Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Adriana, eu ma gandeam la o rama digitala, sa-si puna poze cu baietii la birou.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Micaela06 spune:
BELLEANE, ce greu trebuie sa fie pentru tine cu doi copii si nedormita
Si mie mi se pare super mult 200ml, oricum noi mancam cel mai putin de pe aici cam 120ml lapte la o masa de fructe si legume nu mai vorbesc, cateva lingurite, restu basculeaza mami ca si asa e slabuta, saraca
Laura sa stii ca m-am uitat in grafic si nu e mic de inaltime, in plus ziceai ca nu l-ai mai masurat de ceva vreme.
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adriana_78 La multi ani bebelusi Mirci, Tudor, Teodora, Ilinca! Noi am iesit acum pe afara, ca nu mai iesisem de mult, acum doarme in carucior. Lorich, sticlutele le-am cumparat de acolo, la recomandarea unui medic homeopat, tot de acolo. aici in Buc. nu stiu nici unul, da sincer nici nu m-am interesat. fetelor, hai ca ma supar ei eu acum pe voi (ca fecian), va intrebasem si eu ceva de ceaiuri ce scad lactatia (in afara de menta si salvie) mai stiti ceva? si mai imi permit o intrebare: cam ce cadouri le luati voi iubitilor soti?? ca eu sunt in pana, nici o idee, nik Adriana |
cort- surpriza (bine,e c adoul nostru). Geaca am fo impreuna sa isi ia, de cort nu stie.
Calendare - miine le printez. Carti. nik special.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
chinabulina spune:
multumim tuturor care ne-au facut urari azi! (nu va suparati ca nu nominalizez, dar ma tem sa nu uit pe cineva si e cam urat sa fii sarit la nominalizare, eu am patit-o)
elenuca zicea cred de kk. daca e cu mucus stiu ca nu-i ok. urmareste-o si fa chiar o coprocultura la un laborator, sa fii mai sigura.
cineva mai intreba de papica. fie-mea mananca de 4 ori pe zi, asa: dimineata (la trezire) 200-220 ml lapte, la pranz (ora 13-13.30) piure de legume cu carnita - 200-250 ml, dupa-amiaza (ora 18) fructe cu branzica sau iaurt cu fructe (pun eu fructe) sau cereale (alea fff rar), iar seara, la culcare (ora 22) iar lapte, 220 ml.
despre apa, folosesc bucovina, la 5 l. izv. minunilor pt mine e o minune ca nu-l retrag de pe piata, mi se pare o apa scarboasa.
fie-mea tuseste ca sa-mi atraga atentia. uneori isi trage si paturica peste cap, motive de criza pt mine.
de ceaiuri, stiu doar de ala de menta ca scade lactatia. altul nu stiu...
idei de cadouri ma intereseaza si pe mine. deocamdata i-am luat un tricou cu mesaj haios si atat. inca imi bat capul...
mai revin. ma duc sa adorm gogoasa si sa prajesc niste aripioare cu usturoi, ca mor de pofta. da-le naibii de kile, ca si asa se tin de mine ca scaiul de oaie
georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
Alysh spune:
Gabitzam, ai perfecta dreptate, asa sunt si eu f nervoasa cand sunt obosita, de aceea l-am luat in pat cu noi. Sunt de acord cu cu faptul ca o mamica trebuie sa-si asculte instinctul, deci nu o sa fiu rigida, dar o sa mai incerc, poate reusesc, nu stiu. Clar ca n-o sa stau nopti intregi incercand sa-l consolez pe Vlad in patutzul lui, dar poate impreuna cu tati vom avea rezultate.
Adriana, cu ceaiurile nu stiu. Cadou pt tati: o sa-i iau un MP PLayer pt iesirile de seara cu Vlad cand sunt singurei si vor sa asculte muzica, o valiza pt delegatii mai mica, doua camasi cu cravate asortate.......si mai caut idei ca am Craciu, Sf Stefan si ziua lui de nastere, deci la mine e mai complicata treaba!
Vlady
Micaela06 spune:
Adrianareferitor la cadou la mie e relativ simplu: 'ceva de pescuit' trebuie doar sa vorbesc cu un baiat din 'clubu' lui ca eu nu ma pricep.
Legat de intarcare uite ce am citit: Ceaiul de salvie scade secretia lactata, iar pentru durerile de sani sunt bune compresele cu leustean. eu din experienta nu va pot ajuta ca eu nu am avut laptic
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Doloress spune:
Fetelor dar ce active sunteti azi! Tot incerc sa ajung la sfarsit si tot mai apare cate o pagina!
copilasilor care se sarbatoresc azi! MIRCI, RAZVAN, TUDOR, GOGOASA TEODORA, ILINCA! Sa cresteti mari si cumintei!
YLARI spune:
Buna fetelor.
PARTEA 1.
La ora asta am apucat sa dau drumul la laptop!
Am fost repede de dimineata la stomatolog, m-am facut cu 2 plombitze noi!!!! Miercuri imi scoate maseaua care m-a chinuit in sarcina ptr ca a facut ditamai infectia la radacina. Si dupaia mai imi pun o coronitza si cred ca am scapat!!!! Esteeeeee!!!
