dr. TUTUNARU cap. (27)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Aris tot la cabinet mergi pentru control. Mersi pt linkul de pe youtube, am vazut si eu acum emisiunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

vally, daca vrei sa faci ceza, tutnaru vine la euroclinic sa te nasca. nu vine la naturale, ca nu stie ce operatii sau nasteri are la elias. eu m-am gandit la optiunea asta, am discutat si cu el si cu cei de la euroclinic, insa din nefericire pt mine am abandonat-o, m-am gandit ca n-om muri 4 zile in spital. n-am murit, dar nici nu mai vreau sa retraiesc asa ceva. oricum, fiecare femeie reactioneaza altfel dupa nastere, pt mine experienta Elias a fost un deplorabila, never again, am povestit-o cu lux de amanunte pe la capitolul asta pe undeva...nu stiu cine zicea de lanul de porumb...sincer, chiar in lanul de porumb m-am simtit si am fost tratata.adica cu tot nesomnul meu dupa o noapte de travaliu si una la TI langa sala de nasteri unde am auzit concerte live, asta fiindca nu mai erau locuri la cezariene, ritmul ala aberant de alaptat si toaletare din spital, durerile de la ceza care fac ca folosirea wc-ului, care arata mai rau ca in gara de nord, sa fie un adevarat challenge, sa mai ai parte si de asistente nesimtite care pur si simplu nu se uita la tine si m-au lasat sa zac intr-o balta de pipi fiindca se desfacuse sonda si desi eu am tipat dupa cineva timp de o ora si ele erau la usa, ca eu le auzeam pe ele, n-a intrat nimeni sa vada de ce tip atat, poate cazusem din pat (eram anesteziata de la mijloc in jos si nu ma puteam misca),poate mi se desfacuse operatia, fac mistouri si glume proaste cand mergeam la alaptat ca la ce am venit, ca lu fi-miu nu-i place laptele meu, doarme bustean ca a papat o groaza de lapte praf...parca e un pic prea mult. cand am scapat de acolo am zis ca nu e adevarat, oricum ma adusesera in pragul depresiei. si sa stii ca nu-s vreo fitzoasa, nu eram la prima internare in elias, stiam cum sunt tratate pacientele lui tutu, in sarcina am stat internata 3 saptamani la municipal-insa acolo m-am simtit om, nu vreun animal intr-o clinica veterinara. iar vis-a-vis de nastere am avut o atitudine f pozitiva, am ras tot timpul, si in timpul travaliului, si in timpul cezarienei, si dupa...explodam de fericire...numai ca incet incet s-au adunat norisorii cu experientele alea de cacao. e clar ca e o experienta singulara, dar se poate si asa...ceea ce nu am auzit niciodata sa se intample la o clinica privata.
am prietene care au nascut la euroclinic si totul a fost cat se poate de decent. chiar daca nici asistentele alea nu-s unse cu miere,sunt prompte si civilizate, macar iti pastrezi demintatea iar conditiile sunt ok, dar si banii pe masura. succes si sa faci alegerea cea mai buna pentru voi

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaf spune:

Salutare!Si eu am nascut la Elias cu dr.T , am facut cezariana, dar am fost f. multumta de tot personalul din spital, am stat intr-un salon cu fete care nascuse toate prin cezariana cu T.,eram toate optimiste, fericite de bebei nostri si nu conta ca wc e naspa, ca patul e prea sus, ca din 3 in 3 ore tb sa mergem la alaptat,eu am luat-o ca pe o experienta minunata din viata mea si faptul ca tutu m-a inteles ca vreau cezariana si a acceptat sa-mi faca...e mare om !! Am fost pregatita psihic ptr.tot, restul le iei din mers,nici in viata de zi cu zi nu e totul perfect, e adevarat ca pacientele lui tutu sunt tratate altfel, dar tb sa te simti mandra ca esti pacienta lui....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

vali - felicitari in primul rand pentru sarcina...iti doresc sa mearga totul perfect pana la termen. treaba cu euroclinicul, nu te sfatuiesc deshi si eu tot acolo am vrut sa nasc inainte sa il cunosc pe dr. t, cu care ash mai nashte de 1mil de ori in lanul cu porumb daca e nevoie. eliasul nu e chiar bau-bau. nu sunt conditiile de la euroclinic dar poti sa nashti fara probleme, nu o sa-ti vorbeasca nimeni urat si tu si Adelina sunteti in mod sigur pe maini bune. eu nu am nascut prin cezariana dar pt tine asta e un avantaj din puct de vedere al locurilor, o sa stie dr. t cand sa te cheme pentru a avea locuri suficiente. ca preturi, iti spun ce am dat eu la nashtere naturala...tot pe acolo sunt. moasa 200ron(cu greu si dupa multe insistente din partea mea, oricum dupa ce nashti),anestezista 200ron,asistenta neonato 50ron, dr. neonato -nimic...nici nu a vrut sa auda, infirmiera-30ron. in rest maruntish la infirmiere, asistente dupa nashtere. dr. t nimic, dar vreau neaprat sa fac o donatie(cand o sa ma lase haplea asta mic si colicile lui sa plec un pic)in contul fundatiei, in felul asta sa contribui si eu macar cu o picatura la eforturile pe care le face zilnic sa ajute o gramada de femei ca mine sa devina mame. daca ai orice fel de intrebari iti raspund cu placere daca stiu. daca vezi ca nu raspund trimite-mi un pm, s-ar putea sa nu intru prea des si sa fie ceva urgent.
despre spital ce sa iti zic...partile rele sunt paturile cu saltele tari, baile pe hol, sunt spalate mereu si dezinfectate dar e cam incomod. iti recomand sa ai o gentutza in care sa iti iei tot ce iti trebuie la baie, eviti in felul asta sa te plimbi pe hol cu obiectele intime in mana. oricum stai atat de putin in spital incat pe bune nu conteaza, iar oamenii sunt atat de draguti incat compenseaza orice neajunsuri ale sistemului de sanatate public.
nashtere ushoara iti doresc, sunt convinsa ca o sa aiba grija dr. t sa fie o experienta minunata

aris multumesc mult pentru detalii si sfaturi sa-ti traiasca comoara
pentru laparoscopie,histeroscopie si cerclaj si eu am donat in contul fundatiei banuti

rallu_t nu-mi vine sa cred ca Euroclinicul este de acord sa vina dr T la cezariana; nici nu m-am gandit la aceasta varianta! ar fi super imi pare rau pt experienta ta neplacuta la Elias!

vally s26 Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Buna fetelor,

Ma puteti ajuta, va rog, pe PM, cu un nr. de tel la care se fac programari pt dl. dr. Iosup, la cabinetul de pe str. Sandu Aldea?!
Am o prietena care doreste sa-si faca echografie la dansul (nu este pacienta d-lui dr. Tutunaru).

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Ana, ai pm.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ralu - brrr...nu am stiut ca ai avut asa o experienta neplacuta. am citit povestea lui Tudor si tot ce imi aduc mereu aminte este gluma "proasta" a lui t.
poate ca am avut eu noroc, dar nu m-am simtit niciodata tratata altfel pt ca eram pacienta lui t. ba din contra, moasa il aprecia si il respecta f mult, a spus numai vorbe frumoase despre el. tutu m-a predat ei cu instructiuni clare sa se poarte frumos cu mine. neonatoloaga din cate am citit are o problema cu pacientele v.i.p ale lui V. nu cu noi...in sfrashit! se poate si invers
in aceeashi zi cu mine au mai nascut inca doua fete si toate eram multumite(doar eu fusesem curajoaja curajoaselor si nascusem natural). asistentele si infirmierele au fost super dragutze. ce sa va zic, ca m-au dus cu ele la fumoar
eu m-am simtit in elias ca acasa(bine...pe cat se poate date fiind conditiile materiale)m-am plimbat in sus si jos pe holuri si prin curtea spitalului,am stat la cafele si palavre cu asistentele, la senvisuri si vorba cu ai mei in curte pana noaptea tarziu...ce mai chiar a fost o experienta departe de a fi neplacuta.
cu euroclinicul, asa cum am zis am cocchetat si eu cu ideea, daca ai o nashtere simpla si copilul este perfect sanatos e ok, daca ai ceva prbleme te impachteaza frumos si te trimit la floreasca, unde pe bune chiar ash fi fost a nimanui. e mult mai bine sa stiu ca sunt pacienta lui t in elias, decat "aia care a nascut la privat si acum tot la noi a ajuns" in floreasca. nu e chiar toata lumea impotriva lui t in elias, are si el grupul lui care il respecta si il admira(probabil trebuie sa ai norocul sa ii prinzi in tura). majoritatea stiu ca pacientele lui t sunt femei care s-au chinuit mult sa aiba un copil si asta aduce un pic de respect de cele mai multe ori.
a, pt wc, eu am avut colaci de hartie de unica folosinta, sunt chiar practici.
nici pt mine nu a fost prima internare in elias. prima data la laparo a fost mai greu, probabil asteptam eu prea mult. a doua oara am stat 4 zile si am fost incantata(aveam si baie si salon...he he), iar acum, la nastere, eram deja de a casei
din pacate se pare ca ai nevoie si de un dram de noroc ca totul sa mearga bine.
vali, si in elias poti sa inchiriezi un salon privat. scapi astfel de paturile incomode si de baile...no comment. am inteles ca ar costa in jur de 100euro/noapte. la cezariana poti sa il rezervi din timp.

mayaione - merci mult

anaconda - felicitari pt cuc sa fie sanatos

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

aris multumesc mult pentru detalii si sfaturi m-ai ajutat mult in luarea deciziei unde voi naste

vally s26 Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

si mie mi-a zis tutu de rezervele respective de 100 de euro. problema a fost ca n-am gasit nimic atunci cand a fost nasterea. si m-a tot amanat in speranta ca se elibereaza ceva,(o saptamana intreaga am sunat zi de zi)pana am intrat in travaliu si nu s-a eliberat nimic. deci nu sunt o garantie, e tot o loterie.acele rezerve nu sunt ale maternitatii, sunt ale intregului spital, cu toate sectiile lui, deci e o probabilitate destul de mica sa le prinzi. iar pe cele ale CMU le primesti doar daca iei tot pachetul de la ei( altfel trebuie sa ai mare noroc sa nu aiba ei nicio nastere programata, si culmea, in ciuda serviciilor putine si scumpe, sunt mai mereu plini), si aici intr-adevar tutu are intaietate daca doresti, insa e ridicol sa dai 2000 de euro la o cezariana doar ca sa ai parte de o rezerva mai buna, in rest nimic nu e deosebit fata de restul pacientelor(doar mancarea de care nu te poti bucura oricum dupa cezariana), ba chiar pt cezariana e total neindicat fiindca trebuie sa strabati drum lung pana la alaptare, din 3 in 3 ore, si poate fi dureros.
treaba cu euroclinicul si floreasca nu e neaparat adevarata. te transfera la orice spital te primeste, deci poti vb cu medicul cu care nasti sa te ia la el la spital. si aici e vb de probleme cu adevarat grave cu mama sau bebelusul. in fine, nu sunt partizana sistemului privat, doar a bunului simt care la noi de multe ori se intampla sa vina doar cu bani grei

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput