Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
clau_geo spune:
Neata si de la noi,
LA MULTI ANI
gruia de nerantula
edwin de denisa [/b][
sasha de ratonelu [/b][
amalia de sabinel [/b]
sa cresteti mari si sanatosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor
noi am fost de dimieata la dr. sa ne ia sange din degetel si a plans de a rupt, apoi a dormit vreo 30 min neintoarsa. Am dus si coproparazitologicul si joi aflam rezultatele. Sper din suflet sa fie totul bine.
Legat de lapticul Nan, am intrebat medicul daca are legatura cu agitatia ei si mi-a zis ca sigur nu e de la lapte dar poate fii de la radacinile dintisorilor care incep sa creasca si o agita. Deci nu ne dau inca dintisorii ci doar radacinile.
Ne-a zis ca putem trece la mar copt si apoi la mar ras (prin razatoare de sticla) amestecat cu branzica si apoi la pere rase. Noi deja de o saptamana papam suc de mere ca ne ajuta la tranzit si atunci cand ii dau parca se bat turcii la gura ei.
Cele care deja ati intrat la diversificare puteti sa imi spuneti va rog cum se prepara branzica de casa cu iaurt?
cele care aveti probleme cu parul, luati ceva vitamine sau va stresati ca daca luati nu slabiti? eu de cand am nascut am luat ginsavit sau centrum si nu am deloc probleme, chiar e mai des. Incercati si voi
Irina, poti sa-ti faci cont separat la BRD numai sa pui la dosar copie si original dupa actul de deschidere si un extras de cont, eventual.
HAinute frumoase vedeti ca gasiti la Fox in Unirea si la Next.
Pup fetele si bebeii si ne auzim mai dupa masa.
Mami fericita de Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
nikolici spune:
Neatza fetele,
Raportez o noapte alba apx....de la 3 am nu am mai dormit, s a foit saracutza, a plans, a dat din cap in stanga in dreapta, a facut figura gandacel, am luat o in bratzica, am strans o la piept...mai adormea 10 min si se trezea in plans, uff.Nu a avut febra, iar acum este bine se leagana...nu singura bineinteles ci in leagnaul ei.
Pupam Carla sa treaca durerile daca ele exista.Ufffi
Si nu in ultimul rand uram si noi
Edwin de soacra mare
Gruia
Amalia
Sasha
LA MULTE MULTE LUNITZE!!!
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
maryb spune:
buna dimineata,
la multe lunite urez si eu sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri minunati.
Gruia
Amalia
Edwin
Sasha
nikolici, sper ca ati trecut noaptea cu bine. si noi am facut Infanrix Hexa si nu au fost probleme. i-am pus comprese reci cu rivanol si i-am dat de 3 ori cate 2 ml de panadol baby la 8 ore. si clar mi-a zis dr NU baie si NU afara.
Cosmmy.B, eu am tinut cont de sfatul pediatrei, acum sper sa nu-i fie rau cand o sa incep incet incet sa mananc normal. m-am gandit ca are legatura cu colicii si am preferat sa tin eu acest regim si pe el sa nu-l doara burtica. nu stiu daca de la acest regim sau nu, dar bebe nu a avut colici asa puternici incat sa planga zeci de minute in sir sau cu orele. oricum i-am dat tot timpul gripe water si infacol dupa ce am facut rost de el. o sa incerc incet incet sa introduc cate un aliment din cele care pana acum au fost interzise, sper sa-i fie bine puiului meu.
ramona(300), oooo...bei cola, cafea si mananci si cioco ??? super tare...eu ma multumesc cu cafea fara cofeina, iar cu cioco o bomboana la 2 saptamani eventual. hai ca sunteti tari, bravo voua ca mancati de toate.
anca_81, pe Carla, sper sa nu o mai doara vaccinul.
nausica, bafta azi la vaccin, sa nu o doara pe micuta Ania si sa nu faca febra.
fug ca plange puiul meu.
maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel
poze cu mami si bebe
gaia.nevia spune:
[quote]citat din mesajul lui Boo
Gaia m-a cam speriat programul tau !! Eu ma gandesc sa fac un bebe destul de repede dar cand va aud pe voi mamele care sunteti la al doilea parca as mai lungi-o
-------------------------------------------------------------------
Boo, depinde si daca ai ajutor, si de program (adica daca accepti ideea de program la bebelusi asa de mici. Cel mai greu imi e cu alaptatul, poate si pentru ca nu reusim nici sa ne saturam nici sa ne incadram intr-un orar. Asa ca AM GRESIT si am dat-o pe lapte praf... , dar mi se pare ca am mai mult timp pentru amandoi asa.
