Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maryb ramona (300), mie pediatra mi-a zis de aceste restrictii la mancare. am o luna jumate in care nu mananc decat pui fript si cartofi fierti sau la cuptor, lactate si cereale cu lapte. mai scap si eu la un pate de pui, niste icre, dar mai rar. asta este, o sa vad eu cum va fi dupa 3 luni. sper sa nu am alte probleme cu el, ca deja cum mananc ceva din ce n-am mancat pana acum cum ii este rau. ma bucur ca si tu si alte fete care mancati de toate nu aveti probleme cu puii vostri. nerantula, cu luatul in greutate am patit-o si eu la controlul de la 2 saptamani cand dr mi-pa zis ca bebe nu a luat in greutate decat 80 gr in 2 saptamani. mi-a zis sa ma mulg 24 de ore si sa vad daca am minim 600 ml de lpate. de atunci ii dau mai mult la biberon laptic de la mine ca sa stiu cat mananca, ii dau dau si direct de la san, dar de multe ori se enerveaza daca nu-i vine mult deodata....deh...s-a obisnuit cu biberonul. aaaa...si am uitat sa va spun ca daca la inceput foloseam mameloane de silicon ca nu aveam sfarcuri bune de alaptat, de pe la o luna bebe papa fara acele mameloane. a mai crescut si prinde bine sfacrcul acum. a luat in 2 luni 1680 gr, ceea ce e bine. babytza, super ideea cu clipul vreau sa va intreb si eu de la cate luni il pot pune pe bebe in bouncer ? maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel poze cu mami si bebe |
Mary abia dupa ce-am scris am citit continuarea conversatiei despre regimul draconic la care te-a supus pediatra ta. Imi pare tare rau ca trebuie sa te chinui asa dar ca maine se fac cele 3 luni si va fi mai usor sa diversifici meniul.
Noi am atipit langa anda care contrar obiceiurilor n-a mai adormit imediat dupa baie si tzitzi asa ca nema prestatii nici azi... Ofof, mai mai...
Lala am uitat sa spun ca beau si cola, cafea si mananc cioco. Cafea zilnic, restul dupa toane. Am incercat si eu marea cu degetul si daca n-a comentat apoi am mancat.
Laura ne-am impacat cam la juma de ora dupa ce-am urlat unul la altul. Sper sa nu pe mai repete, noi nu ne-am mai certat pana acum.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
freshanana spune:
irina eu am cont la b transilvania, kid cont se numeste
gasesti pe net informatii despre el
am de 1 an deja
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabinel pitica mea la trei luni deschide mana sa apuce jucaria, o prinde si cu cealalta si o duce la gura singura. nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o. poze povestea nasterii _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
La multe lunite pentru Amalia cea isteata foc si multi pe manutele ei dibace! Sa creasca tot asa de frumos si in continuare si sa mai auzim de chiote si gangureli!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Ramo, tu mai stii ceva de Carla (Ratonelu)? Azi e ziua si baietelului ei, Sasha, oare ce minunatii mai face si el? Cred ca au scapat deja si de colici, spunea Carlea ca-i necajea mult de tot.
Daca mai vorbesti, sa-i urezi din partea noastra la multe lunite foarte, foarte sanatoase si voioase!
De asemeni, La multe lunite si pentru Edwin al Denisei.g, multa sanatate, bucurii si hohote de ras!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
musettepink spune:
Amalia
Edwin
Sasha
Boo asa te vreau,linistita ca puiul e ok,doar are ritmului lui propriu si pesonal de crestere
noi suntem in plin puseu de 3 luni si mancam iar ca beeblusii din ora in ora
referitor la mancare si alaptat,la inceput si eu am tinut regim dar nu ma simteam ok fara fructe si legume asa ca am inceput sa mananc de toate si am ajuns de am mancat inclusiv varza,mazare,sarmale si tot ceea ce am pofti iar Luca nu a avut nimic.
Andy cand primesti rezultatul la analize?
Kristin sa inteleg ca va opriti la 2 copii?Ai gasit chestie din aia pt botez?
Cosmy si eu zic ca maya are un puseu de crestere,continua cu alaptatul!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
musettepink spune:
nerantula am vazut poze cu frumosul Gruia!e tare dulce!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
andy.p spune:
Buna dimineata.
Amalia
Edwin
Sasha
musette..chiar voiam sa te strig,rezultatul abia pe joi
pe Luca papaciosul
tzitzi pe unde esti??
nerantula
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
anca81 spune:
'neata fetele
Uffff, am facut si noi ieri Infanrix-ul de 4 luni, nu era programat dar l-a luat sotul meu si daca tot am mers la pediatru pentru bilant - l-am facut. Asa de mila mi-a fost de Carla, atat de tare a plans saracuta . Ieri toata seara am tinut-o in brate, statea efectiv lipita de mine. Seara mi s-a parut ca face febra, i-am dat un supozitor cu Paracetamol si a dormit toata noaptea. Sper ca a trecut chinul. Ma doare sufletul ca a trebuit sa o intep.
Nerantula, parfumuri originale si ieftine + cosmetice gasesti pe www.strawberrynet.com . Poti folosi cardul in lei. Dureaza cam 2-3 saptamani livrarea din pacate, dar merita. Pentru parfumuri se plateste o taxa de livrare, cosmeticele se livreaza gratuit.
Nikolici, Karinuta, colega de suferinta a Carlei. Sper ca e bine dupa vaccin.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
anca81 spune:
Amalia
Edwin
Gruia
Sasha
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
baby_boy spune:
Neata to all.
---------------------------------------------------------------------
La multe lunite bebeilor
Amalia
Edwin
Sasha
Noi suntem bine,ieri am spart banii de trusou si alocatie, luat hainute superbe
Nikolici sper ca azi nici sa nu simtiti ca at facut vacin...ne pregatim si noi sufleteste
Iriss multumesc pt. raspuns, am inteles ca asa e el, lipit de mami lui..asta e ..stam asa toata ziua..lipiti..crestem noi
Irina cont pt copii are si brd-ul..atustart -dobanda e 10,25 si-ti da 20 de ron la deschidere
o zi frumoasa va doresc
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
in asteptarea lui Raducu
Radu
povestea pisoiului Raducu