri

anka praji cu crema de cremsnit se baga si la cuptor?

mada

eu is cu mandra in brate, nu pot sa scriu mai mult



Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian



am vazut gata



Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

biri, uite aici discutie si retete de cozonaci la masina de piine.



Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si ultima tura pe ziua de azi

SALATA MESERIASA

Pe diafilm am scris si comentariile, pozele sunt in ordinea retetei, iar diafilmul e numerotat. Remember! ORDINEA INGREDIENTELOR este totul! E indicat sa o lasati nitel la rece si se taie chiar ca un tort nu se ia cu lingura "ca la tzeara".
Eu o fac si iarna si vara (iarna am vinete de la congelatorul maica-mii).
Este de mare efect la musafiri! Nu e unul sa nu fi cazut pe spate la salata asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Anka da iese sucul de mar prin bezeaua ta? asa bobite? ca mie aia mi se pare ca face tot farmecul, bine ca la gust oricum si blatul e ff bun nus daca cubuletele ar lasa asa suc

Turtu mor de ris, auzi tu toti blugii deci te preumblii cam asa prin poieni sa te vaza Milka

Moni lasa ma ca dupe revelion o punem toate de regim, nu mai misca una in front cu retete ca se trezeste banata

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Biri, iese, da. Dar eu credeam ca ala e de la zahar, nu de la mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MADAAAAA - sa modifici pls faza cu mutatul tortului, ca se apuca fetele astea sa transporte tortul prin bucatarie si o sa il transporte direct pe podeaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aa, si am uitat sa zic, am lasat publice albumele astea cu prostioare. O sa sterg maine-poimaine lavetele si alte bazaconii
Anyway, nu va faceti griji, ca restul albumelor nu sunt vizibile daca astea sunt publice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Biri, asta e reteta?

Prajitura cu mere si bezea

Ingrediente reteta
2 kg mere ionatane, 6 oua, 12 linguri zahar, 6 linguri faina, zahar vanilat, 1 litru lapte
Mod de preparare (timp estimat: 45 min, complexitate: redusa)

Dupa ce se decojesc, merele se taie rondeluri si se asaza in tava de la cuptor tapetata cu putin unt; peste ele se adauga uniform 6 linguri de zahar si se da la cuptor pana cand isi lasa suc, dupa care se adauga peste ele crema de vanilie (1 l lapte, 6 linguri zahar, 6 linguri faina, 6 galbenusuri si zahar vanilat preparata la foc mic pana clocoteste si ajunge la consistenta cremoasa). Se lasa apoi la cuptor aprox 10 min dupa care se adauga bezeaua (6 linguri zahar se bat cu 6 albusuri pane se obtine o bezea; se probeaza intorcand vasul cu gura in jos). Se mai lasa la cuptor aprox 10 min, pana cand se umfla bezeaua.


-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput