Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytza, foarte misto ideea ta, te rog mult mai trece adresa de mail inca o data, n-o gasesc in celalalt capitol . Ce misto de Valentina, pizza, paste... Ma bucur mult ca se simte bine.

Nausica, Aly, multumesc pentru gandurile frumoase

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata si mumtumim din suflet. mai bifam o luna trecuta alaturi de:
gruia de nerantula
edwin de denisa
sasha de ratonelu
un pupic special pentru domnul gruia si pentru a lui mamica, stiu ei de ce

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata,
Baby_boy o sa mai intreb pe la banci, dar stii cumva daca la BRD se face un cont nou, separat? Ca mai am un cont din care se trage rata pentru masina si chiar nu as vrea sa se incurce cu banii copilului.

Of, e din ce in ce mai greu cu piti. Abia astept sa se faca mare sa mearga pe piciorusele ei, deja ma resimt cu dureri de spate dupa o zi mai agitata. Si mi-e tare greu sa umblu cu ea in brate pe la tot felul de banci.
Dar o sa profit ca are soata liber saptamana viitoare si ma mai plimb.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

anca Carlei si sa nu o mai doara.

irina si la mine la fel,ma doare spatele de mor.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata,

ieri am avut o problema cu netul....de fapt singurul site care nu se incarca era asta...dubios.O fi vreun semn ca stateam cam mult chiar si doar citind?

Uram si noi multe luni fericite sarbatoritilor de azi:Amalia,Sasha, Gruia si Edwin si sa le aduca numai bucurii parintilor.

Babytza, e foarte buna si frumoasa ideea ta.Hai sa punem pana la Craciun in josul listei adresa ta de mail sa o gasim mai usor...daca esti de acord....

Andy,...pe aici suntem....acum dormim la mami in brate

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

tzitzi si mie mai imi da netul semnale din astea din cand in cand.

Da ar fi bine babytza sa se puna adresa ta pe undeva la vedere,nici eu n-o mai gasesc.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Andy

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, fetele!

N-am mai citit in ultimele 2 saptamani; am fost ocupata pana peste cap. Acu' flacaul mi-e racit si deci stam cu totii in casa si nici nu mi-am propus prea multe activitati asa ca daca sunt copiii linistiti... mai apuc sa citesc si chiar sa scriu.

Lucia mea inca papa san si i-am mai dat zilnic in ultima saptamana pe la ora 19 2-3 masuri de cereale cu lapte (cu lingurita). Am incercat la un moment dat cu piure de morcov... dar mi s-a parut cam agitata si am regasit in scutec piureul de morcov in aceeasi forma in care i l-am dat deci... nepocesat asa ca am intrerupt. Problema la noi e ca nu vrea sa suga, abia de suge la 3-4 ore si atunci cam cate 5 minute la fiecare san si ma ucide cand o vad cum urla daca-i dau sanul iar daca-i dau suzeta se linisteste. Nu i-am dat inca lapte praf deoarece a luat 700g in ultima luna desi suge asa rar si putin. Insa in ianuarie o sa incep sa-i completez mesele cu lapte praf si incet incet sa ramanem doar la doua mese de lapte de mama pe zi daca ea nu pare sa dovedeasca un atasament deosebit fata de suptul la san.

Si mie imi cade parul ingrozitor. Si m-am ingrasat ca o dropie. Am luat inca 5 kg de cand am nascut. Pai cum sa nu ma ingras daca imediat ce mananc fructe sau legume crude fica-mea face diaree? Mereu am avut in jur de 55kg, n-am crezut vreodata ca voi ajunge la 70. Dar sa fie ea sanatoasa ca oi slabi eu apoi.

Na ca mi-am luat revansa si am scris o multime. Va pup si sper sa revin mai des.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Claudia, ma bucur ca ai intrat, chiar ma intrebam ce face piticuta ta. Multi sa-i treaca raceala.

Ma alatur si eu grupului de mamici care risca sa-si piarda podoaba capilara ... chiar duminica l-am chemat pe sotul meu sa-i arat ce-am strans dupa ce m-am spalat pe cap. Exclamatia lui: nu e bine deloc, trebuie sa facem ceva. In sarcina nu mi-a cazut aproape deloc, acum e jale. Ma apuc sa iau ceva vitamine.

Iar la carat piti cu masina, o pun pe bancheta din spate, cu spatele la directia de mers. Mi se pare destul de riscant in fata, chiar si cu air bag-ul off. Oricum ea e cumintica si daca ii dau suzeta adoarme si cel mai adesea conduce sotul meu, doar in caz de forta majora mai iau si eu masina.

Aaa, inca o intrebare, noua ne-a dat fier acum la bilantul de 4 luni, fara nici o analiza, nimic. CIca 2 picaturi profilactic pana la 1 an. Sa-i dau?

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca uffffff saracuta Carla .. sa treaca supararea. Ma cam sperii cand ma gandesc ca vine si la noi vaccinul. Si mai sunt si 2 intepaturi.

Nausica tinem pumnii azi sa fie bine !!

Gaia m-a cam speriat programul tau !! Eu ma gandesc sa fac un bebe destul de repede dar cand va aud pe voi mamele care sunteti la al doilea parca as mai lungi-o

Gruia, Amalia , Edwin, Sasha

Mergi la inceput