dr. TUTUNARU cap. (27)
Raspunsuri - Pagina 20
madau spune:
Iote taman ce stateam si-mi beau cafeaua si ce-mi vad ochii pe B1TV...Tutu invitat la o emisiune despre infertilitate
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
bubulina1 spune:
Maine eu urmez... Sa-mi tineti pumnii sa nu dau peste cine stie ce acrituri. Nu de medic mi-e teama, ci de personalul foarte "amabil" caci pe weekend o sa fac purici pe acolo, asta e.
Bubulina 38+ Radu StefanDoamne ajuta!
AMR=1 zi
magdita spune:
Bubulina, nastere usoara si intalnire minunata cu baiatul tau .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea
monicabo spune:
Madau, am vazut si eu emisiunea. Noroc ca am citit pe forum ca o sa fie...
Bubulina, nastere usoara
Magdita, inca o data iti urez bafta luni!
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
aris26 spune:
eu am ratat emisiunea pt 15 minute
Bubulina
magdita - toate gandurile mele bune pentru tine luni. trebuie sa fie bine!
alexa101 spune:
Fetelor a nascut Bubulina un baietel de 3.120 KG, 50 CM, APGAR 9. prin cezariana, sunt ok si ea si baietelul, ii dorim refacere rapida sa revina cat de curand printre noi.
Bravo bubulina
Va pupicesc pe amandoi
- mamii de fetita Marina ndra care astazi a implinit 1 lunita
vally spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 eu am nascut acum o saptamana la elias, deci am informatii calde copii nu se iau in salon, te prezinti la sectia de neonato la ore fixe(6,9,12,15,18,21,24). e adevarat ca de multe ori copii sunt satui pt ca primesc completare, nici nu stiu cum s-ar putea sa fie altfel. daca i-ar lasa doar in baza colostrului din primele zile cred ca ar fi un scandal...dar cu putine rabdare reusesti sa il alaptezi macar 15-20 de minute. eu il tzineam la san pana veneau sa ne anunte ca trebuie sa-i ducem la loc. ajuta f mult chiar si simplul contact. sincer eu eram cam speriata de povestile citite aici inainte sa nasc, dar una peste alta nu a fost rau de loc. mentionez ca nu am fost in saloanele 1-4 si nici in cele de la cmu. e adevarat ca baile sunt horror dar daca esti dotat cu ce iti trebuie rezisti alea 2-3 zile. paturile proaste, diversi care dadeau shpagi si intrau in salon sa isi viziteze nevestele...pt mine a fost fneplacut, dupa ce ca nu ai intimitate nicaieri, asta im i lipsea sa vin de la baie si sa gasesc cate un sotz la marginea patului. sincer in conditiile astea mai bine ca nu aveam copilul in salon cred ca ii scoteam in shuturi. eu de persnal chiar nu ma pot plange, toata lumea a fost f amabila(si nu prea am dat mare lucru)chiar si asistentele de la neonato. aveau un singur fix - halatul pt alaptat, care mai mult ma incurca, mai ales ca nu ma pricepeam sa alaptez si bb era mic si la fel de nepriceput ca si mine.despre medici,asistente si moase numai cuvinte de lauda. despre medicul meu....nu am cuvinte suficinet de frumoase, este un om exceptional. ideea de baza este atitudinea cu care te duci acolo, daca te ashtepti la conditii de hotel atunci sigur o sa fi dezamagita.intotdeauna trebuie sa dam dovada de empatie, sa ne punem noi in locul acelui medic/asistente...noi cum am face?cum am proceda? stiu ca pt fiecare dintre noi in parte este un moment unic dar pt acesti oameni este job-ul lor de zi cu zi. oricum, fetelor care urmeaza sa nashteti la elias, mergeti cu o atitudine pozitiva, cu zambetul pe buze, daca aveti o nevoie rugati frumos pe cineva sa va ajute si nu o sa fiti refuzate, vorba dulce mult aduce. nashtere ushoara tuturor si copii sanatoshi |
si eu o sa nasc cu dl. doctor Tutunaru(cred ca prin cezariana,sarcina a fost obtinuta prin Fiv si asa mi-a recomandat dr T); sunt la prima nastere si mi-e teama de evenimente neprevazute cum am auzit de spital;legat de Elias, au fost probleme cu locurile ? am si eu o groaza de intrebari:cat ai dat la dr T,la anestezist, la moasa, la rezidenta? orice informatie e pretioasa pt mine
si eu ma gandeam sa nasc la Euroclinic...dar nu pot renunta la Dr T
multumesc anticipat
vally s25+ Adelina
aris26 spune:
vali - felicitari in primul rand pentru sarcina...iti doresc sa mearga totul perfect pana la termen. treaba cu euroclinicul, nu te sfatuiesc deshi si eu tot acolo am vrut sa nasc inainte sa il cunosc pe dr. t, cu care ash mai nashte de 1mil de ori in lanul cu porumb daca e nevoie. eliasul nu e chiar bau-bau. nu sunt conditiile de la euroclinic dar poti sa nashti fara probleme, nu o sa-ti vorbeasca nimeni urat si tu si Adelina sunteti in mod sigur pe maini bune. eu nu am nascut prin cezariana dar pt tine asta e un avantaj din puct de vedere al locurilor, o sa stie dr. t cand sa te cheme pentru a avea locuri suficiente. ca preturi, iti spun ce am dat eu la nashtere naturala...tot pe acolo sunt. moasa 200ron(cu greu si dupa multe insistente din partea mea, oricum dupa ce nashti),anestezista 200ron,asistenta neonato 50ron, dr. neonato -nimic...nici nu a vrut sa auda, infirmiera-30ron. in rest maruntish la infirmiere, asistente dupa nashtere. dr. t nimic, dar vreau neaprat sa fac o donatie(cand o sa ma lase haplea asta mic si colicile lui sa plec un pic)in contul fundatiei, in felul asta sa contribui si eu macar cu o picatura la eforturile pe care le face zilnic sa ajute o gramada de femei ca mine sa devina mame. daca ai orice fel de intrebari iti raspund cu placere daca stiu. daca vezi ca nu raspund trimite-mi un pm, s-ar putea sa nu intru prea des si sa fie ceva urgent.
despre spital ce sa iti zic...partile rele sunt paturile cu saltele tari, baile pe hol, sunt spalate mereu si dezinfectate dar e cam incomod. iti recomand sa ai o gentutza in care sa iti iei tot ce iti trebuie la baie, eviti in felul asta sa te plimbi pe hol cu obiectele intime in mana. oricum stai atat de putin in spital incat pe bune nu conteaza, iar oamenii sunt atat de draguti incat compenseaza orice neajunsuri ale sistemului de sanatate public.
nashtere ushoara iti doresc, sunt convinsa ca o sa aiba grija dr. t sa fie o experienta minunata
aris26 spune:
pentru cine a mai ratat emisiunea de la b1 tv si vrea sa vada ce bine da dr. t pe sticla
http://www.youtube.com/watch?v=ByG4zedQZf8