FIV 207

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Lianooo, pactu-i pact...sper sa-l onorez si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

IOANA FELICITARIIIII DRAGA MEA
MUFFINUTA FELICITARI deasemenea

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Si eu care asteptam cuminte ziua de joi! FELICITARI din tot sufletul, Ioana! Ma bucur tare, tare mult pt tine!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

IOANA,FELICITARI DIN SUFLET asta da cadou de Craciun,sa dea DD sa fie bine pina la capat.
21 ALI,ce situatie,sper sa fie bine pina la urma .Prin cite ne este dat sa trecem,offf Doamne.
DARIAIOANA si MEDAMAYA,va tin pumnii,sa veniti cu teste pozitive
IMPATIENCE,unde esti,ce mai faci?
GRAVIDUTELOR,multa grija.Cit de fericite trebuie sa fiti.
Eu acuma in preajma sarbatorilor sint cam cu psihicul la pamint, imi dau seama ca a mai trecut un an,iar eu tot fara copilas...VREAU MULT,MULT DE TOT.Poate la anul,cine stie? Si inca ceva,imi este dor rau de casa,de Craciunul de acasa,de cei dragi....
Va las ca nu vreau sa va transmit starea mea proasta,va pup si sa auzim numai vesti bune.PA,PA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Ioana, felicitari, stiam ca o sa reusesti pana la urma.
Mult succes fetelor care maine vor avea rezultatele, cu siguranta pozitive, ca doar vine Craciunul si ce cadou poate fi mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

Ioana, felicitari! Ma bucur mult pentru reusita voastra! Iti urez o sarcina usoara si un bebelus sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ioana inca o data felicitari. Ma bucur tare mult pentru tine. Iti doresc sarcina usoara si la termen.
Bafta multa fetelor care fac maine teste sa vina numai cu rezulatate pozitive.
21ALI nu iti pierde speranta. Daca s-a oprit sangerarea atunci exista o speranta, Doamne ajuta.
Mufinuta e bine sa fii insarcinata desi nu am o sarcina usoara daca raportam la faptul ca imi este tot timpul greata si ca azi am dat afara tot ce am mancat. Dar e minunat chiar si asa. Greturile imi confirma ca sarcina mea e ok si ca evolueaza. in rest as dormi in orice pozitie oriunde ziua iar noaptea fac ture la baie si ma invart in pat ca un titirez. Sotul ma mai intreaba noaptea daca titirezul nu a obosit. Noaptea nu mai am somn.
Imi doresc ca toate fetele sa traisca aceste clipe. Fetelor luptati si nu va lasati nici cand credeti ca nu mai aveti sanse. Merita tot efortul.
pupici si bafta multa

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

IoanaFELICITARI! Eu intrai azi cu gandul la tine crezand ca azi e joi si iata ca am gasit vestea despre tine! Stii ca ma bucur ca si cum as fi eu!
Elenadoeu mi-am revenit dupa un week-end de bolit la cap. Noroc ca mi-au raspuns cei de la Viena, au zis sa iau imediat 1 Trombo ASS/zi si ca asta ar putea fi cauza ultimelor 2 esecuri. Oare totul sa se rezolve doar cu o aspirina si aia de 100 mg? Oricum vad ca la mansarda imi face bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liana, in seara asta sunt cam trista. Stii tu de ce.
Kitta, ce chestie, o aspirina?!Sa dea DD sa fie asa simplu.

Mergi la inceput