dr. TUTUNARU cap. (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Am o prietena care a nascut sambata asta la Elias cu dr. T , am fost cu ea fiecare clipa , citisem si eu destul de multe povesti legate de Elias si nasterea cu dr. T . Parerea mea este ca depinde de norocul pe care il ai , adica pe mana cui incapi si cat de grea este nasterea si travalilul .
Sa va povestesc :
Am plecat sambata dimineata la ora 5 catre spital (aproximativ 2 ore de mers cu masina) , prietena mea in afara de faptul ca i se rupsese apa nu avea nici un fel de durere. Abia cand am ajuns la spital au luat-o durerile , avea dilatatie 2- 3 , a luat-o in primire o doctorita de garda f de treaba si doi medici rezidenti . Tot travaliul ei a decurs normal , la dilatatie 5 i-au pus epidurala , la ora 19,00 a nascut , toti s-au purtat ireprosabil de la moasa pana la dr. T . Dr. T a venit la expulzie , de restul nasterii s-au ocupat dr rezidenti si moasa , s-au purtat f frumos , eu una nu as avea ce sa le reprosez , prietena mea a facut urat rau de tot la cusut , a stiut-o toata sectia , a trebuit sa o adoarma sa o poate coase , plus faptul ca nu prea a cooperat la expulzie , durerile ii luasera mintile , desi a avut epidurala si multe alte anestezii facute in tot circul ala , cu toate astea s-au purtat f civilizat .
Ce m-a uimit a fost faptul ca sectia de maternitate era pustie , adica mai exact toata ziua sambata nu a nascut natural decat prietena mea ( de la ora 7 dimineata la ora 21 seara , cand am plecat eu ), in rest vreo 2 cezariene . Saloanele mi s-au parut ok , erau cate 4 in camera , am fost si eu internata la Elias dar pe ginecologie , unde cred ca este un pic mai curat ........
Legat de tarife va pot raspunde pe PM , eu m-am ocupat de tot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_deli spune:

Sunt o graviduta de 36 sapt si urmeaza sa nasc la Elias cu dr T. Vroiam sa stiu care mai sunt preturile.

@Lauravoinicu Poti sa imi trimiti pe PM cam cat ati dat voi? Eu am incercat sa iti trimit PM dar imi spune ca nu poti primi PM-uri, nu stiu de ce...

Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor , Danotino a ajuns acasa cu printesica ? Mai stie cineva de ea ? Cum sunt ??? Va multumesc

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Eu sunt in 37 de saptamani si am pierdut numarul de telefon al doct. Tutunaru in caz de nasc. Va rog mult cine mi-l poate da si mie pe MP. Si spuneti-mi si mie ce fel de trusa epidurala trebuie, daca trebuie sa cumparam si anestezicul si ce anume. Mie nu mi-a zis nimic, probabil ca a uitat. Imi este frica ca nasc si nu am nici o trusa cumparata. Multumesc frumos care ma ajutati cu raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Riloasa , dar nu ai activat PM...

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

trusa se numeste PERIFIX de la BRAUN.o gasesti in aproape orice farmacie-aproximativ 100lei. anestezicul se numeste NAROPIN il gasesti la farmaciile 2na(de exmpl cea de la unirii-sf vineri)-aproximativ 25lei. nu este obligatoriu sa cumperi anestezicul dar nici rau nu iti prinde si nu e o avere.
numarul domnului doctor este 0723999939,acesta este cel public,daca ai nevoie de cel special pt nashteri cel mai corect este sa ii dai un sms pe nr asta si sa il ceri personal. eu una nu ash putea sa ti-l spun.
nashtere super ushoara si un bb sanatos

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Fetelor , Danotino a ajuns acasa cu printesica ? Mai stie cineva de ea ? Cum sunt ??? Va multumesc

Babytza si puiiValentina David

Poze

si eu ma intrebam daca mai stie cineva ceva despre ea si Eva. daca afli ceva te rog scrie si aici.

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Aris, ce faceti, cum e cu bebe acasa? Aveti o luna jumate, bag seama, trece timpul... Ai laptic?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

monica e bineeee...are colici dar au inceput sa fie mai rare plus ca am inceput sa invat si eu ce sa fac sa ne fie mai ushor.deja imi surade ideea de a o lua de la capatdar ashtept sa imi fca sora-mea un nepot,sau nepoata si dupa aia.
deocamdata am lapte,sper sa ma tzina pana pe la 4-5 luni minim.
vad ca Ana-Maria a trecut de 6 lunifelicitari
cumse mai inteleg surorile? hai fa-mi curaj

25 martie 2009

Mergi la inceput

am deschis eu CAPITOL NOU
sper ca nu se supara nimeni

25 martie 2009

Mergi la inceput