dr. TUTUNARU cap. (27)
Raspunsuri - Pagina 12
madlen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu_t felicitari tatiana! sa-ti traiasca minunea!! fetelor care urmeaza sa nasteti: mult curaj si madlen, vreau sa vad si eu o poza cu minunile tale...pls...pls...nu le impartasesti cu noi? ralu- de bebe albastru tudor 15.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor i believe in miracles...povestea noastra |
cum sa nu... ei sunt www.flickr.com/photos/35125185@N02/" target="_blank">puii mei
ralu_t spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madlen
cum sa nu... ei sunt www.flickr.com/photos/35125185@N02/" target="_blank">puii mei Madlen Oana Iuliana (18.04.2007) si Sasha Alexandru (18.09.2008) You live only once, but if you live right, once it.s enough. |
mi s-a pus un nod in gat
ti-a dat DD cu ambele maini, superbi, FELICITARI!!!! iar tu esti o mamica absolut fericita
ma fetelor, am nascut de 9 luni si la mine inca nu s-au dus hormonii de gravi, plang si ma emotionez la orice tine de copii, mai ales la povesti miraculoase ca cea a lui madlen ma tot gandesc sa infiez si eu o fetita. "lucrez" la sotul. daca ar fi procedura mai simpla si mai putin periculoasa emotional, atat pt copil cat si pt parinti, ca se pot razgandi rudele si sa te dea peste cap complet, cred ca as avea mai multe sanse...who knows...deocamdata sunt cu mainile pline cum se spune de tudorica....dar peste un an vedem ce facemmadlen, la voi a fost complicat? poti sa-mi scrii pe PM daca nu vrei sa dai detalii in public
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
tanima_i2002 spune:
Fetelor am revenit miercuri acasa. Inca suntem in perioada de acomodare asa ca o sa fiu telegrafica ptr fetele care vor naste curand.
Legat de preturi ele difera f mult, sincera sa fiu am impresia ca unele umfla preturile aiurea fie mintind fie ptr ca au prea multi bani.
de ex: eu am dat 50 ron moasei care a avut grija de mine pana am intrat in op, si i-a meritat din plin, adica moasei Claudia o femeie extraordinara care venea permanent si ma intreba cum ma simt si datorita careia am intrat mai repede in op in cond in care eu deja aveam contractii la un minut si ea a dat alarma ca la mine lucrurile se agraveaza.
La anestezist am dat 250 ron dar sincer imi pare rau ca am dat atata, nu i-a meritat mai ales ca nu a mai apucat sa imi faca si epidurala, am ramas numai cu rahi si dupa op a fost cumplit la terapie intensiva, durerile au fost ingrozitoare. Am auzit in spital tarife de la 150 ron la 100 euro (aici deja mi se pare f f mult).
LA neonatolog am vrut sa dau 100 ron numai ca sotul meu a dat celei care l-a chemat sa vada copilul, care a fost de fapt o asistenta, o nesimtita si jumatate. Alti bani nu i-am mai dat, s-a compensat de la sarcina trecuta cand i-am dat si eu si sotul, oricum s-a purtat f f frumos, mi-a raspuns la toate intrebarile si mi-a explicat tot ce am dorit. Multe mamici nu au dat nimic la neonatolog, iar altele se laudau cu tarife de 200ron-100 euro. Apropos, am nascut cu Constantinescu.
La asistente am dat cate 5 ron la spalat, in rest nimic, ptr ca oricum nu prea veneau in camera ptr altceva, dar s-au purtat toate f frumos.
La terapie int a dat sotul cate 20 ron la doua asistente care nu s-au uitat nici cu curul la mine. Tin sa precizez ca fiind foarte aglomerat pe mine m-au dus pe alta sectie la terapie, cele care au stat pe sectie la maternitate spuneau ca au avut parte de un tratament foarte bun, toata lumea s-a purtat foarte bine.
Despre spital am numai lucruri bune de spus, comparativ cu acum cateva luni, camerele erau curate, baile acceptabile, nu lasau sa intre vizitatori ceea ce a fost f bine, copii stateau la neo si alaptarea se facea la 3 ore, asist de la neo erau cateva f dragute, una mai in varsta statea mereu printre noi si explica si ajuta fara sa primeasca nimic de la nimeni.
Am avut si eu socul cu pusul cerceilor cand mi s-a pus tariful in fata si desi am vrut sa cer chitanta m-am conformat celor 50 ron de frica ca era vorba de copil. La plecare am marcat tot 10 ron ptr imbracat.
Ce a fost cel mai enervant lucru: aceeasi asistenta la care sotul meu i-a dat banii in locul doctorei mi-a cerut tarif si ptr cercei si mi-a luat si banii ptr imbracat fara nici o jena. Mi s-a parut de o nesimtire crunta. Daca as fi stiut de la inceput ca este tot ea...DAr asta este, a trecut.
