pneumonia/bronsita astmatiforma

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Buna fetelor,
Arla, Ellej, Ary_v, imi pare rau ca va gasesc tot pe la subiecte de genul asta.
Noua Singulairul ne prinde tare bine. nu i-am mai dat Bronhovaxom pentru ca mi s-a parut ca fiecare cura se asocia cu o raceala, care se continua cu muci si tuse de ne exaspera. Acum ia Septilin de vreo doua luni. Ii dau pastile pentru ca are 5 ani si aproape 4 luni si le inghite fara probleme.
Imi e frica pentru ca in general in decembrie, ianuarie incepe valul de raceli-bronsite-pneumonii la noi si se termina abia prin iulie. Asa se intampla de cand era bebelus. Incepe tusea care ii trece abia in vara.
Ary_v, imi poti spune mai multe despre vaccinul de desensibilizare la acarieni, te rog? Noua medicul ne-a zis ca dureaza mult tratamentul si e chinuitor pentru copil si nu foarte eficient, asa ca nu ne-am mai gandit la el.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Nona denis inca nu pot spune daca e eficient sau nu. Ar trebui ca intr-un an, daca e administrat corect, sa se reduca simptomele cu 50%. Eu sper sa fie asa, macar sa reducem daca nu putem scoate de tot cortizonul. Tratamentul dureaza 3-4 ani, in functie de cum va raspunde copilul. Vaccinul e sub forma de picaturi (nu injectabil) deci chinuitor nu e pt copil, numai ca trebuie sa il administrezi zilnic, deci e o responsabilitate mare pt tine. Ii pui picaturile intre buza si gingie daca nu poti sublingual si tr sa stea cu ele acolo vreo 2 minute. Cam asta e, sa vedem ce rezultate va da. Dr mea e optimista spune ca a tratat copii cu succes. Sa vedem. El nu reactioneaza la singulaire i-a mers bine doar cu flixotide. Oricum prefer asa decat sa stam cu saptamanile in spital si sa il indoape cu antibiotice si cortizon. Vaccinul costa in medie cam 200 Ron o cura de cam 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

ne inscriem si noi in club- fetita mea are aproape 2 ani si de la 8 luni a inceput...ca idee la 6 saptamani a facut bronsiolita dupa care a urmat o perioada de calm. numai ca de cand s-a nascut si pana a inceput sa aiba wheezing a fost vinetie pe la gurita si stranuta ff des. degeaba am spus tuturor dr, imi spuneau ca asa e ea. ma rog. si ca un semn de intrebare pt mine, in caz ca ar conta, s-a nascut cu mainile si picioarele vinete, f vinete, si iarasi toata lumea imi spunea ca e ok.

intre 8-12 luni cred ca a facut toata gama de infectii respiratorii, mai putin pneumonie, insa a mai facut 2 bronsiolite, crup...amigdalite, tot tacamul. si a ramas de atunci cu tuse si wheezing care reapar cu indarjire.

noi am luat de-a lungul timpului diverse preparate cu cortizon, aerosoli...siropuri. am si pierdut sirul. acum ia sigulair, am terminat lantingenul si macar am scapat de infectiile virale care se terminau inevitabil cu febra 40. si tuse intre viroze evident. acum tuseste de mai bine de o luna, o tuse f ciudata pt ca suna ca un butoi dogit, predominant dimineata, cand fuge..cand ma dau cu parfum etc.

daca aveti idei cum sa scapam de tuse...am luat stodal, sinupret, acum ii dau extract din seminte de cais dar nimic nu pare sa mearga de data asta. si ventolin cand haraie f tare. n-as vrea s-o bag pe cortizon, inca.

oricum pe 8 avem in sfarsit programare la pneumolog si vedem ce si cum. ma bate gandul oricum sa incepem un tratament homeopat...

tinem legatura, va pup si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

[/quote]

Sincer, nu stiu inca. Ii dau de aproximativ o luna. am gasit pe net ca septilinul poate fi administrat timp de 1-6 luni, dar inca mai caut perioada pentru propolis. Poate ne spune cineva care il da de mai mult timp copilului.

