Fiv in Ungaria 48

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MIHA2004 am vazut pozele, ce frumoasa, imi place si patutul lui bebe, dar inca nu te-ai hotarat la nume? Esti pe ultima suta de metri, incepem galeria?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cara1976 spune:

multumesc fetelor pt ajutor
iau legatura cu gyongyi
felicitari celor care sunt mamici si multa bafta celor care incep
apropo nu este nimeni care vine la szeged in ianuarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Fetelor eun chiar sunt pe ultima suta de metri, maine plec la Tm si luni o scoatem pe bebita , diseara vb cu medicul la tel sa vedem daca ma internez de maine sau ma duc direct luni dimineata. Acum ma pregatesc, mi-am facut manichiura, pedichiura ma fac frumoasa pt marea intalnire. Emotiile sunt mari, ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si peste o saptamana sa va spun poveste nasterii printesei mele.O sa va anunte cineva cand nasc poate chiar eu, o sa iau laptopul dar ma indoiesc ca o sa pot in primele zile.
Va pup pe toate, multumesc pentru galerie
AMR 2 ZILE

Mihaela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MIHA2004 Suntem alturi de tine. Doamne ajuta. Prima zi n-ai cum sa ne scrii nimic, dar apoi poti sta numai pe forum sa ne povestesti

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

Miha2004 sa ai o nastere usoara. Astept povestea nasterii si sper sa fie o poveste frumoasa, gandeste pozitiv. DOMANE AJUTA.
Cu siguranta bebita o sa fie frumoasa ca mama(pe tata nu-l stiu).

cara1976 si eu merg la Szeged dar dupa 15-20 ian. nu stiu ex., ne vedem cu siguranta la clinica. Eu am sa locuiesc la d-na Gyongyi. Doamne ajuta la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

miha2004, sa ai nastere usoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

LA MULTI ANI !
Miha nastere usoara , asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Am deosebita onoare sa va anunt ... ca azi la ora 13:35 a nascut miha o fetita de 3,470 kg !!!

Felicitari mami si sa va aduca numai bucurii !!!

Klu 8+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Felicitari Miha sa ati traiasca bebita si sa fiti sanatoase

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput