Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La Multi Ani
Razvan, Tudor, Teodora-Maria, Mirci, Ilinca

Mirci, mi-a spus Dariuta sa iti dau un pupic din partea ei

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ce faceti fetelor?mai intram si noi din an in paste, dar asta e, mai mult nu reusesc.
multumim pentru urari, Teodora, Ilinca si Mirci!!!
sa fiti sanatosi si cumniti!
am citit aseara si azi dimineata din urma ca noi am fost plecati la nasi in we, la slanic prahova. f frumos, pacat de vreme, incepuse sa ninga si vroiam sa-l scot pe tudorica in prima lui ninsoare insa pana ne-am miscat noi a dat-o in lapovitzasi am renuntat.
la nasi am vazut ce inseamna sa ai 2 copii mici...., e diferenta de 2 ani intre copii, cel mic 10 luni, cel mare 3 ani jumate, si desi nasa are si femeie permanent care o ajuta si cu menajul si cu copiii, nu mai are rabdare deloc cu ei, e mereu nervoasa si tipa la ei. bine, eu nu cred ca-s aceeasi fire, eu oricat de nervoasa sau obosita am fost nu tip la tudor, tip la ta-su, cineva tot o incaseaza, dar nu bebe mic, insa am zis ca ma mai gandesc la bb2. pare un job cam demanding...
nasol e ca ambii baieti erau bonlavi, evident nu ne-au zis nimic inainte sa venim, ca bunul simt nu i-a obligat, tot ei in vara cand au venit sa-l vada pe tudor prima data la o luna au venit si cu baiatul cel mare care tusea ca un magar...acum ce sa zic, ma doare sufletul insa sper sa nu ia nimic. si eu vreau sa-l pazesc cat de mult pot, eram si eu mai curoajoasa inainte de rotavirus insa dupa ce am vazut cat de fragili sunt totusi si cat ii afecteaza boala...de exemplu nu mi-am lua copilul la babyexpo sa nu-l tin cu foarte multi copii la un loc, insa il duc in cora, carrefour, ikea...ma rog si eu la ingerasul lui sa-l pazeasca. vorbeam zilele trecute cu ovi ca-mi vine cateodata sa-l bag la loc in burta sa stiu ca nu i se intampla nimic rau-si dupa aia mi-am amintit cate erau sa i se intample tocmai la mine-n burta. so, nu e in puterea mea decat putin, si acel putin incerc sa-l fac!
luminel eu i-am facut biberonul numai cu dorna izvorul alb. izvorul minunilor nu beau nici eu, mie mi se pare cea mai proasta apa. eu de dorna stiam ca-i buna si numai asa i-am facut, mereu la temperatura camerei, chiar si acum. cald deja nici nu-i mai placesi i-am mai facut cu humana, dar mi se pare scumpa apa aia...
vineri seara am fost si eu la petrecerea de firma care a iesit bestial, mult mai bine decat atunci cand o tineam la diverse carciumi. asociatii mei s-au purtat f fruos, se vede treaba ca i-a afectat si in orgolii criza financiara si au redevenit oameni . am renegociat intoarcerea mea, a ramas ca revin de la 1 feb ca sa apuc sa-mi dau si sesiunea
ce sa va mai zic?
asa din amintitiri:
bebele meu nu tusese de rasfat insa maaaaaaraaaie toata ziua de m-a capiat, abia astept sa invete sa vorbeasca. nu-si trage patura pe fata la somnul de pranz iar noaptea dormim in sac.

si bebele meu avea si inca are o problema cu linguritza si ca urmare dupa ficare masa i-o las sa se joace, sa se imprieteneasca cu ea. l-am surprin aseara cum incerca sa-si adune singur mancarea de pe babetica cu linguritza si s-o duca la gura am crezut ca mor de dragul lui...
noi prevenarul il facem la 2 ani, cand imunitar o sa fie mai ok bb, pana atunci Doamne Ajuta si vaccinuri obligatorii mai putin ROR, o sa vad daca e nevoie sa schimb pediatra sau cum o sa facem ca deja era tare infuriata de problema noastra anti vaccinare. eu cred cu toata convingerea in manipu_larea(scriu asa sa nu apara stelute) prin frica, asa cum e si cu celulele stem in care eu personal n-am avut incredere deloc.
am facut si noi fimulete cu elfi de la gabitza insa le tot pierd sunt tare dusa cu capul in ultima vreme...
sunt curioasa cum a dormit bebe david de miss dupa gris.... mama ce pofta imi e si mie de unul. de fapt imi e pofta de orice, cu cura asta pe care am incalcat-o la greu in we. deja nu mai pot, visez mese intinse . ieri ii cazuse lui ovi o bucata de paine pe jos si m-am aplecat s-o iau si imi venea sa musc din ea, am ajuns ca dependentii de droguri, sa imi vina sa mananc pe furis, si nu inteleg de ce, pana acum eram ok, dar cred ca am atins o limita a frustrarii. noroc ca vin sarbatorile si gata cura, practic asta e ultima saptamana
alte noutati: tudor a inceput sa pape si para in banana cu lapte si efectula fost....exploziv
va pup pe toate, nu nominalizez si asa am raspuns cam la gramada tocmai fiindca nu mai mai duce neuronul

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Revin si eu dupa un weekend obositor. Cred ca nu de foame se trezeste. Mai sap. Si sigur nu de la cereale ca nu i-am mai dat. Eu am inceput sa-I dau ceai pentru noapte de la Humana si cereale de noapte si nimic, nici o imbunatatire. Incerc toate variantele. Sunt chiauna rau de nesomn si devin foarte irascibila.
Asta noapte a dormit mai bine, dar nu stiu de ce pentru ca nu am schimbat nimic doar ca nu m-am dus la ea la primul semn de trezire. Am intarziat intentionat si de vreo 2 ori a adormit la loc. Dar mie mi-a fugit somnul definitiv. N-am putut adormi decat pe la 3,30. O tot asteptam sa se trezeasca.
Stateam aseara inainte de culcare in pat si ma gandeam ce sa fac sa ma cert cu dumnezeu ca nu doarme , sa ma revolt cand se pot intampla lucruri mult mai rele decat sa nu doarma copilul? Am crezut ca la al 2 lea copil o sa fiu mult mai detasata dar nu cred ca este posibil cel putin la mine.

Am facut vaccinul de sase luni vineri, uraaaa am scapat pentru urmatoarele 6 luni.
Doctora mi-a spus ca e slaba , nu a luat in greutate si mananca prea putin ca si cum nu i-as da eu.
Mi-a spus ca ar trebui sa manance 3 mese pe zi diversificat in felul urmator:
1 masa fructe 200ml cu branzica, cereale, biscuiti
1 masa piure cu carne 200 ml
1 masa iaurt cu galbenus si branza calcicaaprox 200 ml
3 mese lapte 200 ml zi cu sau fara cereale
La plecare am gasit asa ca un cadou in carnetul de vaccinari o trimitere la Grigore Alexandrescu la ortoped.
Am avut o noapte de cosmar vineri am visat numai spitale ,gipsuri si hamuri fiind prea tarziu vineri nu am mai sunat-o sa o intreb cum si-a dat seama ca are ceva la picioruse.
Am sunat-o in schimb a doua zi sa-mi spuna ca asa trimite toti copiii la 6 luni sa fie parintii siguri. Oricum eu m-am perpelit si mi-am facut deja programare la Dr Jianu pt miercuri.
Am pus si eu umilele mele poze de la intalnirea copilasilor craciunei aici : http://good-times.webshots.com/photo/2264068090104239163znmtQG

Ca eric: umflaturile de la canini sunt pentru ca abia acum se formeaza pulpa si e normal sa fie asa nu ies acum, mai dureaza.
Miss:imi pare ca a cazut David, se intampla tocmai pentru ca suntem obosite si scade mult atentia si viteza de reactie.
Andreeap: si mie mi se pare ca petrec prea mult timp cu cea mica si ca o cam cert pe cea mare fara sa am motive intemeiate uneori. Cred ca este din cauza stresului si oboselii. Este ingrozitor sa ai copiii bolnaviori.
Michaela si Gabita : super filmuletele cu elfi si mosi craciuni , ma apuc si eu sa fac.

…m-am intins cam mult si nu am citit tot din urma.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Iulia din ce spui tu acolo cu trasu paturii in cap si dat repede din maini si din picioare o recunosc soi pe fii-mea, eu nu m-am panicat... chiar ma mai distrez cu ea asa uneori

Monikreferitor la prevenarcei de la Medlife au mai multe scheme, pe mine ma tenteaza asta -3doze (7-8-15L) sau asta 2 doze la 15l si 17l. Acum nu stiu ce o sa fac e in functie si de cum o sa ma intorc la 'munci' si ce solutie o sa gasesc pt bebe (bona sau cresa particulara), mai vedem... pana la 7 luni sper sa ma hotarasc.

Eu iesc cu copilu la cumparaturi, la un rest ceva... nu am ce face... pana la urma cred ca tine si de noroc, sper sa nu raceasca, asta nu inseamna ca ma duc cu ea in mijlocul unui grup de oameni raciti, nu cred ca putem sa ii protejam de toti virusi... ar tb sa stam cu ei intr-o camera izolata si sa nu mai iesim de acolo.

Noi in we am tot iesit, sambata a fost ziua unei prietene si am iesit in oras, a fost super, Daria a fost semnzatia restaurantului, a vorbit cu toata lumea si de la mesele vecine Duminica am fost la ziua unui prieten de a lu Stefan... am sunat sa vedem dc e cineva racit si cica nu... acolo si fiica-sa(de 4 ani) si nevasta-sa tuseau imi venea sa ii bat pe toti... cum spuneam 'sper sa am noroc'

Ma duc sa schimb becurile prin casa ca Stefan al meu le-a schimbat ieri cu dealea ecologice si sunt chioare rau... e un fel de-a soarecele si pisica aici la noi... el le schimba cu eco eu pun dealea mari consumatoare, ne pandim unu pe altu... ce sa-i faci daca asta distractie avem si noi

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Luminel cred ca era vorba de Izvorul Alb, de la dorna, eu stiu ca aia e apa cea mai safe pt bebei, continutul cel mai mic de saruri. Izvorul minunilor...eu cred ca-i de "ghiveta"
Si cu lingurita, mai insista, peste tot am citit ca diversif treb facuta cu lingurita, ca se se invete. Acum, epinde si cat de mare e refuzul ei

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Nicole saru-mana pentru poze, ma uitam in ce tandreturi era Daria cu David . Acum am citit ca Davidutzu nu mai e asa cumnintel, copii astia ... cred ca o fac sa nu ne plictisim si noi, cum ar fi sa ai un copil cuminte din prima zi? Acum lasand gluma si Daria si-a descoperit plansu si dc nu ii convine ceva se pune pe urlat... si se vede ca e asa fortat, ca uneori pierde ritmu

Adriana ai facut filmulet cu elfi sau cu mosu? Sa ne dai si noua linku. Daca gasesti un pediatru homeopat sa imi spui si mie ca si eu vreau sa incerc cu chestii naturale si mai putin agresive.

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Luminel eu daca as fi in locul tau as lasa-o sa pape cum vrea ea si peste cateva zile as reveni iar la lingurita si tot asa. Tiberiu daca insist prea mult mai rau se supara si nici ca mai papa. Asa mi-a facut si mie la inceput cu lingurita asa ca ii dadeam cu biberonul iar acum am ajuns sa papam numai cu lingurita. Dar ti-am zis mi-a luat ceva timp!
Belleane vad ca ti-a recomandat 6 mese, uite al meu copilas papa 4 mese uneori, apoi revine la 5 mese si tot asa. La inceput plangeam cand vedeam ca nu papa 5 mese dar acum m-am obisnuit. Important e ca imi ia in greutate. Dar cate kg are printesa ta? Uffff ce spaima cred ca ai tras cu trimiterea la ortoped!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

[b]Adriana [b] multumesc pentru raspunsuri, deci ti le-a recomanadt cineva in Viena? Eu sunt interesata de medicina asta naturista, la mine a mers foarte bine in cateva cazuri.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

andrada: are 7200-7300 si 69cm.
Nu a luat in ultima luna nici un gram dar s-a lungit. Oricum luna asta a avut si episodul cu diaree.
Mie mi se pare enorm sa mananace 200ml la o masa de piure sau de fructe.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh, Andrada, Inais, Elenuca, Lorich, Luminel, Micaela, Ralu_t multumim mult de urari!!
Micaela uite o de la Mirci pentru Dariutza! A insistat. Si Bogdan al meu ma cam tine pe intuneric, nu ca schimba becurile, dar trage mereu jaluzelele . In general functionam la lumina veiozei...
Alysh eu zic ca il vei putea dezvata de dormitul cu voi, la un moment dat in cazul in care se obisnuieste in patut...pe de alt aparte e nasol ca s-a zis cu intimatatea, ti-o spun din experienta! Ca tot e subiectul noastru preferat!
Ralu_t sa nu raceasca Tudoras! Si eu parca sunt disperata cu mancarea...parca vine seceta nu stiu ce am...si nici scuza ca am tinut regim nu o am!Poate la primavara sa mai uit de mancare prin parcuri.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput