Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
Boo spune:
Si mie imi cade parul rau de vreo 2 saptamani In sarcina a fost perfect, nici macar un fir nu mi-a cazut si puteam sa ma spal pe cap si dupa o saptamana ca nu se vedea. Acum e mai nasol si cu ingrasatul parului si mai si las fire pe peste tot. ii gasesc lui Alex mereu prin mana fire de-ale mele el e strangator
Nausica iti vine tare bine tunsa asa ! Legat de vaccin, noi am facut la 2 luni Infarix si Prevenar, deci 2 intepaturi in ambele picioare. Dar nu i-am masat si nici compresa nu i-am pus .. Am tinut un pic acolo vata cu spirt dupa intepatura si gata. Nu s-a umflat deloc. Si am avut grija sa-i iau febra in seara aia si a doua zi. Noi ne pregatim acum de rapelul de la 4 luni ..brrrrr
Noi am refacut coprocultura si din nou a iesit ca nu avem nimic.. deci mister mare cu mucii din kk care parca nu se mai termina. Dar cred ca ma voi resemna si o sa ajung la concluzia ca asa e el ! Nici gras, nici slab, mananca cat vrea si cand vrea.
sabinel spune:
vorbeati de puncte albe pe gingii, m-am uitat si io acuma in gura amaliei si are un punct alb pe gingia de jos mai spre stanga asa. si lasa la balute
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
Codruta27 spune:
Nikolici sper sa nu aveti nicio problema. Si noi tot Infarix am facut si nu a avut absolut nicio reactie adversa. Da-i Eferalgan numai daca e cazul! Pupici multi pentru Karinuta frumoasa!
Claudinna, eu stiu ca trebuie sa astepti un pic, pana sa montezi sterilet dupa cezariana.
Fetelor, noi avem o problema clara cu pierderea apetitului pentru Nan. Nu stiu ce sa fac, sa am rabdare, o fi o toana, sau sa-l schimb. Refuza biberonul cu incrancenare, goleste sanii (deci ii e foame) dar nu e chip sa accepte bibe cu laptic. Ceaiul il bea cu placere!
Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
CosmyB. spune:
1puimic bine ai venit si tu! Noi cred ca ne stim (eram cosminutza, insa nu mai sunt activa demult) sper sa nu te confund
Pozici
Mami super happy de Maya
nikolici spune:
Gata ...am adormit-o...ca un ghemotoc mic de pui de om, dupa ce din nou a urlat...dar rau.Ca si cum ar arde o ceva...nu va pot reproduce si nici macar cum m am simtit eu.
I am dat eferalgan si sper sa ii treaca durerea, daca chiar ajuta la ceva administrarea lui.
I am controlat piciorusul sa vad daca e vreo pb.....nici o galmitza, doamne ajuta!Doctoritza nu ne a interzis baitza, insa noi am hotrat pas de data asta....prima data...chiar nu am vrut sa i mai creez vreo neplacere in plus.
NausicaTinem pumnii maine Aniei, te inteleg perfect!!!Eu inca sufar...am avut numai fiori in suflet pana am ajuns la doctor.
Multumim mult tuturor mamicilor pt.sustinere morala, chiar conteaza.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
babytza spune:
Nikolici multi pupici puiului sa treac cu bine de noaptea asta, fara febra
Cuscra mi-a fost dor de voi
Nausica iti sta tare bine tunsa asa !!! Sa iti fie de bine ! Bafta maine la dr Tinem pumnii
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
CosmyB. spune:
Codruta chiar azi am incercat sa-i dau Mayei lapte praf Nan pt prima data, insa s-a strambat si-a facut greata si a inceput sa planga. i-am picurat cu lingurita si pur si simplu nu a vrut nici cum. nu stiu daca a fost gustul laptelui de vina sau nu a vrut ea,tzitzi vroia chiar daca nu mai venea laptic. eu alaptez in continuare, insa azi, a scazut productia considerabil, cred ca m-am cam neglijat cu mancarea si piti nu s-a mai saturat cu lapticul ca de obicei.
Pozici
Mami super happy de Maya
sabinel spune:
pitica mea la trei luni deschide mana sa apuce jucaria, o prinde si cu cealalta si o duce la gura singura. nu mi-a venit sa cred cand am vazut-o.
