Fiv in Ungaria 48
Raspunsuri - Pagina 19
profa spune:
Multumesc din suflet,Gyongy!!!Stii,in traducere,si numele meu e tot ca al tau
!O sa te sun sa vorbim!
Pisix,am citit ce ai postat,si pot sa-ti spun ca am vorbit cu o fata care a facut fiv in urma punctiei testiculare a sotului,pt.ca el avusese o boala f. grava inainte,si se pare ca dupa tratament a ramas cu oligospermie.A facut fiv-ul la Budapesta,la o clinica ce se numeste Ciris,daca vrei cauta pe net,am cautat si eu,i-a reusit de prima data,dar s-a oprit in evol.f.repede,dar a doua oara ,dupa vreo 4 luni,a incercat din nou si a fost ok.I s-a facut hiperstimulare,si mi-a zis ca a avut 25 de ovule recoltate,prima data a folosit 3,iar restul au fost congelate.Nu stiu daca a avut embrioni congelati sau doar ovule,cred ca totusi doar ovule,pt.ca mi-a zis ca a doua oara a lasat parca vreo 5 zile sa creasca celulele si dupa aceea a facut embriotransferul.I s-au congelat 10 ovule pt.ea,restul de 15 au pus-o sa le doneze.Mie mi s-a parut cam ciudata chestia asta,adica sa -ti faca un asa hal de hiperstimulare,ca sa mai ai si ce dona,ca sa mai castige si ei un ban cinstit...dar ma rog...Ea e medic,si a fost fff.multumita de cei de acolo.A vorbit in engleza si costurile erau cam ca la Szeged.Asa ca,poti incerca.Iti doresc mult succes!
la toate fetele!
profa spune:
olgutza0905,multumesc pt.mesaj!vreau sa te intreb:1)ce plante si vitamine ai luat si 2)daca-s batrana si ramolita,si nu reusesc sa-mi activez pm-ul,ca in instructiuni scrie ca dupa ce selectez mesaje private ,aleg optiuni din dreapta ecranului,dar nu am gasit optiunile din dreapta ecranului... asa ca ce fac...?!?

...
muffinuta spune:
Buna dimineata tuturor fetelor,
Profa,uita-te in coltul dreapta sus la intrebari frecvente sau stanga jos la mesaje private-activeaza la optiuni..si eu m-am sucit o gramada pana mi-a picat"fisa"..bafta pt un bebe..stiu ca ai suferit mult
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
felix76 spune:
La multi ani Ioanelor si Ionilor! Va doresc multa sanatate si dorinte implinite!
Felix
KLU1973 spune:
Profa,bine ai venit, te asigur ca esti pe doua perechi de maini bune si de incredere ... gyongyi si zadori, bineinteles ...
Olgutza,ma bucur pentru rezultatele tale la analize si ca totul incepe sa se lege ... ti-am zis sa ai incredere in Zadori ...
Fetelor, am fost si eu ieri la ecograf sa-mi vad puiul si are 2.09 cm si i-am auzit inimioara care batea cu 183 batai/minut ... e mai mare ecografic cu 3 zile ... nu pot sa va spun ce am simtit cand am auzit cum ii bubuia inimioara...
Va doresc tuturor sa traiti aceste momente cat mai curand posibil !!!!!!

pe toate ...
Klu
8+
mihaele spune:
Klu1973 ma bucur din tot sufletu pentru tine si pentru puiutul tau dumnezeu sa va aiba in paza lui
gyongyi 

abia astept sa vina la voi mai sunt 2 luni
Profa bine ai venit , mergi cu increde la gyongyi sunt niste oameni minunati si gyongyi si sotul ei au un suflet mare mai rara asa oameniasa su suflet bun.
LA multi ani!! IOANA,ION
Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume si toate visele sa devina realitate

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
cara1976 spune:
la multi ani tuturor ce-si sarbatoresc ziua numelui
felicitari klu
bine ai venit profa si sa dea Dumnezeu sa ai un bebe asa cum visam toate celelalte fete
oricum, dupa cum se vede sunt multe reusite la Szeged
si eu incep tratamentul pe 9 ianuarie si sa speram ca avem un an productiv
va pup
ali762000 spune:
LA MULTI ANI toti care poarta numele de IOAN, IOANA, ....chiar si OANA ![]()
VA
pe toate.....si eu astept sa vin in ungaria pentru a incerca inca o data. Sper ca de data asta sa reusesc si eu.
ALI