dr. TUTUNARU cap. (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aleaxa - felicitari! pai e deja marishoara. deci mai ai cam 4 saptamani si devi mamica pana atunci o sa aiba aproape 3kg. super, cred ca de abia ashtepti. cred ca a fost nebunie la cabinet, daca a aflat toata lumea ca pleaca saracu' 2-3 zile....
analiza pt sreptococ se repeta in sapt 36 chiar daca a fost ok in sapt 28?

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Tanima !!!!!!!!!!!!!! Sa iti traiasca printesica , sa fie sanatoasa si necolicioasa !!!!!!!!!!!

Alexa mai ai putin si iti vei vedea micuta !!!! Bafta in continuare la monitorizari si multa sanatate

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Multumesc mult fetelor, Doamne Ajuta sa fie bine, sanatoasa si voioasa, da, nu stiu de ce aseara Dr.TUTU mi-a zis sa fac din nou analizele la 36 saptamani, chiar daca au iesit bine, a zis ca asa trebuie la 28-30 sapt si la 36 sapt, asa ca o sa ma conformez, ma duc sapt. viitoare iar la dr. de familie dupa trimitere, apoi la Synevo si le fac din nou, ca analiza pt. streptococ B se plateste 40 Ron si va fi gata intr-o saptamana, celelalte a doua zi sunt gata si sa am timp ca la 36 sapt. sa ma duc si cu rezultatele asa cum mi-a zis.
Va multumesc fetelor, Doamne Ajuta sa fie bine la toata lumea, sa avem bebici sanatosi.
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

analza pt streptococ B se repeta, da, si la 36 de sapt., si mie mi-a dat sa o repet.

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

salut fete!! azi cu un tonus mai bun pt ca pitica mea e bine si in plus are e si la greutate ok, mi-a ramas stresul cu plecarea lui Tutu si cu faptul ca amr-ul meu e de 3 zile.
Aris, saptamana trecuta la 38, eco lui tutu a aratat ca are aproape 2800 gr (un retard de crestere de aproape 3 sapt), aseara eco a aratat 3200, nu gasesc explicatie nici nu vreau sa ma gandesc pentru ca abia ce a reusit sa-mi ridice moralul si sa-mi scoata paranoia din cap cu malformatiile la inima si riscurile diagnosticului de dismatur.
Alexa , cred ca te-am vazut aseara la Tutu erai in buza albastra si erai cu sotul? am intrat si eu dupa tine, eu eram in blugi si pulover gri + un burtoi mare. In privinta repetarii analizelor, asta e schema lui Tutu pe care o aplica cu toate pacientele; analizele de la 28 sa le repati si la 36, nu iti face griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

multumesc fetelor pt raspuns. sa ma pregatesc deci de o noua recoltare. uf, nu sunt mare fan al controalelor manuale.

ubirica - pai e f bine, 3,2kg... bravo! oricum nu te stresa pt diferente la ecograf, nu toti copii sunt identici in asa fel incat sa se inscrie intr-un tipar. conteaza mostenirea genetica, cu cine seamana. acum sa stea cumintica la caldura sa il ashtepte pe domnu' doctor

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

ubirica, al meu la 37s4z avea 2800 gr dar nu imi fac probleme, ncici nu are cu cine sa semene mai mare, plus ca si fratele lui s-a nascut cu 3,100 dar a fost super ok (pt mine a fost mai greu ca eu sunt mai micuta si am nascut natural dar asta e!), important e sa fie sanatosi.
va rog frumos pe cele care au nascut de curand sa-mi dea si mie pm cu preturi macar aproximative ca din 2006 cand am nascut eu.....sigur au crescut.

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa101 spune:

Da, ubirica eu eram in blugi si pulover bleo, te stiu, imi pare rau ca nu am vorbit, daca stiam ...
Felicitari pt. bebe, nastere usoara si refacere rapida.
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

Alexa, imi pareai cunoscuta dar nu eram sigura, abia aseara am realizat cand am ajuns acasa ca din pozele dupa forum te cunosc.

Nu problema greutatii ma ingrijora, ci cauza stagnarii, ca dintr-o sarcina fara probleme, cu bebe care avea mereu greutatea in grafic, chiar si un plus, s-a transformat totul, dintr-o data, intr-un retard de crestere semnificativ, de care era si doctorul mirat, ceea ce mi-a alimentat si mai mult nelinistea.

Rog si eu fetele care au nascut natural, recent sa ma informeze cam care sunt 'tarifele'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Referitor la tarife... spre deosebire de prima nastere, a doua oara nu prea am dat...
sincer...am dat moasei si infirmierei cate 50 ron dupa nastere, ca s-au purtat f bine, au fost ff amabile si m-au sustinut, spre deosebire de data trecuta cand am dat peste o acritura, 50 ron la neonato pt gauri in urechi (asta n-a fost spaga ci tarif cerut pe fata) si 10 ron celei care mi-a imbracat copilul la plecarea acasa.
Mai mutl n-am dat ca n-am avut chef... doar au zis guvernantii nostri sa nu incurajam spaga
Daca o mai nimeream pe acritura aia de moasa, de dataa asta nu mai pupa un ban de la mine, asa ca as fi dat si mai putin...
I-am mai dat lui tutu la ctrl de 6 saptamani, sper sa ajunga banii la fundatia aia cu care colaboreaza el, ca de fapt mai mult de asta i-am dat, sa folosesca undeva.
Specific ca epoidurala nu am avut, deci nici anestezist...

Nasteri usoare Alexa, ubirica, Aris....

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput