FIV 207

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ioana,dragutule, felicitari din toata inima! Azi m-am gandit toata ziua la tine. Sa dea Dzeu sa fie bine si sa ne plimbam copiii in parc:) Elena, vii si tu, da?

Girls, multumesc mult pentru sprijin!

Va pup,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Stiu Moni stiu..si mie imi pare sincer rau..nu'mi vine sa cred.offf viata asta..
KITTA ia ca e buna,

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ioanatugs Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa va ajute Dumnezeu.Sa te asezi sub brad in Ajun de Craciun si sa ii zici sotului tau ca asta este cadoul oferit.Imi si inchipui o burticutza cu funditza rosie...
daniela74 o sa vezi ca vei reusi asa cum am credinta ca si eu voi reusi.Ai incredere in Dumnezeu ca el este cel care face minuni zi de zi.Curaj si putere!
moniland te rog sa ma treci si pe mine pe listuta cu FIV in pregatire pt inceputul lunii februarie la MNL.Cum e sarcina cu 2 gugshtiuci?Cred ca se balacesc acum in burtica.Mai tarziu vor face o gramada ca la rugby.Hehehe!
muffinuta felicitari pt cele doua liniute de la gunoi.Sper ca le-ai pus in rama.
ali21 roaga-l pe Mos Craciun sa iti dea un BHCg mare si niste ochisori mici si gingasi.Ai incredere orice s-ar intampla.

Pupici pt celelalte fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ioana am intrat sa-ti spun ca-ti tin pumnii maine,dar uite ca ne-ai luat-o inaninte,felicitari mami sa ai o sarcina usoara si la termen!

Meda gandurile mele se indreapta si catre tine sunt sigura ca vei veni cu acelasi rezultat ca al Ioanei,nu am stiut ca ai inceput un nou FIV,sper din tot sufletul sa fie cel norocos,iar la vara cand voi veni la mare sa te vad cu bebelul/bebelusii pe faleza!

Muffi ti-am spus ca iti faci ganduri negre cu testele alea, ma bucur ca ai reusit.

Ali sa-ti povesteasca fetele Lachione a patit la fel ca tine era insarcinata si cu gemeni pe deasupra.sa fie cu ochisori.

Tin pumnii tuturor celor care asteapta rezultatul sa va aduca mosul II

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystyna75 spune:

21ali fugi repede la Suceava la Bethesda,langa bazar, intre 8 si 10 dimineata si fa-ti acolo bhcg-ul si seara la 6 o sa ai rezultatul prin fax la bt.imi pare f rau ca nu am apucat sa-ti spun cu cateva zile mai devreme,dar nu am avut timp sa citessc mesajele de pe forum pt ca am o perioada f f ocupata la cabinet,inainte de Craciun. poate ne intalnim sa mai schimbam impresii.... NUSY pupici iubita si multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ioana , felicitari , iubita!
Cand totul trebuie sa mearga bine, merge ... si la tine a fost ca la carte.
O sa fie totul perfect!

Ali, e cam ciudata "menstruatia" ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineta,fetelor!

la apel..

Multumesc

Moniland,iar ai facut-o avem alta gravidutza .Moni erai trista ieri imi pare rau ,sincer,nu stiu motivul..dar ai alte 2 "motive" mari in burtica sa te bucuri din plin.si astept si eu noul capitol..cu macar 2 reusite..
Elenada,faptul ca ai greturi e extrem de bun semn,merge sarcina OK,bucura-te asa spunea doctorita..e grozav pentru tine.si numai bine iti doresc Elena..

Fetelor,Elena,Moni,voi aveti acum experienta,va rog spuneti-mi si mie daca nu va suparati voua vi s-au modificat sanii,la mine nu prea mult,sunt aproape ca ca CM si sunt chiar ingrijorata,nu vreau sa par panicata aiurea,dar nu ar trebui asa sa am semne?Imi spuneti va rog cum a fost la voi,ma indrept spre 5saptamani...Multumesc,fetelor.In rest am asa dureri usoare ca la ciclu am avut tot timpul de cand am facut ET..
Madalina 28 merci mult pentru ca te-ai gandit la mine.am emotii cu carul tot nu imi vine sa cred.

Ellanik,incerc acum sa ma concentrez la alte lucruriu ,vremea trece atat de greu pana la primul eco..innebunesc nu alta,nici vorba de teste de urina..adio..
Aurel cris ,multumesc petru felicitari.

Florela30 imi placi,nu te lasa ,pe mine m-a tot incurajat sotul meu sa continui si sa insist pana obtin ce imi doresc cu ardoare..mult noroc ,Florela

Asteptam azi fetele din nou cu rezultate super asa ca majoretele la apel..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Haideti sa incepem ziua pline de optimist, da? .
O zi importanta pentru fete dragi. Sa nu ne uitati cu vestile? Eu va tin pumnii si va incurajez dariaioanaxx medamaya .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa fie valori mari

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ellanik, se rezolva scumpo. Sa ai mult noroc!
Deocamdata nu prea se vede burtica chiar daca sunt . In afara de faptul ca zilnic am dureri, usoare ce-i drept, totul e normal. Mai intreaba-ma cand cresc si cand va fi aglomeratie in burtica

Mergi la inceput