In sala de op a fost ca rezident Simona si Marius, m-a cusut simona careia din pacate nu am reusit sa ii dau nimic ptr ca nu am prins-o niciodata singura, am crezut ca va intra Ioana in sala si i-am dat inainte de op, ceea ce imi pare rau ptr ca eu am mai avut clenciuri cu ea si nu si-a meritat banii deloc.
Dupa cum vedeti au avut parte de bani mai mult persoane care nu meritau, asa ca un sfat: fiti atente cui dati si cat dati, nu merita prea mult, tot asa se comporta. Erau in spital persoane care nu dadusera nimic la nimeni si nu le ignora nimeni.
Va pupic si revin si cu vesti despre noi cand voi avea mai mult timp.
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,
Androix spune:
Tanima, felicitari! Sa-ti traiasca minunile! Dupa cate povestesti eu va sfatuiesc sa nu mai dati deloc! Si sa nu ma injurati dar instituirea tarifului la vedere pentru cercei cred ca mi se datoreaza fiind poate singura mamica ce nu l-a platit. Nu din nesimtire, dar din obisnuinta combintata cu fericirea ca plec acasa si cu graba in care m-am prezentat sa-mi ridic copilul ca o floare doar cu hainele de pe mine, caci geanta si portofelul erau deja afara la sot. Probabil asistenta care a performat gaurile s-a oripilat de lipsa mea de reactie...
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
dariana spune:
Tamina, sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase! Multumim pt info, foarte pretioase; spune-mi, te rog, de ce ai nascut cu alt doctor? si inca ceva, cand am nascut eu, in 2006 luai copilul in camera ziua, doar noaptea era obligatoriu sa stea la nou-nascuti, in rest chiar se bucurau asistentele daca il luai, acum nu mai e asa? si vizite nu mai primesc deloc??
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
Bonitta spune:
Buna, fetelor!
am nascut si eu recent (acum 2 saptamani) cu Tutunaru, nastere naturala. Din pacate, nu au mai avut cand sa-mi faca epidurala.
Pentru cine e interesata, asadar, vand trusa Perifix pt. epidurala/peridurala la pretul de 100 RON. (este trusa pe care asistentele din Elias mi-au indicat-o, am inteles ca in spital numai acest tip se foloseste). Ma puteti contacta pe PM.
monicabo spune:
Tanima, felicitari! Sa fiti fericiti cu totii. Rares ce zice?
Legat de bani, unii dau mai mult, altii mai putin, depinde cat au. Eu, mai slabut cu spagile...chiar m-am saturat de spagi, desi uneori nu ai incotro...
Dariana, eu am nascut o data in iulie 2007 o data in nov 2008
In 2007: te lasau cu copilul langa tine peste zi, trebuia obligatoriu sa il duci noaptea. Dar puteai si peste zi, daca vroiai sa te odihnesti. Deci il puteai alaptapeste zi practic cand vroiai (cand cerea copilul)
Vizite...mai lasau musafirii in saloanele mamicilor, probabil cu o spaga la cel care statea la usa aia pe care scria maternitate, sau iesea mamica la usa acolo...
La nastere, imediat dupa, lasa sotul/familia sa ia copulul in brate, sa faca cateva poze etc.
In 2008: Copilul statea numai la neonato, program de alaptare strict, la 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, cate jumatate de ora. Le mai dadeau ele completare lapte praf dupa, sau intre mese daca plangea bebe.
Vizite: deloc in salon, doar iesea mamica la ura, pe coridor. Ceva exceptii doar la externare, cand mai lasau taticul sa ajuta mamica cu bagajele, cu landoul cu bebe, dar atat.
La nastere, nu mai lasau tatal/familia sa ia in brate copilul, ci doar sa il vada, copilul era tinut de asistenta.. Noi doar asa am facut o poza, tatal meu a facut o poza cu bebe si sot, impreuna cu asistenta care tinea copilul.
Cam astea sunt diferentele...nu stiu de cand s-a schimbat treaba
Insa fiecare abordare cu avantaje si dezavantaje...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Bonitta spune:
Anaconda, promit ca revin cu povestea nasterii cat pot de curand. Deocamdata nu ma lasa bebe
sandyprs spune:
Anaconda FELICITARI si sa ai o sarcina usoara.Ma bucur f mult pt tine(ti-am urmarit povestea) !!!Eu nu intru in fiecare zi ca sunt destul de ocupata dar citesc cu mare placere povestile voastre si ma bucur nespus pt realizarile fiecareia.Eu am fost sapt trecuta la Dr Tutunaru si mi-a dat sa iau Pregnyl, l-am gasit(mi-l aduce sora mea din Germania).Acum astept II si sper sa fie luna asta. Va pup !!!Sa auzim numai de bine.