Fiv in Ungaria 48
Raspunsuri - Pagina 18
buluna spune:
FELICITARI MIHA 2004. De acum inainte sarbatorile de iarna se vor tine lant...de la Mos Nicolae la Sfantul Ion.
Va pupacesc pe amandoua.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
15+
buluna spune:
Gyongyiiii, sa ai grija de fetele mele. Si sa-si faca ID sa am ce nume sa scriu aici.
A si M sa fie intr-un ceas bun.
Va tin pumnii ca totul sa mearga bine pana la capat. Sa veniti acasa abia peste 2 saptamani cu cate 2 la purtator.
Va pupacesc pe toti 8.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
16+
atelocin74 spune:
Buluna stai linistita , am grija ca si de tine , dealtfel e totul ok doar cu bautul merge un pic mai greu , stii tu ca asa e la inceput.
si noi te 

TUTURORRRRRRR .
felix76 spune:
Fete dragi,
Va urez ca anul care tocmai a inceput sa va aduca multa fericire si impliniri! Sa fie anul in care vom zambi fericite, tinandu-ne pruncii in brate!
Va imbratisez,
Felix
atelocin74 spune:
Buna fetelor ,,,
am venit cu vesti de la Timisoara de la Miha 2004 , astazi am fost sa le vedem , am vazut-o pe micuta MARISIA IOANA ,frumoasa foc , cu un par mare si negru , trasaturi foarte frumoase , o adevarata Printesa.
Si Miha se simte bine , spera ca vineri sa mearga acasa pina atunci va pupa pe toate.
Julia ti-am raspuns 
profa spune:
La multi ani pentru toate fetele,un an cu vise implinite,cu sperante devenite realitatesi...cu tot ce va mai doriti voi.
Voi intra si eu in gasca voastra de unguroaice,dupa ce de 2 ani va urmaresc,si ma bucur sau ma intristez alaturi de voi.
Sunt ingrozitor de stressata,am pe 21 ian.programare la dr.Zadori,prima intrevedere,si deja simt ca intru in panica
.Nici nu stiu daca spre el trebuie sa ma indrept,ca eu am avut in ultimii 3 ani in fiecare an cate o sarcina,obtinuta natural,care s-au dus...ultima am obtinut-o destul de greu,dupa vreo 10 luni de incercari,si s-a dus repede,repede,se pare ca dintr-o insuficienta ovariana,iar dr.meu mi-a spus,sincrer,ca e depasit de evenimente,si ca nu stie ce sa-mi mai spuna...si-s batrana...vreo 40 sa tot fie,si panica-i mare...
Si voiam sa va intreb,referitor la analizele cu care trb.sa ma prezint intai,am citit ce e postat la inceput,sunt suficiente,sau voua v-a mai cerut si altele?ca as vrea sa stiu sa ma duc cu temele facute,sa scurtez perioada de tatonare...
Mai vreau sa stiu daca sigur sunt luate in considerare anal.facute la noi(la Boiclinica)sau ma pune sa le mai fac si la ei?
M-am mai gandit sa scriu"istoricul"si sa-l dau la tradus ,in maghiara,ce ziceti?Si acolo,tinand cont ca engleza mea e limitata,gasesc persoane care pot intra cu mine pt traducere,ca asa citisem odata ,ca ar fi doua tipe care se ofera?
Offf...!!!!Ca v-am facut capul calendar,ca o baba pisaloaga ce sunt...Merci mult,mult de tot!!!

atelocin74 spune:
Profa ,
Bine ai venit, pe acest forum pt mai multe detalii ai acest Nr de tel 0036303846397, cu siguranta ti se va rezolva problema cu traducerea si altele.
olgutza0905 spune:
La multi ani fetelor!!! Miha felicitari!!!! Sa stii ca ne luptam sa-ti urmam exemplul:))
Profa, bine ai venit!!! Nu te stresa, o sa fie bine!!! Activeaza-ti cutia postala sa pot sa-ti las mesaj privat. Si sun-o pe gyongyi( atelocin74 ) pt traducere.Eu n-o cunosc dar am auzit ca are o inima de aur si este o persoana minunata.Ma insel, fetele?:))
Sa va povestesc si eu ce-am amai facut! Dupa ce am trimis mail cu analizele, DR. Z a fost super incintat si m-a chemat in 30 la szeged sa ma vada si la eco. Asa ca am lasat gatit, curatenie si musafiri si fuga fuga la poza:)) A fost foarte multumit de ovarul meu, care se pare ca raspunde foarte bine la vitamine si plante ( parerea mea e ca pina acum era inecat in tutun:))) ) asa ca, acum luam si mai multe vitamine:)), am facut schema de tratament, am cumparat si unul dintre hormoni si luna asta, prin 21,22 incepem...asa ca numai vesti bune la trecerea in 2009.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!!!