FIV 207

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Nusy,ce sa fac binisor.Chiar azi cand mi-a trimis Ioana mesaj,mi-am adus aminte ca trebuie sa sun pt. programare la d-na dr.Pe 5 martie m-a programat.Tu ce faci esti bine?Nici nu mai am timp sa citesc din urma (probleme cu tata ,stii tu)
Te pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

21Ali

nu imi vine sa cred ca nu aveti in toata partea aia de lume de unde provin atatia scriitori si oameni talentati o clinica care sa ve dea rezultatul contra cost in regim de urgenta!E stupid!
Eu sunt timisoreanca,as innebuni cred ca as fugi in Ungaria..sa astepti pana la sfarsitul lui decembrie???
Ali, nu te mai autosugestiona iti faci numai rau,nu stiu dc ai citit eu am aruncat testele la gunoi in baie si le-am gasit dupa 2 zile,erau mov deja si se vedea mai bine erau pozitive,dar eu deh ma apucasem la 4 dimineata de curatenie de atatia nervi..apoi dupa testele de sange ambele pozitive,am facut iar test de urina si mi-a iesit incert,incolor aproape!!si dupa sange "sunt" asa spoun doctorii..
Urmeaza tratamentul cum te-au sfatuit fetele si nu mai arunca banii pe teste..eu le urasc,nu as mai face in veci,mi-am invatat lectia..si ti-am scris Ali,mama a fost gravida cu mine si avea ciclu pana in luna a 4-a!!fara sa aibe habar ca este insarcinata!

Relax!...

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ioana, ai vazut, ai vazut, ai vazut !!!!
Bravo graviduto!!! Ai un bb in burtica, sa creasca mare si voinic!!! Si sa chefuim la botez!!!!!
Programeaza-te si la eco sa mai prinzi loc cand vrei.
Sa ai o sarcina usoara si fara nicio problema.
Te pup si hai la Odisee

Mergi la inceput

Fetelor maine avem nevoie de un capitol nou.Stiti voi de ce Obligatoriu. Asa ca acum e momentul sa fiti active.

Mergi la inceput

Muffi, ai vazut ce face mana de aur . Cum as putea sa fac sa fie cel putin 2 gravidute /capitol?

Mergi la inceput

Hai sa va zic ca azi am fix 8 saptamani de sarcina, si pe chestia asta mi-am luat o rochita superba. O voi purta de Craciun si ce-mi place ca se vede un pic burtica. Acum nu cred ca de la sarcina , dar ce mai conteaza. Lumea nu stie ca inca nu se vede si chiar daca stie zic ca-s doi si de aceea e asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

ioanatugs inca o data felicitari , sa fie intr-un ceas bun si sa ai grija de tine.
Dariaioanaxx te asteptam si pe tine cu vesti bune.
2Ali nici la Suceava sau undeva mai aproape nu gasesti un laborator care sa-ti dea un rezultat mai repede.
Nusy bafta maine .
muffinuta sarcina usoara si la termen. Esti haioasa rau cu povestirile tale.
Moniland sarcina usoara si sa fii activa in continuare.
ralucapaun tin pumnii sa fie bine embrionii tai sa-i transferi la mami in butica si sa ramana acolo 9 luni fara peripetii.
la toata lumea cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ioana:FELICITARI!!!! CE MULT MA BUCUR PENTRU TINE!!!!!! O SARCINA USOARA!!!!!
21Ali: Eu astept vesti bune si de la tine!!! Sa stii ca ai putea sa ajungi al Iasi, unde ma indoiesc ca nu exista laboratoare performante (sunt si eu moldoveanca ).....nu mai astepta pana pe 30 dec!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

IOANA, draga mea , felicitari din suflet, sarcina usoara , la termen si bebe sanatos.Super cadou de Craciun..asa da
Ali, Daria, fetelor, vedem miine ce si cum...eu am niste emotiii, va tin pumnii strinsi strinsi, sa veniti cu teste pozitive si haide-ti sa-i aratam lui Moni ca se poate si cu mai multe gravidute pe acelasi capitol, pup fetele

Nusy,bafta la control
Muffinuta
Moni,

Mergi la inceput
Mergi la inceput