pneumonia/bronsita astmatiforma

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

Buna!Va urmaresc cu interes, pt ca fetita mea are bronsita astmatiforma.Cu bronchovaxom nu ne-am impacat.racea mereu in timp ce i-l administram.flixotide si ventolin aerosoli- astea au mai mers, oricum si acum tuseste dim si seara si la efort.

Am o mare rugaminte:stiti cumva un medic naturist in Bucuresti?as vrea sa incerc si varianta asta, ca m-au capiat medicamentele de tot felul.

Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Am trecut binisor prin iarna.
Mai nou ne-am reprofilat pe rosu in gat pe care il face lunar sau chiar de doua ori pe luna. Incepe cu un pic de febra, dupa pare ca nu mai are nimic, dar gatul se inflameaza in coninuare. Dupa doua trei zile vine tusea. Doua zile tuseste pana vomita si apoi trece. Intr-o saptamana e ca nou.
Nu a mai coborat raceala spre plamani, nu a mai avut episoade astmatice, weezing, etc.
Cand merg la doctor sa-l consulte si ies fericita din cabinet ca baiatul meu nu are nimic la plamani, da tuseste pana vomita se uita lumea crucis la mine

Multa sanatate va doresc.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

da, asa pateam noi anul trecut cu laura - tusea crunt si nu era inca fixata in plamani dar in 2-3 zile se fixa.
in cazul laurei daca ajunge sa tuseasca pana la voma e bronsita.

eu cand se inteteste tusea ii fac puf insa numai cateva zile. din cauza asta anul acesta am facut foarte putin puf caci le-am luat din pripa

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Alra spuneai undeva, nu mai stiu exact unde, ca tu ii dai puf toata perioada rece? Acum ii dai numai la nevoie?

Mergi la inceput

da, anul trecut am fost obligati sa ii dam toata perioada rece. pana la sfarsitul lui mai chiar. avem un film facut la sfarsitul lui mai si inca avea tusea aia astmatica.
acuma i-am dat numai cand a racit cu tuse rea. deci mi se pare ca a evoluat foarte frumos anul asta. sunt tare incantata, ma intelegeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Ma bucur mult pentru voi.
Cum faci? Ii dai puf de la primul semn de raceala?

Mergi la inceput

nu, am urechea formata
mucisorii nu ii bag in seama si nici tusea generata imediat de ei. astept pana ajunge la tusea aia ascutita astmatica, sau se inroseste cand tuseste, sau vomita din tuse, sau tuseste mult cand e in pat.
in functie de gravitate si de evolutie ii dam x zile de 3 ori si apoi iara cateva zile de 2 ori.

pediatra a zis ca e foarte bine asa si ca e excelent ca poate sta fara puf atata timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Am uitat sa precizez, inca mai avem tratament cu Singulair. Pentru Denis medicamentul asta a facut minuni.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

adarius are dreptate, efectle dupa bronchovaxom se vad dupa 2-3 cure, asa imi explica pediatrul elizei. si mai depinde si de organismul fiecaruia, la unii functioneaza chiar dupa prima cura de 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabala spune:

ary_v poti sa mis pui si mie mai multe despre vaccin?
Luca este alergic la "amestecuri de ierburi" luam singulair de 4 luni ,facem laringite luna de luna ,evolueaza forte repede si far cortizon si flixotide nu trece
Te rog imi poti spune la ce medic ai fost si cine ti a recomandat vaccinul?

Citat:
citat din mesajul lui ary_v

Nona denis inca nu pot spune daca e eficient sau nu. Ar trebui ca intr-un an, daca e administrat corect, sa se reduca simptomele cu 50%. Eu sper sa fie asa, macar sa reducem daca nu putem scoate de tot cortizonul. Tratamentul dureaza 3-4 ani, in functie de cum va raspunde copilul. Vaccinul e sub forma de picaturi (nu injectabil) deci chinuitor nu e pt copil, numai ca trebuie sa il administrezi zilnic, deci e o responsabilitate mare pt tine. Ii pui picaturile intre buza si gingie daca nu poti sublingual si tr sa stea cu ele acolo vreo 2 minute. Cam asta e, sa vedem ce rezultate va da. Dr mea e optimista spune ca a tratat copii cu succes. Sa vedem. El nu reactioneaza la singulaire i-a mers bine doar cu flixotide. Oricum prefer asa decat sa stam cu saptamanile in spital si sa il indoape cu antibiotice si cortizon. Vaccinul costa in medie cam 200 Ron o cura de cam 2 luni.

Mergi la inceput