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
[/quote]

Si eu tot o luna i-am administrat, dimineata 10 picaturi si cand era racit ii dadeam si seara tot 10.Dar dupa o luna m-am oprit pentru ca nu stiu cat timp poate fi administrat.
Despre septilin stiu si eu ca se poate administra pana la 6 luni, dar sincer la noi nu mi se pare ca da rezulatate f bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui nona_denis

Buna fetelor,
Arla, Ellej, Ary_v, imi pare rau ca va gasesc tot pe la subiecte de genul asta.
Noua Singulairul ne prinde tare bine. nu i-am mai dat Bronhovaxom pentru ca mi s-a parut ca fiecare cura se asocia cu o raceala, care se continua cu muci si tuse de ne exaspera. Acum ia Septilin de vreo doua luni. Ii dau pastile pentru ca are 5 ani si aproape 4 luni si le inghite fara probleme.
Imi e frica pentru ca in general in decembrie, ianuarie incepe valul de raceli-bronsite-pneumonii la noi si se termina abia prin iulie. Asa se intampla de cand era bebelus. Incepe tusea care ii trece abia in vara.
Ary_v, imi poti spune mai multe despre vaccinul de desensibilizare la acarieni, te rog? Noua medicul ne-a zis ca dureaza mult tratamentul si e chinuitor pentru copil si nu foarte eficient, asa ca nu ne-am mai gandit la el.

Mami de Denisache

Din pacate, cred ca o sa ne mai ijntalnim le genul asta de 'club', cel putin pana mai cresc piticii si se mai imunizeaza.

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

nona denis,
nu mi se pare o idee buna ca ai intrerupt Broncho-Vaxom, el isi face efectul si dupa ce termini tratamentul , adica dupa cele 3 luni. poate sa-ti apara ceva semne de raceala cand il iei, dar efectele lui sunt pe termen lung si le vei vedea in timp. sigulair stiu ca se da in astm bronsic. septilin este un supliment fitoterapeutic, adica plantute de la plafar. cine ti-a recomandat bronsho-vaxom stia bine!

sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

madutza,

la ce medic ati fost internate in spital? prietena mea este in ploiesti si as vrea sa-i dau un nume in caz de urgenta de spital?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarius spune:

Broncho-vaxom isi face efectul dupa doua cure de toamna,si noi suntem pe singular si seretide puf,dar e bine,tusea o mai are din cand in cand,la fuga in special.Toate problemele daca e facut tratamentul cum trebuie dispar in jurul varstei de 7 ani.Miere cu propolis praf,1 ling pe zi,iar la raceli 2/zi.Merge f bine si are efecte benefice si in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Amie, la dr. Dascalu Alice. Am fost multumita de ea si urmam in coninuare la ea. A mai facut 2 raceli cu tuse din decembrie, dintre care o bronsita astmatiforma, cu raluri la plamani. Este pe Sinugulaire, cand are wheezing ii dam Ventolin si Zyrtec. In rest, urmam o schema de imunostimulare si intarirea organizmului care contine Osteocare, Beres Drops, Vit C de la Calivita, Isoprenosine, Luivac...Ii mai dau sirop pe catina macerat la rece cu miere, sirop de muguri de brad cand tuseste. In perioadele cu tuse facem aerosoli cu Acc sau Flixotide (al doilea mi se pare mai bun).

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

madutza, dar de ce ajungeti la bronsita? eu incep puful laurei (de comun acord cu pediatra) cum are o raceala care da in tuse mai rea. deja recunosc tusea si stiu cand ar duce la bronsita.

din cauza asta acuma in iarna nu am facut puf decat vreo 20 de zile puse cap la cap.

restul gastii cum ati trecut prin iarna? propun o odisee

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput