Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Belleane frumoase pozele si o dulcica Elenuca ta. Mai, mie nu mi se pare enorm sa pape 200 ml la o masa, al meu cam asa papa, dar unde mai incape atata lapte, cum spui tu acolo?? E naltuta feetitza ta! Eu incep sa ma ingrijorez, cu cei 67 cm ai nostri, la 7 luni, suntem cei mai mici de pe forum??? Sa vedem maine cat are...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Azi baietelul meu a papat juma de bol de ciorba (bol d-ala mare pt adulti). A manacat intai carnitza cu legumele, nu, nu cu linguritza cum va imaginatzi si cum ii sta bine unui gentelman ci cu manutza lui mami. Si lichidul ramas nu l-a mancat cu linguritza, normal, ci direct din bol pe care l-a pus mami la gura. A supt tot! TARAN! i-am mai zis-o

Acum doarme de rupe de pe la 2. Ma bucur. SA vedem ce ne-o astepta in seara asta.

NU stiu ce sa mai zic cu dormitul asta in patul nostru, el adora inainte patutul lui si de-asta n-as vrea sa-l invat la noi. MAi ales dupa ce mi-a spus si Gabitzam din experienta ei, am mai citit acum intr-o carticica buna pe care o am....Laurita mea, asa e orice invat are si dezvat dar ma gandesc ca acum mi-e mai usor sa-l determin sa doarma la el decat pe la 1 an si ceva cand personalitatea lui va fi cu siguranta si mai puternica. Acolo scrie sa nu cedezi, sa mergi langa patutul lui, il mangai pe cap, ii vorbesti,ii dai apa, suzeta, etc....dar sub nici o forma nu-l iei in brate. UFFF, greu, tre sa ai echilibrul lui Gabitzam sa reusesti. I-am povestit sotului meu de ea si mereu imi spune: "pai aminteste-ti mereu de fata aia... si actioneaza cum e bine pt bebe nu cum e comod pt tine"....si e si latura aia intima de care spuneai LAurita. E greu!

NU pot acum sa mai fac conspect, s-a trezit Vlad, dar revin pe seara....sper sa luam si noi bradutz asta seara!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

hello. adormii fata si astept sotul de la serv sa mergem sa duc la scos calendarele.

laura, nu, n-am recuperat banii din pacate. speram ca ii vom recupera acu inainte de sarbatori dar cica pana la primavara nu avem sanse.

andrada, am vazut filmuletul pe mut, dar tot am bufnit in ras. cand se trezeste fata il pun cu sonor..sa vad um reactioneaza ea.

la multe lunite sarbatoritilor de azi

luminel, eu ii dadam borsec, insa o constipa tare. suntem pe dorna si e ok acu.

mi_bebelina. ma bucur sa aud asta. si fata mi-a dormit ieri culmea aproape 4 ore cu colinde date asa incetisor. stefan hrusca, andra, anca parghel si paula seling..am pus lista pe repeat si a facut minuni

fata nu mai vrea piure. azi abia i-am infipt 10 lingurite in gura..din care 5 le-a scuipat. ce-o fi si asta? in rest papa bine lapte. azi i-am facut 3 mere d-alea bot de iepure mijlocii, aduse de la tara, la cuptor cu zahar si scortisoara si pasate. a ras tot!
sunt cam ingrijorata ca nu a luat in greutate luna asta. asa trebuie sa fie oare? data trecuta avea 8.400 g si acu are 8.650 g si 73cm. mi se pare ca a luat putin in greutate. bine, a cantarit-o din fundulet, nu stiu cat de bine merge asa, da era prea mare pt tavitza aia.

belleanne, o sa tin si eu cont de ce ti-a zis dr ta despre mese.

lorich ai dreptate! de-aia folosesc si eu

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Belleane al meu avea duminica trecuta 7.770 Kg si de papat papa dimineata cam 150-160 ml lapte cu cereale, apoi un iaurt dar nu mereu, 180 maxim de piure legume, 100 g fructe si seara 180 de lapte cu cereale. Nu stiu ce sa zic daca e slabuta dar si mie mi se pare un vis sa manance 200, as vrea eu.......dar nu si el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani! bebelusilor care au mai adaugat astazi o lunita:Tudor, Teodora Maria, Mircea Ioan,Ilinca Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cuminti .

Reallaura nu cred ca sunteti cei mai mici de pe forum.Si Julia avea la 6 luni 66,5 cm(masurata la pediatra) si nu mi se pare ca ar mai fi crescut in lungime.O voi masura si eu zilele astea.

fecian nu inteleg de ce te-ai suparat. Ai scris in weekend si-atunci nu prea este activitate pe-aici.Eu de multe ori citesc, apoi nu reusesc sa raspund pt ca-s solicitata de fiica-mea si pana ajung si eu sa scriu uit tot ce-am citit, si nu ma mai intorc sa citesc inca o data ca sa fac conspect si scriu din amintiri,si neuronul meu saracul e taaare uituc pt ca e tare obosit.Sunt convinsa ca cele mai multe de-aici suntem obosite si nu mai avem energia necesara sa raspundem fiecarei fete care posteaza.Acum scriu cu o mana cu bebe maraita in brate.

getutza sper ca nu te superi pe mine dar eu consider ca ai gresit dandu-i lui Bogdan mancare sarata si preparata ca pt voi.Si ce daca ti se pare ca ii e pofta? E de fapt doar curios (parerea mea).Si Julia se uita tare curioasa la noi cand mancam, dar pana acum nu i-am dat de la noi decat sa linga o para si niste suc direct din pahar facut in casa (dinastea mancase si ea ).

Belleane si mie mi se pare f mult 200 ml de mancarica. Julia are zile cand nu mananca decat vreo 50-100 ml legume la pranz, zile cand papa 150 ml(stau si cate-o jumate de ora lang ea sa pape), iar dimineata papa maxim 50 ml pireu fructe+branza, si inca vreo 50 ml suc mar/morcov/portocala...daca-i dau).

Simonix felicitari pt evolutia lui Robertel. Imediat va alerga prin casa.

Tre' sa trimit ca Julia imi face imediat crize in brate.Vrea sa doarma si nu poate dormi in fund

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

la multi ani! copilasilor nascuti pe data de 15! Imi pare rau ca nu am spus in mesajele anterioare dar am uitat pur si simplu.Sorry

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani bebelusi Mirci, Tudor, Teodora, Ilinca!

Noi am iesit acum pe afara, ca nu mai iesisem de mult, acum doarme in carucior.

Lorich, sticlutele le-am cumparat de acolo, la recomandarea unui medic homeopat, tot de acolo.
aici in Buc. nu stiu nici unul, da sincer nici nu m-am interesat.

fetelor, hai ca ma supar ei eu acum pe voi (ca fecian), va intrebasem si eu ceva de ceaiuri ce scad lactatia (in afara de menta si salvie) mai stiti ceva?
si mai imi permit o intrebare:
cam ce cadouri le luati voi iubitilor soti?? ca eu sunt in pana, nici o idee, nik

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, experienta mea imi spune ca ce scrie in carti se potriveste doar statistic copiilor nostri. Fiecare mamica simte ce e bine pentru copilul ei, si cat trebuie sa mamance si cat trebuie sa doarma si unde. Pot sa-ti dau multe referinte despre co-sleeping si beneficiile lui si tot atat de multe despre cat de rau este sa iei copilul linga tine in pat. Si cu mancarea la fel sunt o multime de scheme si pareri. Cu cat citim mai mult, cu atat ne confuzam si incepem sa avem indoieli despre ce e bine sau rau sa facem.

Eu personal cand sunt obosita sunt extrem de nervoasa. Asa ca am preferat sa dormim amandoi, si eu si copilul, cu pretul somnului cu el in pat. Alternativa ar fi fost un copil nervos, neodihnit, plangacios, si o mamica extenuata. Nu mi-a parut rau decat ca l-am exilat pe tati. Dar nu suficient de tare, asadar si prin urmare a aparut si bb2

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

La multi ani bebelusi Mirci, Tudor, Teodora, Ilinca!

Noi am iesit acum pe afara, ca nu mai iesisem de mult, acum doarme in carucior.

Lorich, sticlutele le-am cumparat de acolo, la recomandarea unui medic homeopat, tot de acolo.
aici in Buc. nu stiu nici unul, da sincer nici nu m-am interesat.

fetelor, hai ca ma supar ei eu acum pe voi (ca fecian), va intrebasem si eu ceva de ceaiuri ce scad lactatia (in afara de menta si salvie) mai stiti ceva?
si mai imi permit o intrebare:
cam ce cadouri le luati voi iubitilor soti?? ca eu sunt in pana, nici o idee, nik

Adriana

Adriana si eu inca mai astept raspuns la intrebarea aia, ca si pe mine ma intereseaza. Aaaa si asta cu cadou pt tati ma intereseaza; eu-s mereu in pana de idei.

Lily si mie mi-a zis pediatra sa nu cedez la, cum sa zic, moacele lui care ar zice ca-i e pofta; cica sa nu cedez sa-i dau mancare de-a noastra.

Iulia gata, bagat zahar? sau am cetit gresit? erau pt tine?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monik16

Intrebam si eu pe la jumatatea capitololui trecut ce stiti de vaccinul Prevenar...
Am vazut ca spunea Cleo (intr-un mesaj pt ca_eric) ca i s-a recomandat sa-l faca doar la intrarea in comunitate. Miss stiu deja ca e impotriva dupa cum vorbeste despre toate vaccinurile. Alte pareri???

Nu stiu daca sa i-l mai fac si pe-asta... Voua ce va mai zic medicii??

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Monik - mie mi l-a recomandat doctorul pediatru la varsat de 2 ani, o singura doza cand va merge in comunitate. Doctorul de familie , insa , mi-l recomanda la 7 luni, ca este foarte bun si copilul este expus in parc la multe boli. Eu am ales, insa la primul copil sa-l fac la 2 ani, iar la al doilea am sa-l fac cat mai devreme pt ca va fi expus din cauza celui mare.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput