Pepenasi de iulie-august 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 3
ankalaura spune:
Biri, pai nu pui blat.
Faci asa:
- crema de cremsnit (aia clasica)
- merele le calesti separat si dupa aia le pui deasupra
- bezeaua deasupra si la cuptor nitel
Na ca pe asta nu am pozat-o niciodata... Next time...
Daca vreti, va pun o salata absolut delicioasa, care pe cat pare de simpla pe atat este de minunata, o adevarata senzatie cand ai invitati. Pe asta am pozat-o in etape, ca tot schepsisul e ordinea ingredientelor. E cu salata de vinete, branza, rosii, ou... Vreti?
moni_or spune:
Deci atata nesimtire ca pe forumul asta n-am mai vazut... Da la grasane ca mine nu va ganditi cand tot dati retete si puneti poze de prajituri???
Ca burtiera inca tot nu mi-am luat, da stau aici si salivez ca un catzel...
Cea cu mere si bezea am si printat-o, sper sa rezist pana in weekend sa o fac, ca oricum erau si gogosii lui Sun la rand, eu cand mai slabesc?
Eu cred ca o prefer totusi cu blat in loc de crema de cremsnit, ca in general imi plac prajiturile cu mult blat.
Si ma duc acum in spate sa caut tortul Ankai, ca mi-am facut eu un mecanism de autoaparare prin care sar peste mesajele cu retete de dulciuri, da peste poze nu pot sa sar, asa ca daca am vazut poza
acu tre' sa imi fac de lucru sa caut reteta.
Sa va fie rusine, ca mai mult nu pot sa va spun! ![]()
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
turturica spune:
si vreau si reteta de la tortul ala cu piscoturi. C-altfel te pup si io dulce de tot ![]()
Mami de Mara (19.08.2008)
Biribu spune:
Moni cica vrea sa slabeasca prin preajma Craciunului 

atita pot sa spun: SUCCES! 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Gabriela82 spune:
boti, anka multumesc de lamuriri
anka praji cu crema de cremsnit se baga si la cuptor?
mada 
eu is cu mandra in brate, nu pot sa scriu mai mult
Gabi
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
ankalaura spune:
MONI, nu cauta, ca nu e prin forum. E AICI
Dar am constatat o greseala. Scrie la atentie ca se poate "muta pe o farfurie rotunda" El nu se muta, se face direct acolo, eu fac pe o tava rotunda. Oi fi vrut sa scriu "monta"
Madaaaa.... necesita mica modificare ![]()
Aa, si inca o specificatie: prin doua pachete de piscoturi inteleg doua benzi din alea de Balocco sau ceva asemanator. Hai 3. Sau mai bine cumparati un pachet din ala patrat de-a dreptul, care contine 4 minipachete. Va place cum ma "esprim"?? 
turturica spune:
biri, nu ride bey, de-astea oropsite, ca si io vreau sa slabesc de cind am observat ca mi s-au rupt toti blugii la kur. Asa nu se mai poate, deci moni, io te sustin ![]()
Mami de Mara (19.08.2008)