dr. TUTUNARU cap. (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Monicabo, am inteles, deci nu mai iei bebele in salon...dar hainute atunci sa ii mai duc sau il tin doar infasat? tot doar servetele si bepanthen imi trebuie la bebe? cu tinuta mamicilor cum mai este, obligatoriu camasa sau poti avea si pijama cu pantaloni?
dar dupa ce nasc nu lasa familia sa intre la mine? in 2006 asa era, au intrat pe rand si mi-au adus mancare, apa...s-a schimbat si asta?

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Sandy , ti-am lasat un mail . vad ca nu ai activat pm .

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Dariana
la bebe da, iti trebuie pampoersi, servetele si bepanten, atat.
Poti aduce si hainute sa-l imbrace, nu-i problema, erau copii imbracati cu hainute aduse de acasa. Altii erau infasati.
Tinuta mamicilor? Exista asa ceva? Eu am purtat camasa,dar cred ca se poate si cu pantalon si bluza doar ca e mai incomod, ca la alaptare tre sa iti ridici bluza, si de fata cu alte persoane..cred ca asta e cauza...
Legat de familie, in general te viziteaza dupa nastere, ii cam lasa sa intre, doar atunci imediat...nu stiu daca oficial sau neoficial (spaga), pe mine m-au vizitat atunci imediat..

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dariana tanima a nascut tot cu tutunaru, Constantinescu e neonatolog, a asistat copilul la nastere. Probabil nu s-a exprimat bine tanima.
Cu datul aiurea de bani a devenit o moda prin Elias, fratele meu a dat tot unei asistente banii, a iesit cu copilul si a zis ca e moasa si el repede ia dat 1 mil crezand ca e moasa care a ajutat-o in travaliu si la nastere:)). Apoi in loc de neonatolog a dat alteia si tot asa, numai la cine a trebuit nu au ajuns banii. Eu cand am nascut am fost f atenta, pana nu eram sigura cine e nu am dat nimic. La neonatolog la externare am dat, la moasa am dat seara, si la mana a doua am apucat sa dau a doua zi. Anestezistei i-am dat dupa ce mi-a facut anestezia etc. Si pe mine ma enerveaza cand incep sa arunce cu sutele de euro si te trezesti ca dai si tu 2 mil si se uita la tine ca la un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

da, pai asta stiam si eu, ca era o dr constantinescu neonatolog, dar am crezut ca o fi si vreun ginecolog....asa intelesesem eu din ce a scris tamina.
faza eu banii e cam nasoala intr-adevar pt ca nu prea ai cum sa stii dinainte cui sa ii dai si apoi daca dai dupa nu stii daca se poarta cum trebuie sau nu cu tine...ca poate asteapta... eu stiu ca data trecuta chiar am intrebat -o pe asistenta care ma supraveghea la un momentdat daca ea e moasa si mi-a zis ca da....asa am stiut cui sa ii dau.

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele,
Poate puteti voi sa o ajutati cu detalii pe Crystinica.

Citat:
citat din mesajul lui crystinica

salut! eu sunt noua pe forum si voiam sa va intreb pe voi care sunteti mai vechi paciente ale dr. tutunaru. Am de facut o amniocenteza la dansul si nu prea stiu cat ma va costa, stiind ca e destul de costisitoare. Am sunat la geneticlab dar ei nu mai fac pt. varicela asa cum imi trebuia mie, asa ca ma va trimite in alta parte cu analiza. Stiti cumva alt laborator de genetica la care te mai poate trimite dr. ?
va multumesc anticipat si mult succes in continuare tuturor!!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Buna, fetelor ajutati-ma si pe mine cu o intrebare, am intrat in prenatal de luna aceasta cat trebuie sa primesc 85% din salariul BRUT sau NET ??? ca nu mai stiu.
Pana acum am fost in CO - RISC MATERNAL si am primit de la firma 75% din Salariul NET, dar la PRENATAL cum se procedeaza 85% din NET sau BRUT ???

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Tanima, monicabo,multumim pentru informatii!!
Tanima, asteptam poze cu bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Alexa, in concediu de 126 de zile(prenatal sau postnatal)o sa fii platita cu 85 % din brut (media ultimilor 6 luni).
Conform contractului colectiv de munca la nivel national, pe parcursul acestui concediu, timp de 6 saptamani ar trebui sa primesti 100% din brut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Iti multumesc mult RALU si UBIRICA, dar eu am 3 probleme acum am descoperit vorbind cu mai multe mamici si cu voi:
1. Pana acum de la 2 luni de sarcina firma mi-a dat 75% din NET(din 10 milioane in mana cat luam) deci 750 ron
2. Am mai descoperit o smecherie facuta de firma care pe mine ma dezavantajeaza - BRUT pe contract este trecut 11 milioane iar eu in mana luam 10 milioane, ori normal nu are cum sa fie asa, iar pe statul de plata 8 milioane si ceva, esti de acord cu mine? La inceput luam 8 milioane net apoi dupa 1 an si ceva mi-a mai marit cu 1 milion si dupa alt an cu inca 1 milion, ajungand in 2008 la 10 milioane net. Dar de unde sa stiu eu ca ei nu au modificat salariul brut ?
3. Stiu ca ma va afecta la indemnizatie, dar neavand cu ce sa justific ca incasez atat... nu prea am ce face.
Acum caut legile pe internet despre plata CO-risc maternal, prenatal si indemnizatie sa le-o bag in ochi.
Va rog din suflet daca aveti vreo astfel de lege trimitemi-o si mie pe email sau despre acel salariu mediu de care mi-ai spus (desi acum o ora am auzit de acest salariu de la o alta mamica pe messenger)
Te pupik si sunt super nervoasa pe ei, dar ce pot sa fac ???

Mergi la inceput