Fiv in Ungaria 48

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

alina bubulina, de preferat ar fi sa ai analizele cu tine, eu cand m-am programat prima data mi-a trimis pe mail o lista cu analizele cu care sa merg la prima discutie ... asa puteti vorbi pe concret iar daca vreuna din valoari va trebui remediata o sa-ti dea un tratament si o sa-ti spuna cand sa o repeti;
Iar daca va trebui sa-ti scoti trompa, Z va hotara ulterior...
Multa bafta si gandeste pozitiv !!!

Klu 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buluna, te antrenezi la ce?
Eu ma duc prin 20 (nu stiu exact ziua) la control la Zadori si daca totul este ok ma duc pe la jumatatea lui februarie la tratament.Abia astept sa ma duc sa mai incerc odata. Ser ca de data asta sa reusesc.
Atelocin ........asteapta-ma ca sosesc si eu.
Va pe toate.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Atelocin vad ca se aglomereaza rau la tine pastreaza-mi un loc
Buluna mai am putin si ma duc sa-mi iau si eu puiuti acasa poate ma ajuta DD de data asta sa ramana cu mine
Fetelor va doresc numai reusite

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Ali, ma antrenez sa fac galerie... Abia astept sa dansez.
Mihaele, si eu sper ca de data asta sa ramana la tine. Si in legatura cu cazarea, mi-ar placea sa te nimeri cu prietenele mele. O sa aiba Gyongyi si pt tine loc...iar daca nu, o sa faca

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buluna si mie mi-ar palce sa ma nimeresc cu prietenele tale

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Buna tuturor! La multi ani si numai realizari sa aveti in 2009!
Gyongyi, Ilinca si sotul ei sosesc pe 12.2 si pleaca pe 14.2. Ii poti te rog gazdui 2 nopti? Te rog! Multu' anticipat!

Espe 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

poftiti aci va rog....http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131676
voi continuati ca io revin cu completarile
va pupp pe toate.

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Neata!

Klu1973- multumesc de sfat, o sa incerc sa le pregatesc pe toate.
La primul consult contine si o eco, sau eco e separat la ei? sa stim cum strangem bani.

Tamaryllis - se pare ca avem acceasi problema, sau probleme asemantoare :((hidrosalpix, salpingite)
Espe - La multi ani!! o sarcina frumoasa si linistita!

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Buna fetelor si La multi ani,

De ceva timp cochetez si eu cu acest tip de procedura FIV pt a concepe un bebe si m-ar interesa sa aflu de la cele care au apelat la aceasta procedura cat ar costa per total.

Eu sunt din Arad si m-as duce in Szeged ca este mai aproape si am inteles ca si mai ieftin ca in Timisoara.

Sanse de reusita ar fi de 30 % nu-i asa ?

Merci si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

gabi_ducu , e mai bine sa vii la Szeged , mai ales ca tu esti din ARAD.,sint multe fete care vin din Arad iar in legatura cu preturile daca te uiti la inceputul capitolului pe prima pagina gasesti si lista de preturi , analize si toate detaliile de care ai nevoie. Dar acum sa deschis un alt capitol 49.

Mergi la inceput