LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (161)
Raspunsuri - Pagina 10
creata2008 spune:
Balustrada noastra era mai de forma, asa... mai mult la misto, sa avem ceva acolo. Din metal, vopsita in negru. Ingusta si "rara". Acum s-a apucat Dani sa o imbrace in lemn, sa puna mana curenta tot din lemn, iar sus sa faca o portita. Ca mie nu mi-e frica jos, asta ziceam si pe blog, ca sunt cu ea tot timpul. Dar tot am visat intr-o perioada ca se trezeste noaptea, escaladeaza patul, coboara si misuna prin casa, cat dormim noi. Bine, acum eu am un somn extrem de usor, dar poate coboara taman in rem-ul meu!!!!!
Iar portita... te mai fac o data sa razi!! Eu i-am sugerat sa punem incuietoare cu cartela sau cheie, ca celelalte incuietori am citit ca, pe unii copii, doar ii incetinesc. Iar Dani, ca stii cum e, cine se aseamana, se aduna, a cumparat cu cheie, pe motiv ca nu a gasit cu cartela. Era in stare sa puna si un interfon, zau asa!!!!!
Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
M-am stricat de ras - se uita astia la mine, ca rad ca proasta la monitor. Stiu ca trebuie sa-si obisnuiasca gingiile, dar mai e si capoasa, dak nu vrea, nu vrea si le scoate afara. Acum, eu i le blenduiesc mai mari - nu chiar pasta - si mai protesteaza, dar de cele mai multe ori, le inghite asa. Chiar vroiam sa te intreb, cum faci cu scara? Si Adela la fel, urca pana la "cotitura" si acolo se opreste ca se-ngusteaza treapta, spre exterior. Tu i-ai luat protectie? Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Ioana, felicitari pentru credit! Ce masina va luati?
Asteptam poze de la intalnriea cu Dani.
Am vazut si un singur filmulet, cel cu Ioana si crema, ca nu stiu ce merge greu, ori net-u' la mine, ori webshots-u'.
Voi reveni, poate reusesc sa vad mai multe!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ginnette spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui creata2008 Balustrada noastra era mai de forma, asa... mai mult la misto, sa avem ceva acolo. Din metal, vopsita in negru. Ingusta si "rara". Acum s-a apucat Dani sa o imbrace in lemn, sa puna mana curenta tot din lemn, iar sus sa faca o portita. Ca mie nu mi-e frica jos, asta ziceam si pe blog, ca sunt cu ea tot timpul. Dar tot am visat intr-o perioada ca se trezeste noaptea, escaladeaza patul, coboara si misuna prin casa, cat dormim noi. Bine, acum eu am un somn extrem de usor, dar poate coboara taman in rem-ul meu!!!!! Iar portita... te mai fac o data sa razi!! Eu i-am sugerat sa punem incuietoare cu cartela sau cheie, ca celelalte incuietori am citit ca, pe unii copii, doar ii incetinesc. Iar Dani, ca stii cum e, cine se aseamana, se aduna, a cumparat cu cheie, pe motiv ca nu a gasit cu cartela. Era in stare sa puna si un interfon, zau asa!!!!!
Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
GE-NI-AL!!!!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
madalina28 spune:
Am vazut poze cu micutza blondina care isi asteapta musafirii,aici e preferata mea.
Cam slabutza activitate ,se vede ca vin sarbatorile si sunteti ocupate cu pregatiri.
Elle cum ziceai ca-mi trimiti portia de tort?
Referitor la alimentatia dupa 1 an subscriu si eu fetelor,nu voi fortza nota,asa cum am facut la inceputul diversificarii asa voi proceda in continuare mai incetisor ca-i mai binisor.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
beinazutza spune:
am si eu o intrebare: am vazut ca unele din voi le dati bebeilor supa cu galusti.cum faceti galustile daca nu au voie albus de ou?
http://community.webshots.com/user/beinazutza?vhost=community
NataliaS spune:
Salutare zuzelor!
Am lipsit cateva zile, dar am citit aproape tot, mai in diagonala ce-i drept...
Vreau sa spun cu intarziere, bebelusilor care au implinit un anisor - baietilor lui Ginger, Alexandra Maria de Dana vio si Biencutei de Lala 20 - sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!!!!
sarbatoritilor zilei de azi!
Am vazut ca vorbeati de lapte si alimentatie in general.
Eu personal ii voi da san cat mai pot, apoi voi trece pe lapte praf pana pe la 2 ani si de abia apoi la laptele de vaca.
Despre alimente...asta mica a mea e tare capricioasa...uneori vrea blenduit, alteori nici nu vrea sa vada...ieri a vazut-o pe Ana ca manca supa de legume si i-a trebuit din aia, nici poveste sa puna gura pe mancarea ei...asa ca a mancat aproape un polonic de supa cu legume (mai multe legume)cu sare, apoi vreo 50 g din mancarea ei si o lingura mare de cartofi piure si aia facuti pentru noi...
Azi dimineata a papat doar jumate din portia de fructe cu branza, cereale si iaurt, acum i-am dat prima data nepasat , si-a facut greata; i-am blenduit si a papat vreo 180 piure + 30 supa cu fainos.
Diseara cred ca va servi taietei de orez fierti in lapte, indulciti cu putina fructoza.
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ginnette spune:
Eu am inceput sa-i dau si albus (pe langa galbenus); pan-acum vad ca a fost inregula; n-am incercat supa cu galusti, pt ca am citit ca grisul ar trebui bagat dupa 1 an.
Am vorbit cu LauraD; era pe fuga, sa-l ia pe Dimi de la gradi.
Apoi se intorc iar la gradi, mai tarziu, pt serbare. Dimi suporta cu stoicism injectiile. Si Eleni e bine.
A zis c-o sa intre pe forum, a avut niste zile super ocupate, dar de-acum se mai relaxeaza situatia.
Stiti ce ma gandem, cand am citit ca Benji s-a trezit peste noapte si a papat?! Nu cumva si buburuzei i-o fi foame, de se tot trezeste?!
Cred ca trebuie sa-i schimb programul si felurile de masa, cat de curand, ca nu se mai poate.
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ioanact spune:
Am revenit.
Fetelor..m-am pus si eu sa dorm de la 15..am dormit 15 min si apoi m-am trezit, am crezut ca au venit musafirii..am stat 5 min apoi am adormit la loc, dupa 10 min iar m-am trezit..a m stat un pic iar am adormit 30 min, m-am trezit ca a batut cineva la usa (altfel mai dormeam pana se trezea Ioana, adica acum s-a trezit), a venit cineva sa ne i-a gunoiul, deci pe musafiri ii mai asteptam.
Creata2008 ne luam masina :LOGAN, voi pune poze, deocamdata ii astept..
madalina28 ma bucur ca ti-au placut pozele, si ca ai o preferata a ta .
Eu am plecat sa ii dau Ioanei sa pape, cand vor veni Andrei si Maria sa se joace cu ei..nu sa fie maraita..bine ca a dormit un pic.
Voi reveni cu pozele.
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 25 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
anca.b spune:
Ele, nu se vede da' se simte...eu sint printre senioarele de la clopotei...hihihi. numai eu stiu cit de alba in cap sint...de aia m-am si facut blonda...
Ioanact, sa aveti noroc de masina si distractie faina cu dany si copiii
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Anca, cum merge cu scoala? Mai poti?
Am trecut si eu prin asta, dar macar, Adela era mai mica si dormea mai mult; acum Stefan, nu cred ca te mai lasa sa faci ce vrei, asa-i?
Buburuza de 1 an
Albume