dr. TUTUNARU cap. (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Bubulina multumim de vesti!
Arisica Doamne ajuta sa aveti o intalnire minunata!Nastere usoara!Si sanatate la amandoi!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Aris , bafta !! Nastere usoara , un bebe sanatos si frumos !!!

12 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Aris , bafta !! Nastere usoara , un bebe sanatos si frumos !!!

12 +

Felicitari, ai ajuns la 12 saptamani, asta inseamna ca ai depasit perioada critica! Cand mergi la Iosup pentru morfologia de trim 1?

Bubulina 36+ + Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Bubulina , merci ! Pe 7 aprilie mergem la Iosup . Abia astept ! Azi vreau sa ajung la T , sa vad ce mai face fata , ca mi-e dor de ea..

12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Buna fetelor, imi pare rau ca nu am timp deocamdata sa mai intru pe net si pe forum, dar poate cu timpul daca galusca va mai creste o sa reusesc, acum ne confruntam cu colicile si plangem rau de tot, nu prea dormim, asa ca sta numai in brate si incerc pe cat pot sa-i alin durerea.
Avem 3200 grame, suntem mancacioase, avem mucisori o mai aspir cu batistuta bebelusului, papam san + Humana 1, ne place sa dormim in brate, sa fim alintate, suntem ok, daca ne trec colicile si mai bine va fi.
Promit sa vin cu raspunsuri la intrebarile voastre cat de curand.
Va pup si tuturor gravidutelor le doresc nastere usoara si copii sanatosi fara colici ca sunt groaznice.

POZE - http://alexandraciobanu76.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Arishicaaaaaaaaaaaaa... intru si eu, cam tarziu FELICITARIIIIIIIIIIII SA ITI TRAIASCA PRINTISORUL , sanatate multa, sa va bucurati de el
Alexa ... ce dulcina ai tu acolo, sa iti traiasca , sa va aduca numai bucurii

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Alexa, felicitari pt fetita, ma bucur ca ai scris cateceva despre voi!
Aris26 a nascut deja? Sunt ok, si ea si baietelul?
Anaconda, voi sunteti bine? Bafta pe 7!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

va multumesc mult mult de tot tuturor
am nascut un baietel pefect de cate nu ma mai satur privindu-l. inca nu imi vine sa cred ca e al meu, ca am fost eu in stare sa aduc pe lume o asemenea minune
nu o sa am niciodata suficiente cuvinte sa ii multumesc celui mai bun doctor din lume. nu ash fi crezut niciodata ca o sa nasc razand. am avut un travalui lung dar nedureros, iar nashterea propriuzisa a fost floare la ureche. am declat chiar pe masa de travaliu ca eu mai nasc de o suta de ori. doctorul nostru minunat a glumit si a facut aceasta nashtere unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea deshi l-am adus de acasa la ora 11 noapte dupa o zi f grea. m-a ajutat f mult la expulzie, am avut senzatia ca eu nu am facut decat 50%din treaba si retul a facut el. a facut o taietura mica mica de tot...toate asistentele s-au minunat cat de putin sunt taiata. ma intrebau daca am facut sport de performantza...si daca shoppingul nu intra in categoria asta sigur nu am facut
va pup pe toate si inca o data va multumesc pt gandurile bune

MAGDITA - Ce am auzit eu????!!!!

FELICITARI
ti-am zis eu ca nu ajung eu cu bb acasa ca tu ne prezinti cele doua liniute?
bravo scumpasa ai o sarcina de vis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Aris, felicitari, ma bucur ca sunteti bine, si ca ai avut parte de o nastere usoara si placuta
Madgita, felicitari! Sarcina usoara! Ai ramas gravida in urma tratamentului cu didphe.... (nu prea ma pricep la termenii astia)? Ca si Aris, cam aceeasi problema, acelasi tratament?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetelor,

Alexa, sa va traiasca galushcutza .
Arisicule, mi-au dat lacrimile citind ce povestesti tu. Asa este, iubita, ai zis ca nici nu apuci sa vii cu bb acasa si eu anunt II. Parca ai simtit . Suntem super fericiti si parca plutim. Nu ne vine sa credem minunea ! Sa iti traiasca minunea de bebe Alexandros, sa fie sanatos in primul rand, mancacios si fara colici , si sa va bucurati in fiecare clipa de acest dar minunat.
Monica, multumesc pentru urari, da, am ramas insarcinata in urma tratamentului cu diphereline prescris datorita endometriozei descoperite la laparoscopie. Si Arisica a avut acelasi diagnostic, dar ea a ramas gravidutza in prima luna dupa laparo, nu a mai apucat sa faca niciun tratament. Bebe Alexandros avea alte planuri .

Doamne ajuta tuturor si sa auzim de cat mai multe vesti bune.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput