Pepenasi de iulie august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 6
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 Cu ce pasati voi legumele, ca mie blenderul de la Philips mi-a facut o mare varza, tot mai sunt bucatele Tineti-mi pumnii ca la 14 ii dau piure aaa si inca ceva, le dati lapte imediat dupa piure? sau mai astept?MAMI de CLARA ANDREEA06.08.08 |
Dana, ca sa ti le paseze bine trebuie sa pui mai mult decat ai nevoie, nu merge sa pasezi acolo un sfert de morcov ca nu merge.
Si ca sa mearga si mai bine, pune si niste zeama. Eu pun si apa plata pur si simplu.
Mitzi76 spune:
Buna! Eu sunt super bucuroasa ca mi-au venit azi papusile teletubbies de pe ebay!!!! Sunt mari de tot! Multumesc mult Mada ca mi-ai explicat. Abia astept sa le dau lui David!
Ooka sa-ti traiasca nepotica si sa fie desteapta, sanatoasa si frumoasa! Sa stii ca e tare dulce Sofi in poze. Imi place cum tine guritza.
Anka esti tare cu chilotzii roz, o fi vreun semn ca trebuie sa ii faci sotului vreun cadou secsi ambalat in chiloti roz...
Votat pe cine am putut vota.
Azi ma duc cu turma de copii la medic. Sa-mi tineti pumnii!
Aseara s-a culcat micul meu decent, pe la 22 si s-a mai trezit la 23 sa pape si apoi abia la 7!!!! De odihnit nu m-am odihnit, ca a tusit Luca toata noaptea...
Am primit aviz la posta si pentru mascotele Boowa si Kwala de pe uptoten.com ca m-am inscris la contul lor premium. Abia astept sa le iau si pe acelea. Copiii vor fi superincantati!
Azi sunt destul de agitata si binedispusa.
Ii spun lui Luca: "Lasa-ma mai mama un pic in pace ca sunt nervoasa pana la Dumnezeu!" La care copilul spune: "Auzi, eu sunt nervos pana la subsol!"
Hai va pup!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
Tecky spune:
Anna of ce te mai tine in priza in fiecare noapte Ioana.Super ca te duci cu sotul la Viena.
Kimmy La multi ani si multa sanatate pt sora ta!
Dia mie mi-a montat dr steriletul in prima zi dupa ce mi-a trecut menstruatia deoarece daca ai un CM abundent iti poate elimina steriletul daca e fixat inainte.Eu sunt foarte multumita,nu am nici o probl de cand am sterilet.
PT VOTURI APASATI AICI:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=168&pictID=775¬a=0
Kimmy spune:
Dana am uitat sa mentionez,ca eu intotdeauna dupa masa de piure sau ce o fi,ii ofer si lapte,daca vrea 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
atb spune:
Ca tot sunteti multe amatoare si iubitoare de Cluj... de ce nu veniti matalutelor intr-o plimabre pana aici si sa punem si noi de-o intalneala?
Ce, numa restul sa se dea mari cu poze de la intalneli?
Si ca sa mai pun si eu niscaiva sare pe ranile celor ce ii duc dorul, tin sa va anunt ca in zilele astea de sarbatoare Clujul arata fenomenal!!! Atatea luminite si decoratiuni n-a mai avut niciodata! Singurul lucru ce mai lipseste e zapada, si atunci chiar ar fi o atmosfera de basm!!!
E o placere sa te plimbi seara prin centru... Intr-adevar, de cand a ajuns Boc primar s-au schimbat f multe lucruri, Clujul a imbracat alta haina. Iar acum vor sa ni-l ia!!! 
Nu ma mai joc!!!!! Emil Boc a fost cel mai bun primar pe care l-a avut vreodata Clujul!
O sa fie si un bun prim-ministru, nu ma indoiesc deloc de asta, pt. ca e un f bun gospodar, chiar avea tara nevoie de un astfel de om acum in plina criza (nu dati cu rosii cele care sunteti contra!!!
), dar nu e corect ca l-am votat anul trecut si trebuia sa mai stea inca 3 ani!!!
Na, am si eu o suparare acum... dar breaking news-urile astea mi-au stricat ziua...
Scuze de offtopic...
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uff acuma reusesc sa stau putin ca am pus pe Ari la nani si pe Ami am adus-o jos ca abia s-a trezit e bine ca fac asa cu randul la dormit ca mai apuc sa mai fac si alte chestii oricum mai am muuult de curatat si ordonat.
Nu mai zic ca tre sa ma bag si in debara sa fac ordine la papuci ca e un dezastru monstru acolo nu mai stiu care unde si etc si vreau sa scriu pe fiecare cutie ce papuci is inauntru ca mereu ii cautam si mereu iese vraiste.
Multumim celor care au vazut pozele noastre si multumim pt aprecieri.
Cu parola eu am mai zis ca la fetele care nu au pm activat sau nu apare iconitza cel putin eu am dat mail de pe Dc poate va ajunge la spam verificati.
Turtu nici noi nu ne grabim cu diverisificatul avem timp destul abia la anul vrem sa vedem care sunt semnele si daca nu se mai satura cu laptic si da semne ca vrea papa atunci ne apucam.
Am votat si eu la toate fetele cu poze la concursuri da la Tecky de ex nu ma mai lasa sa votez.
Am vazut si noi pozele de pe picasa nu am timp de nominalizari ca vreau sa profit de somnul lui Ari de vreo doua/trei ore si de faptul ca asta mica e odihnita si cu chef de joaca si sa mai ordonez prin hol si bucatarie ca mai pe la jumatea sapt sa ma mut la etaj sa fac tot prin dulapuri, sa pregatesc camera de oaspeti si etc. Pfiuu mi-e ciuda ca nu am resuit sa gasesc pe cineva sa vina la curatenie ca majoritatea is in vacanta ca eu vroiam pe 20 ca vroiam sa mut tot canapele/paturi sa aspira sterg sa curat geamurile da nah oi face eu sg cat apuc cat nu asta este, la anul de acuma.
Gata fug revin mai incolo cand mai prind un break.![]()
La Multi Ani pepenasilor care se serbeaza azi si un pupic dulce si o imbratisare pt Camy si Darius.
Am updatat sa stiti filmul cu pepenasii cu pozele noi de sarabatori astept toate pozele ca sa pot finaliza cu scris si melodii si etc asa ca please faceti poze si puneti la albumul de Craciun. Deadline: 27 Decembrie.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
Marina_1609 spune:
dana, tu deja ai trecut la pireu de legume? noi tot la suculet de fructe am ramas. pireu de fructe ii place dar are scaunul cam tare iar supa de legume o scuipaaaaaa :(. ce legume folosesti?
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
POZE
Copil crescut din suc de morcovi
atb spune:
Mada, "haina" noua?
Imi e mult mai usor sa citesc postarile tale asa, sper sa nu te superi.
Superbe versurile de la semnatura... Pup fata harnica, lasa ca ai timp pana de Craciun sa le rezolvi tu pe toate, nu-ti mai cheltui banii pe ajutoare, sunt absolut sigura ca casuta voastra e impecabila, ai tu piticii tai cu prea multa curatenie...
Pup printesele in pas cu moda! ![]()

Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
dana81 spune:
MARINA azi incepem cu morcov piure, sucurile nu i-au facut bine si am renuntat iar de 2 sapt ii dau la masa de seara cereale Nestle, cam asta e tot!!!
Maine tot morcov apoi am de gand sa-i bag cate o leguma la 2 zile timp de vreo 2 sapt, sa vedem cum tolereaza si dupa aia trecem la masa de la 10-11 dimineata la fructe, sper sa-mi iasa