Alfel, sunt o multime de avantaje sa ai doi copii la distanta mica unul de celalalt... (Sincer, daca mai treceau cateva luni nu mai faceam al doilea copil, ma atragea prea mult serviciul si ideea de program pe care o facusem deja cu Teo. Teo era si foarte cuminte, si il luam cu noi peste tot, asa ca in afara de schimbat scutece si grija sa manance si el ceva, nu aveam "piedica" la drumuri, concedii, excursii - noroc ca tati a fost foarte decis ca nu se poate sa il lasam pe Teo singur la parinti )
Asa, in primul rand vor creste practic impreuna, cu etapele la foarte mica distanta, apoi cand ai scapat de o etapa, chiar ai scapat, nu mai stai 2-3 ani si iar te intrebi cum ii dezveti de pampers, de suzeta, etc... Oricum e FOARTE frumos si fun cu amandoi si cu tati, si am invatat valoarea multor elemente pe care inainte nici nu le vedeam.
Asa ca nu vreau sa te descurajez, tocmai ca ne auzi pe noi poti sa iti faci idee de la inceput si sa fii pregatita. Precis sunt solutii mai bune decat am gasit eu in debandada mea, alte fete au si 3 copii la distante mici si au si alaptat
Cu drag.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Buna dimineata, Baby_boy o sa mai intreb pe la banci, dar stii cumva daca la BRD se face un cont nou, separat? Ca mai am un cont din care se trage rata pentru masina si chiar nu as vrea sa se incurce cu banii copilului. |
Irina e cont separat..contul copilului:)
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
in asteptarea lui Raducu
Radu
povestea pisoiului Raducu
andy.p spune:
nikolici imi pare rau ca ati avut o noapte asa agitata.pupiul sa treaca toate.
nausica tin pumnii sa nu o doara tare pe micutza Ania si dupa acea ssa nu aveti reactii adverse.
clauofff mititica cum a intepat-o ,noi mai stam un pic cu diversificarea desi din ce in ce mai atre ma enerveaza ca nu mamanca cum ar trebui
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anca81 spune:
Pe bune, nu e voie sa se faca copiilor baie dupa vaccin??? N-am mai auzit asta...I-am facut baie de fiecare data, si la 2 luni si la 4. Si am scos-o afara, si azi la fel, o duc la plimbare.
Mary, curajosul Mario.
Nikolici, imi pare rau de Karinuta, saracuta de ea. Pentru Carla noaptea a trecut foarte bine si nu o doare locul intepaturii. Dar clar ca a fost ieri o trauma pentru ea, asa se lipea de mine cand o tineam in brate. A fost mai rau decat la 2 luni sau poate asa l-am perceput eu, oricum a fost groaznic.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
maryb spune:
irina, am uitat, sa stii ca si mie mi-a zis pediatra ca bebe are fontanela mai mare si ca va trebui sa-i dau calciu si branzica de vaca dar de la 6 luni. tie vad ca iti tot zice de mai multa vreme. vezi si tu ce faci.
maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel
poze cu mami si bebe
musettepink spune:
neantula bine ca ti-am zis de poze dar pt Gruia nu ti-am zis,sunt cu capul,e clar,deci:Gruia
Si ca sa vedeti cant sunt de dusa acum cateva zile i-am zis sotului meu sa se duca undeva si sa zica ca e prietenul meu...[:D]si culmea nu mi-am dat seama pana nu m-a intrebat sotul"dar eu sunt prietenul tau sau sotul tau"Opssss
Minunea a venit! de Luca Nicolae
ooka spune:
salutare
ma bag si eu cam ca musca in lapte dar deh..asta e, is cam intre odisee asa..
Anca 81, si mie pediatrul de care apartin mi-a dat fier ca a spus ca e cam galbena, dar dr. mea de suflet, a spus ca anemia se vede la unghii(adica daca sunt roz e ok) si undeva pe langa urechi si ca problemele cu fierul apar daca e sa apara pe la 6 luni incolo si oricum ea nu da fara o analiza de sange ca sa fii sigur ca are nevoie..
pupici la intzepata, noi am facut infarixul sapt trecuta ca suntem doar cu un pic mai mari, stiu ca doare ca eu am tinut-o.
salutari la toate mamicile si pupici la bebici
mami de Sofi