Fiv in Ungaria 48
Raspunsuri - Pagina 20
buluna spune:
Ali, pai tu cand incepi? Hai ca eu ma antrenez...
Mihaele, te astept si pe tine. Tu vezi ce frig este afara? Du-te sa-ti iei bebeii acasa.
Fetele de la Gyongyi, luati de beti
si faceti acolo multi foliculi sa avem de unde alege. 
Gyongyi 
Bafta la toate! Sa fie numai reusite anul acesta.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
16+
adaca spune:
LA MULTI ANI ! CU OCAZIA SF. IOAN
dar special pentru
MARISIA IOANA si RARES IOAN 

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
tamaryllis spune:
Fetelor, La multi ani si noul an sa va aduca numai bucurii!
Am reusit si eu sa ma programez la sf lui februarie la dr Z.
Vreau sa incepem analizele, dar am ceva nelamuriri:
- analiza bacteriologica a ejaculatului inmseamna spermocultura?
- FSH, LH, Estradiol si prolactina se fac toate in Z 3? Ca parca eu tin minte ca prolactina se face in Z 21!
- cati bani trebuie sa am la mine?
Atelocin, am notat si eu nr de telefon! Sper ca nu te superi!
enierdelyi spune:
asi dori sa va informez ca in Budapesta nu demult sa deschis un centru de fertilizare o prietena a facut acolo fiv si a fost tare multumita, daca va intereseaza au site si in limba engleza, germana, italiana.
www.ciris.hu
alina_bubulina spune:
Buna!!
La Multi ani!
tamaryllis- si eu am reusit cu ajutorul lui Gyongyi sa ma programez la Dr Z in februarie, pe 27 februarie mai exact. tu cand ai?
mai vine cineva in acea perioada? si eu am niste emotii de-as vrea sa fie maine, parca nu mai pot sa am rabdare ![]()
am vorbit si de cazare cu Gyongyi.
va pup!!
CANDY1902 spune:
si eu am facut un fiv la debrecen cu 2 blastociti dar nu sau prins se poate ca hiperstimularea sa fi fost o cauza?? nu stiu ce sa intimplat totul a mers super bine si totusi.voi mai incerca cu embrionii congelati nu stiu daca sa o fac acum sau sa mai astept o luna deoarece doar luna trecuta am facut embriotransferul si poate ar trebui sa-si mai revina corpul voi ce sfaturi imi dati va rog sa ma ajutati va pup
atelocin74 spune:
Tamarylis , cum sa ma supar , ba chiar i-mi face placere sate pot ajuta.
bubulina te astept.
LiANA , klu , miha , mihaele , andrada , raluca, ali , cornelianeli , buluna , giorgiana
si tuturor
.
alina_bubulina spune:
Multumesc Gyongyi!!
Fetele, de la prima intanire cu Z tb sa avem lista cu analize? sau putem sa ne vedem si aducem analizele, dupa ce vb ceva concret.
intreb pt ca eu cred ca voi avea ceva de tras cu trompa innainte, nu stiu dc este ok, daca ma va afecta la FIV, caci am o gramada de salpingite si anexite, si nu stiu ce va zice doc sa fac, sa o scot sau nu...
.
voi mai stiti astfel de cazuri?
multumesc pt rapunsuri. 
internet spune:
Adela, Miha sa va traiasca sarbatoritii La multi ani, scuze nu am putut sa intru ieri 

Ioana La multi ani, multa sanatate si fericire, chiar daca nu intrii pe aici noi nu te uitam, acum tu te luptii cu campania, te luptii pt toate fetele care nu pot sa devina mamici fara FIV, multumim frumos,