Fiv in Ungaria 48
Raspunsuri - Pagina 15
Liana30 spune:
bine v-am gasit in noul an
cara bun venit si multa bafta..in leg cu cazarea poti sa iei legatura cu atelocin.
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
pamy spune:
In noul an care a inceput,va doresc din adancul sufletului numai bucurii,sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor.LA MULTI ANI !!!!

RETAM spune:
''LA MULTI ANI'' IN NOUL AN SI MULTE
.Va 

pe toate in acest nou an si va doresc multi

. Dado eu inca nu am prog. la szeged sper sa o obtin cat de curand .Daca mergi la debrecen sa intrebi totul pt ca eu am facut fiv acolo dar niciodata nu mia recomandat sa ajung pana la blastocisti de fiecare data a 3 zi ma chemat pt transfer am aflat de pe net toate informatiile ei nu miau dat nici o alta oportuniate si nu stiu daca au laborator pt blastocisti nu am auzit pe nimeni sa stea mai mult de 3 zile intre extragere si transfer.Exista si o solutie ,embryo glue' fetele au zis ca se foloseste la szeged din alte siteuri am aflat ca e foarte ok pentru embrionul dezvoltat si ridica sansa pana la 70-80%.Daca altcineva stie mai multe despre debrecen in aceasta privinta o sa o rog sa dea mai multe inf.
raluca75_13 spune:
LA MULTI ANI 2009. VA DORESC LA TOATE SANATATE, INTELEGERE, BURTICI SI BEBEI SANATOSI. DOAMNE AJUTA
LA MULTI ANIII!!!!
cara1976 Bine ai venit. Iti doresc sa ai parte de
/ 
si sa fii o
fericita. In legatura cu cazarea poti lua legatura cu atelocin74 ( pe forum), numele ei este Gyongyi ( TI-AM TRIMIS NR. EU INTR-UN MESAJ PRIVAT)
VA PUP
raluca75_13 spune:
cara1976 te rog sa iti activezi mesajele private sa iti pot trimite numarul de telefon al lui Gyongyi, sau ia legatura direct cu ea.
raluca75_13 spune:
cara1976 iti scriu nr.de telefon al lui Gyongyi 0036303846397, poate se mai folosesc si alte fete de el.
alina_bubulina spune:
Buna Fetele,
LA MULTI ANI!! si cat mai multe reusite pozitive anul acesta :)
vreau si eu sa va intreb, pe cele care deja ati ajuns in ungaria si stiti cam cum este la clinica, acolo se merge doar pentru FIV? sau poti merge sa faci si investigatii de mai multe feluri si poti avea parte de servicii medicale ginecologice.Va intreb asta pentru ca eu mi-am cam pierdut speranta si increderea in medicii nostrii si imi este teama de noi esecuri, si m-as duce in ugaria sa o iau "de jos" cum s-ar spune de la diagnosticare si pe urma tratament. voi vad ca mergeti acolo si stiti exact pentru ce optati.
multumesc, va pup!
atelocin74 spune:
La multi ani !!!
Va doresc ca anul 2009 sa fie tuturor cu reusita , aspirantelor sa fie cit mai repede
, si celor deja
o sarcina usoara si la termen in continuare , celor care sint aproape de termen asa cum e Miha 2004 o nastere cit mai usoara . Doamne ajuta tuturor.

Cara vad ca ti-au scris si fetele ,dar eu i-ti dau ID meu de mess gyongyig , daca crezi pt mai multe detalii.

TUTUROR.
adaca spune:
LA MULTI ANI !
Fie ca 2009 sa va aduca cat mai multi

Bun venit fetelor noi !

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE