LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (161)
Raspunsuri - Pagina 11
anca.b spune:
Roxana, merci de intrebare. am terminat referatele la cele 4 materii...noaptea, ca ziua nu pot face nimic de stefan...dupa sarbatori ma apuc de invatat pentru examene.
Creata, ai mai fost pe la primarie sa intrebi de actele necesare pt aiai 85%. sau ati mai auzit careva ceva? oare cind publica astia normele alea, ca nu mai am rabdare.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Am plecat acasa.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
anca.b spune:
Roxana si Adelutza
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
creata2008 spune:
Hahaha! Chiar azi dimineata i-am dat tema de lucru lui Dani. L-am rugat sa ajunga la primarie saptamana asta si la job tot saptamana asta. Ca dupa, cred ca intra toata lumea in concediu.
A trimis Elena la un moment normele aplicarii, dar eu vreau sa aflu exact cum e la Ilfov, ca sa fiu sigura ca nu vor ceva in plus. Oricum, cartea de munca, hartie de la firma cum ca ai lucrat si ai avut salariul x, buletin, certificat casatorie, certificat copil, buletin mama. Si cerere la primarie, o alta, am inteles. Cum aflu exact la Ilfov, va scriu.
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b Roxana, merci de intrebare. am terminat referatele la cele 4 materii...noaptea, ca ziua nu pot face nimic de stefan...dupa sarbatori ma apuc de invatat pentru examene. Creata, ai mai fost pe la primarie sa intrebi de actele necesare pt aiai 85%. sau ati mai auzit careva ceva? oare cind publica astia normele alea, ca nu mai am rabdare. Anca si Stefan (13.01.2008) POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
anca.b spune:
si eu l-am trimis pe ovi la primarie...a fost ieri si nu stie nimeni nimic acolo...toti asteapta normele in MO
Citat: | ||
citat din mesajul lui creata2008 Hahaha! Chiar azi dimineata i-am dat tema de lucru lui Dani. L-am rugat sa ajunga la primarie saptamana asta si la job tot saptamana asta. Ca dupa, cred ca intra toata lumea in concediu. A trimis Elena la un moment normele aplicarii, dar eu vreau sa aflu exact cum e la Ilfov, ca sa fiu sigura ca nu vor ceva in plus. Oricum, cartea de munca, hartie de la firma cum ca ai lucrat si ai avut salariul x, buletin, certificat casatorie, certificat copil, buletin mama. Si cerere la primarie, o alta, am inteles. Cum aflu exact la Ilfov, va scriu.
Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
POZE NOI
Povestea Nasterii
monicaa spune:
Pozele Clarei facute la gradi
http://good-times.webshots.com/photo/2396637960103538713NSExjA
Fug ca plange ...
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
rlc_sandor spune:
Vis a vis de blocul meu este o gradinita si din balcon vad salile de clasa...acum au serbare...sunt asa dulci,danseaza dansul fulgilor.De abia astept sa creasca Sonia sa ma duc la serbare
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b Ioanact, sa aveti noroc de masina si distractie faina cu dany si copiii Anca si Stefan (13.01.2008) POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
Multumim.
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 25 ZILE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
ceska777 spune:
Ce frumoasa e Clara! Ce o fi intristat-o putin in poza cu saniuta si pinguinul? Ce cool ca le fac poze si decorul a fost foarte frumos.
Ne mai scrieti si din RO?
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 6
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
anca.b spune:
Monicaa, foarte frumoase pozele cu Clara!
icei pentru fetita serioasa!
POZE NOI
Povestea Nasterii