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
simodina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CosmyB. Codruta chiar azi am incercat sa-i dau Mayei lapte praf Nan pt prima data, insa s-a strambat si-a facut greata si a inceput sa planga. i-am picurat cu lingurita si pur si simplu nu a vrut nici cum. nu stiu daca a fost gustul laptelui de vina sau nu a vrut ea,tzitzi vroia chiar daca nu mai venea laptic. eu alaptez in continuare, insa azi, a scazut productia considerabil, cred ca m-am cam neglijat cu mancarea si piti nu s-a mai saturat cu lapticul ca de obicei. Pozici Mami super happy de Maya |
Cosmyb dr mea zicea mai in gluma mai in serios ca sunt copii destepti cei care refuza laptele praf . Acum serios vorbind multumeste-i ca nu accepta Nan-ul si lasa-i fetii tzatza, probabil ca e puseul de 3 luni si vrea la tzitzi iarasi toata ziua, nu te mai speria ca n-ai laptic. Eu cred ca ea isi mareste productia zilele astea
gaia.nevia spune:
D-ale suptului:
Radu-mamii mananca la san cate o ora daca il las, si apoi vrea din nou peste jumatate de ora. Ma inebuneste pentru ca nu pot sa mai am grija si de Teo, care plange si e suparat...
Nu mai vorbesc de treaba in casa, ca nu mi se mai pare asa de important, si daca crapa ceva ma ajuta si sotiorul meu. Dar la Teo nu pot sa fac rabat. El e primul si nu a cerut el un fratior care mananca tot timpul
Asa ca am bagat completare, deja de ceva timp. Ii dau san jumatate de ora si completarea o bea in 15 minute, deci trei sferturi de ora mananca, din trei in trei ore. Cateodata cand mai am de hranit pui mare sau alte urgente cu el, ii dau doar biberon si la masa urmatoare doar san. Sa ma mulg, nu am timp, doar daca pocnesc mai pun pompa 15 minute. De vreo doua zile am senzatia ca se cam duce laptele, asa ca am inceput sa alaptez mai des si sa beau ceai de lactatie, doar doar oi drege busuiocul. Dar Radu s-a intors la halit din jumatate in jumatate de ora, asa ca iaca cercul vicios. Idei?
Azi am alaptat la 9 (pana la 10 jumatate), la 12 (pana la 1 jumatate) apoi am iesit afara, la 3 (pana pe la 4) si la 5 (pana la 6). La 7 urla atat de tare ca i-am facut un biberon, si l-a baut tot cu galgaieturi (170) Abia dupa asta a adormit, in rest nu a dormit deloc decat jumatate de ora afara... La 9 san iara (pana la 10)... la 11 urla ca dementul si iar nu a dormit geana... i-am dat iar biberonul ca nu mai puteam... a baut 120 din 140, a atipit putin si acum cand scriu bea restul. EDIT: + inca 70ml. Nu-i mai dau nici daca vin vecinii sa se planga ca nu pot dormi!
In ce priveste regimul, nu am tinut, adica am mancat ce imi place si nu imi face mie rau (de exemplu nu pot manca rosii / am citit la dieta grupelor sanguine ca noi cei cu grupa B nu suportam rosiile, deci se potriveste...) Aici vorbesc de Teo, si n-a avut niciodata nicio problema la burtica. Ca de cand am nascut pe Radu nu mai apuc sa mananc decat ceva semipreparat repede 4 min la microwaver... si arsh, arsh repede.
Plus inghetata. Ma doare in gat si io tot mananc inghetata.
Cred ca nu trebuie tinut regim cand alaptezi, ci doar mare grija la toxine, pesticide, stimulenti care intr-adevar trec in lapte.
De exemplu, cofeina trece, sunt sigura. La fel daca fructele/legumele sunt tratate sau au avut ceva pe coaja... ne fac noua rau si sigur fac rau si copilului. Altfel, ceapa, usturoi, verdeturi, broccoli... no issue. Iar lui Teo ii place usturoiul si il mananca ca atare
Mergem si noi la vaccinul de 2 luni vineri. Mi-e o frica...cu Teo nu am avut nicio problema niciodata, dar nici nu a plans vreodata in viata lui cat plange Radu si atat de tare ca iti vine sa te ascunzi in gaura de sarpe! Deci, daca il mai si intep... mi-e teama sa ma gandesc!
bebelusii vaccinati, sa le treaca, si si mamicile lor sa nu fie triste si stresate.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii