Pepenasi de iulie august 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
dana81 spune:
Neatza si de la noi!!!
Sunt rupta de oboseala, Clara m-a marait toata noaptea, nu se trezea dar se foia prin somn si tot gemea...de 2 zile se tot vaita si doarme fff mult, aseara la 8 dormea si nu i-am mai dat cerealele dar in schimb am trecut la NAN 2 si a mancat mai mult.Azi facem vaccinul, dar nu inteleg de ce are starea asta de somnolentza, o fi de la dintzi?
Asa ca ANABABY te inteleg!!
MADA frumos ai aranjat tu acolo..mmm ce miros de sarbatori...abia astept
Noi Craciunul il facem acsa cu finutzul si cu prieteni cu copii, iar Revelionul ca si Cristina ne mai gandim daca sa mergem la restaurant!
RUXULE ia vezi nu ti-a furat sora ta butonul, sa nu mai pui poze cu fete?
SUN
VIO bafta azi
Fug ca imi miroase a ...ceva
proaspat trantit in pampers
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
kamelya spune:
Am mancat si noi 60 ml de cereale fulgi de orez amestecate cu suc de morcov!!!
si acum dormim
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Iar am ratat niste pagini din cauza du copil agitat care nu vrea sa adoarma si noaptea se trezeste din juma in juma de ora!!

Nu e de foame, ca baga titi in gura, molfaie de 2 ori si cade lata de zici ca dormea de cand lumea
. Azinoapte de 2 ori s-a trezit tipand efectiv....azi dimineata am elucidat misterul comportamentului: mi-a venit si mie "moshu" dupa 1 an si luni
!!
Acu pot sa ma duc sa-mi pun sterilet!! 
Intrebare: Doc mi-a zis sa ma duc la control cand imi vine menstra sa vada daca totul e ok, Ei...eu cand sa ma duc?? Acuma pana is la cm sau dupa ce trece?? Voua v-a zis asa ceva? 
Votat am votat si eu toate linkurile date la cap. trecut!
Mada am vazut abia ieri ca de fapt mi-ai trimis parola pe mail! Mersi! 
Fug sa schimb mutza ca puuuteeee!
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
M&M spune:
AM terminat si eu intre timp de gatit; o mancarica de mazare si o supa de pui ( supa pt Daniel, mie nu imi plac defel supele, mai ales cele cu carne)
Iza, ce formula i-ai luta Timeei??
LA MULTI ANI, surorii tale!!
Sa inteleg ca sora ta va sta cu Timeea cat voi va veti face de cap??!!
Anna , si noi am vrut sa cumparam un brad ecologic; dar cand i-am vazut cat de rau aratau. Plus ca ne-a spus un vanzator de brazi, ca de fapt, brazii taiati de pe piata, sunt crescuti special adica baga pesticide in ei sa creasca in 4-5 ani cat ar creste ei in 10-15 ani, Deci, oricum ii taie..
Moni , eu cred ca exista o oarecare diferenta intre vechea formula si cea noua. Altfel de ce atata nebunie...
Sun , sper sa iti treaca repede!!! SI eu avut niste experiante tare urate , mai ales cu maselele de minte, 2 dintre ele au trebuit extrase , oepratii, anestezie, antibiotice, suturi..
Si mie mi-e dor de postarile Marinei, Monei, Tiberica...
Unde pot sa vad si eu pozele puse de Mada???
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
kamelya spune:
cris dute la pag 2 a acestui capitol la mesajul lui Mada
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
dana81 spune:
Cu ce pasati voi legumele, ca mie blenderul de la Philips mi-a facut o mare varza, tot mai sunt bucatele
Tineti-mi pumnii ca la 14 ii dau piure aaa si inca ceva, le dati lapte imediat dupa piure? sau mai astept?
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kamelya cris dute la pag 2 a acestui capitol la mesajul lui Mada buburuza mea de Daria 14.07.2008 |
Kamy, mersi...acum am vazut si eu

Mada, superb!!! IMi place tare mult !!!
Noroc ca mi-a trecut pofta de ciocolata...Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
flo1980 spune:
Hello
Si eu foarte aglomerata cu treburi ,voturi....
Miruna de dia_filipas
Eevi Clara de Yael
Alex de laremi
Leia Maria de mihamiha
Andreea Maria de dma2007
Darius o lumanare si o
in amintirea ta!
Pentru mami o calda imbratisare!
Merg sa citesc din urma...
un vot, va roaga un moshuletz 
noi
un fulguletz
un pepenash
Kimmy spune:
Cristina pai am luat care nu e pentru ea,humana pana la 4 luni,dar nu mai conteaza,important e ca-i place si pare sa fie si mai satios decat nan1.peste cateva zile ii cumpar care e de la 6 luni.Mda,ne destrabalam,dar nu azi,ca m-a sunat sora sa ma refuze pe motiv de alte planuri 
Dana trebuie sa pui probabil un pic mai multe legume,si eu am mixer vertical de la philips,si mie mi le face chiar bine.Bafta la papica 
Iza mami de Timea (28.06.2008)