FIV 207
Raspunsuri - Pagina 14
Moniland spune:
Muffi, suntem la ora sa discutam despre sani
. Sanii mei , sani de
. Eu nu vad nicio modificare dar sotul zice ca exista
. Imi sunt bune sutienele, ma dor sanii dar nu exagerat. In imaginatia mea, era ca o
are dureri de sani. Dar sunt f. usoare, nicidecum cum ma asteptam.
Si stiti ce, toate visele mele despre cum va fi cand voi fi insarcinata nu s-au adeveresc. Cel putin nu inca. Nici nu realizez ca sunt
deci cum sa ma bucur? Si mai ales ca sunt 2. Mi-e foame si nu-mi trebuie mancare. Toate gusturile s-au schimbat si ce-mi placea inainte nu-mi cad bine si iau wc in brate. Nu am chef de nimic. Si inca o chestie nasoala am inceput sa uit.
Astept trimestrul 2 cand se zice ca e cel mai frumos.
muffinuta spune:
Moniland
Merci,Moni ..esti asa o figura!!
spun acum ceva daca Moni e numele tau adevarat,atunci avem mai multe in comun decat crezi..si numele meu e apropiat..
basca mai sunt din vestul salbatic
al RO,acum pardon sunt in alte meleaguri..m-am facut sud-africana
..
Am gustat din plin chestia cu sanii,eu sunt toata ziua in oglinda..ca si tine nu mi-e foame ,dar mananc,cred ca m-au pus astia -doctorii-pe butuci cu pastilele lor!nu am greturi deloc...atata ca ma ingras cu ochii,am o burtica,evident nu de la..tot n-am curaj sa o spun..ci de la ovare..barbatu-meu ma tot studiaza si cica sunt mai mare decat data trecuta..asta de la tratamente![]()
ca valiza in gara,obosesc din te miri ce...si numar zilele pana la eco..![]()
Moni,cred ca esti atata de simpatica cu rochita noua..sa dea Dumnezeu sa iti fie bine..si ai mici la fel..sarbatori stiu ca vei avea de vis..
,Moni
astept si eu ca tine vesti de la fete..ma bucur ca nu am plecat azi in vacanta,nu am nici un chef astept doar rezultatele fetelor ,ca am prietene bune acolo si din nou
numar zilele
n-au inventat astia ceva sa stim mai repede
??
tuturor si pumni stransi tare de tot!!
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
catalina2307 spune:
Sunt si eu aici ....in asteptare......haideti fetelor ca avem nevoie de intariri la odisee.
elenada spune:
Multa multa bafta fetelor care asteapta azi rezultate.
Haideti fetelor cu rezultate pozitive
Va tin pumnii.
Moniland credeam ca sunt singura care se astepta sa ii explodeze sanii. Nici ai mei nu au crescut sunt moi si uneori durerosi dar nu exagerat si ma mai mananca uneori sfarcurile. Eu ma asteptam ca pana acum sa o intrec pe Nicoleta Luciu dar vad ca nu am noroc. mai asteptam poate mai incolo. Am o foame de lup si nu pot manca nimic.
Muffinuta te astept si pe tine cu povesti despre gravideala ca doar esti insarcinata si in plus tu povestesti asa frumos.
Bafta multa fetelor
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
Kitta sa dea Dumnezeu sa se rezolve si la tine problema
asta.
Abia astept sa te aud ca esti graviduta. Face ea Ana o minune si la tine. Trebuie nu se poate. Te pup
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Ioanatugs spune:
Moniland, Cristinici, Maria08, Medamaya, Aurel_cris, Felicia, Daniela74, 2bobocei, Madlen, Elena, Kitta, Ralucapaun, Ellanik, Madalina28, Goldi, Nusy, Tamaryllis, Muffinuta, Amzulica, Iazminn, Liana_30, Claudia79, Mara72, tonton va multumesc frumos pentru urari!

Incep si eu galeria pentru Dariaioanaxx, Medamaya...
..haideti fetelor...
Eu nici nu am mai fost azi la Giulesti, am sunat si le-am spus rezultatul. Nu mai vreau sa repet beta HCG-uri la infinit, mi-a ajuns de data trecuta. Daca Dumnezeu vrea sa fie bine pina la capat va fi, cu ajutorul Lui. Asa ca de ce sa ma mai stresez!
Azi am 4s si o zi![]()
Moniland spune:
elena,
asta inseamna sa fi
. dar la asta visam toate, nu? Cat am luptat sa ajungem aici. ![]()
Ioana, la mai multe!!!!!!
LucaLuca spune:
Felicitari, Ioana, sa te vad ajunsa la opt luni si-o zi! :)
Daria, Meda, pumnii stransi-stransi!
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
Ioanatugs spune:
Moniland asa e iubita, nu am renuntat nici o clipa sa sper si sa fac tot ce e posibil pentru a ajunge aici. Acum in ianuarie implinesc un an de cand m-am apucat de FIV si am trecut prin trei, desi multa lume mi-a zis ca sunt nebuna ca fac unul dupa altul.
Parerea mea e ca perseverenta si credinta in Dumnezeu, mereu duce la ceva bun.
Va doresc tuturor aspirantelor sa va bucurati de astfel de momente.
LucaLuca multumesc frumos de urare, e tot ce i-mi doresc in acest moment. Multa bafta si tie iubita!!