Maine am program de mers in Crangasi, au venit banii de CIC!!!! Esteee, se apropie si ziua de shopping!!!!!
Laura, lasa ca nu mai e mult pana la anul (apropo de biletele la teatru)
Alysh, si eu am fost nevoita sa o iau pe bebeluna azi cu mine la toaleta ca tot la fel, nu mai vrea deloc singura, plange de numa-numa! Eu o mai iau pe Eva in pat dar nu indrazneste Iuby sa imi spuna nimic.
Luminel, lume noua!!! Bine ai revenit scumpa! Imi pare rau ca aveti probleme cu diversificarea. Eva e cam constipata de cand cu diversificarea. Trebuie sa am mare grija ce ii dau. De exemplu pun putin morcov fiert, pun mai mult dovlecel (voerbesc despre legume) La fructe, ne-am intepenit de ceva vreme pe mar fiert + struguri (boabele le decojesc) + branzica de casa sau o linguritza de cereale. Dar am bagat multe fructe, doar ca vad ca ii place mult marul fiert. Apa folosim Izvorul Minunilor inca de cand eram in burtica. Nu i-a placut alta! Eu zic sa insisti cu lingurita, la fel face si Eva, dar la un moment dat nu mai scuipa si papa tot.
Monik16 noi vom face Prevenarul acum la 8 luni (prima doza) Sper sa nu dau fata peste cap, ca pana acum nu mi-a facut nici febra, nici tuse, doar muci o data, spre sfarsitul verii din cauza ca am stat prea mult cu ea langa frigiderele din supermarket. Asa, iar dupa Prevenar sper sa o tina tot asa, sa nu o “dezechilibrez”. Despre program, eu te sfatuiesc sa incerci totusi incet-incet. Poate nu vei reusi din prima zi, dar daca in fiecare zi faceti 2 mese si 2 reprize de somn programate eu zic ca e un pas inainte. Si nu trebuie sa te descurajezi. Oricum nu e batut in cuie programul, e ok sa oscileze totul acolo o jumatate de ora, nu e un capat de tara. Bafta multa!
Jady, bine ai revenit! Ne bucuram ca te bucuri ca ne citesti din nou! De ce ai lipsit? Felicitari pentru progrese!
Iulia, eu am amanat momentul baitza in camera de baie pentru la vara tata, ca la mine e un friiiiiig, si aici in Pantelimon (unde stau vis-à-vis de lacul Fundeni) si in Crangasi (unde stau vis-à-vis de lacul Morii) si bate un alizeu de iti ingheata chilotii instantaneu! Legat de trasul paturicii pe oki, eu i-am luat un sac de dormit si nu isi mai trage nimic peste cap. Nici nu se mai poate rasuci pe burtik.
Andree27, bine ca te-ai insanatosit! Bine ca n-ai pierdut lapticul, traiasca Galactogilul! La mine n-a avut efect! Bafta bunicutzei la operatie!
Daria_Ioana, ma bucur ca te-am surprins si ti-am adus un strop de fericire! Tot inainte! Pana in America!
Adriana_78 nici eu n-am mai scos-o pe Eva de nu stiu cand! Felicitari pentru pofta de mancare! Sa stii ca si eu am observat ca vit c i-a facut bine!
Simonix, wow, tu crezi ca Robertzel va merge in curand???? Eva nici in 4 labutze nu nimereste, se taraste mai mult pe burta si nu inainte, ci inapoi….. Felicitari! Si eu ma gandesc ca tine cu teama la viruseii pe gare ii va aduce draga de Eva la bebe2. Dar mai e pana atunci! Sa fim sanatosi!
Pupic si de la mine pentru Fecian! Haide nu te supara, cred ca toate am avut la un moment dat senzatia ca nu ne raspunde nimeni la un mesaj, la o intrebare… Haide inapoi la noi!!!!
REVIN!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
monik16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lilly79 fecian nu inteleg de ce te-ai suparat. Ai scris in weekend si-atunci nu prea este activitate pe-aici.Eu de multe ori citesc, apoi nu reusesc sa raspund pt ca-s solicitata de fiica-mea si pana ajung si eu sa scriu uit tot ce-am citit, si nu ma mai intorc sa citesc inca o data ca sa fac conspect si scriu din amintiri,si neuronul meu saracul e taaare uituc pt ca e tare obosit.Sunt convinsa ca cele mai multe de-aici suntem obosite si nu mai avem energia necesara sa raspundem fiecarei fete care posteaza.Acum scriu cu o mana cu bebe maraita in brate. Poze Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
Si eu patesc la fel!!! De multe ori vreau sa scriu si cand ma apuc imi taie Sara elanul... Ce mai seamana fetele noastre...
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
Fetelor va multumesc mult pt. raspunsurile legate de prevenar!!!
Nu stiu ce are Sara ca nu vrea deloc sa pape la san !!!??? Ce o avea??? N-a papat decat niste piure de fructe toata ziua... Incerc acum cu formula... Offff
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008