FIV 207

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna seara,Ioana ,felicitari la cite ai indurat pina acum ,meriti din plin acest dar de la Dumnezeu,Daria tu nu mai spui nimic?fetelor va rog sa-mi spuneti la cite zile vine cm normal?eu de azi dimineata de la 4 a inceput cu pete rosii(singe curat fata cheaguri)si persista doar la stergere iar acum pare sa se fi oprit,daca nu faceam testul poate credeam altceva dar m-am tot uitat la el toata ziua si este o singura liniuta.Nu ma doare nici burta ,visez si eu .........poate din 2 sa ramin cu unul.Sa dea Domnul sa va indepliniti visul cit mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

21ali, ai incredere, pana la bhcg, fetelor, Daria, Meda, sa veniti cu beta mare-mare!!!!!ce dimineata frumoasa!!!!!!O sa reusim toate, simt eu!!!maine naste pritena mea Alina care a reusit la a doua incercare cu bebe David!!!Doamne ce emotii am, ea a fost sprijinul meu si este inspiratia mea!!!ce frumos este Craciunul cu atata optimism in jur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Dariaioanaxx multumesc iubita pentru urari si te astept si pe tine maine, sa ne bucuram impreuna!Tu urmezi si cu Medamaya!
Adevarul e ca m-am uitat in fiecare zi la "floricica mea" si mi-am imaginat puiutul!M-a ajutat mult poza facuta de tine!
Huski, Catank, Claudia79, Liana30, Amzulica, Iazmin va multumesc frumos!
21ali Doamne ajuta, ce ma bucur ca s-au oprit petele!Multa bafta iubita, sa iasa pozitiv zilele urmatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana,draga mea,inca o data felicitari!!!!Ma bucur enorm de mult pentru tine si sotul tau si iti urez o sarcina foarte usoara si,la capatul ei,sa aveti un bebel sanatos ,frumos si destept!Inca o "bila alba" pentru dr.Dracea! Are mana buna,clar!

21Ali: tin pumnii ca sangerarea sa fi fost de la implantare si sa fii graviduta,de fapt!

Meda, Daria: bafta muuulta,sa veniti cu rezultate pozitive!!!

Eu ,maine, am ecografia morfologica de trim.I si dublul test. Sa-mi tineti pumnii,va rog,sa fie bine!

Nusy 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ioana, chiar daca noi nu ne "cunoastem", iti urez sarcina usoara si un bb sanatos!
Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Nusy, o sa fie bine, ai o pereche de pumni stransi pentru voi si de aici din departare!!!sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Nusy sa dea Domnul sa fie bebe voinic si sanatos,Meda miine sa fie hcg suuuuuuuuuper mare,la fel si Daria.La mine nimic nou,daca sterg e rosu daca ma uit pe tampon este doar roz foarte deschis,voi vedea ce va fi ,nu cred sa-i fi eliminat......totul a fost frumos pina la test,asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Ioanatugs.

Bravo,felicitari.Ai primit cel mai frumos cadou de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Claudia, Ali: sunteti niste dragute!!!

Iana: ce mai faci,scumpa?

Nusy 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor,

raportul de dupa-masa..

Mai,Ioana tauroaica visatoarecu stea in plus
o facusi mai repede,o zi si erai gata,semeni cu mine
Cand spunea Moni ca are mana buna..

Bravo,felicitari din inima Ioana,sa ai parte de o perioada de vis..numai bine din toata inima Ioana iti doresc

Huskiasa ma bucur ca ai iesit din umbra,stiam ca esti aici si ma tot pisca la degete sa iti scriu,dar stiam cum am fost eu,ma durea orice asa ca m-am gandit sa iti las ceva timp si spatiu..va fi bine,Huski..nu am uitat de poze,le am gata in maneca dar sunt superstitioasa si astept primul eco..mi-e o frica de nu ai vazut din astea.Huski,ai grija de tine,ia vitamine,antreneaza-te sa fii in forma,pe mine m-a ajutat teribil,sportul sub orice forma elimina stresul..si priveste spre februarie,eu alaturi de toate fetele vom fi alaturi de tine.

tuturor fetelor si inca o data multa bafta maine!!!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput