Pepenasi de iulie - august 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tecky

Ankalaura mai baga un vot si la noi:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=165

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008)

Votat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

mey fetelor dar atzi scris azi nu gluma

cine ia la copil tzarc de joaca??ca pe mine ma bate gandul

citesc si revin

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

XENA - sa stii ca la Eliza tarcul m-a ajutat foarte mult. Eliza era mult mai "bagata in priza" decat e Erika. Tarcul era pe roti si il duceam unde aveam nevoie. Ii puneam acolo jucarii, isi petrecea un timp inauntru, si cand incepea sa se enerveze, o bagam in premergator. Acum sunt tarcuri cu "usa". Al nostru nu avea. Adica au o deschizatura de-aia precum corturile, si copilul poa' sa iasa pe acolo, nu apuca sa urle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neataaaaa!Mmmm, ce bine-am dormit!
Bai da nu ca iar aveti logoree, hai ca am citit pe ultra diagonala
KAMELYA, multumim de cafeluta, bunaaaa, uite-acu o savurez
MADA. mersi mult pentru PM
SERBANICA, nu fi suparata, mie mi s-a parut chiar ca te-ai integrat destul de bine, hai ca daca te superi iti taiem nasul
ANILANSA, eu nu-i pun caciulita dupa baitza, doar cand iesim afara si atunci urlaaaa cand i-o pun
IROLF, am primit PM , dar nu gasesc unde sa te votez
ANA_A, si noi tot in pozitia culcat papam, si asa papa cel mai bine
BUFI,FLO,TEKY, votat din nou.Puneti-va si voi linkurile la semnatura sa nu mai rascolim dupa ele in urma

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ankalaura mersi pt vot.
Kamelya,Violeta mersi si voua.
Fetelor sa ne mai votati si azi:http://www.afluacum.ro/index.php?id=27&offset=165 ca ieri am acumulat multe voturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Neata si noi! Pupam sarbatoritii de azi!
Irda, imi pare tare rau de ceea ce ti s-a intamplat! Noroc mult la anul, poate e unul mai bun! Si eu astept un an mai bun, caci anul asta a fost cam de kko. Pana in august m-am chinuit cu sarcina (cea mai grea dintre toate) si din august cu cei trei piticoti bolnavi pe rand. Asa ca astept si eu semne bune anul are...
Apropo de incaltat cu pantofii copilului. Eu era sa-l trimit la gradi pe mijlociu cu ghetele invers, norocul meu cu tasu, care a observat. Pe cel mare l-am trimis insa cu pantalonii cu fata in spate si a vazut copilu de-abia la gradi. Si inca una de cand era mijlociul bb. Voiam sa-i dau niste ceai si el era la mama in brate si capsomana de mine intindea biberonul la gura ei si nu a copilului. Da mama si ma capso, chiat tuguiase buzele sa suga! (cred ca nu si-a dat seama ca intindeam bibe).
Fetele, anul asta cica Mosu imi aduce o rama foto de perete sub forma de ditamai plasma cu tot cu Play Station 3. Eu voiam doar un parfumel, ca ador Roma a Laurei Biagiotti.
VOTAT!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Buna dimineata fetelor

Daria Maria de jjovana
Razvan de lilys
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi

Eu sunt terminata psihic Raisa e racita de vinerea trecuta, luni am fost la medic si i-a facut totusi vaccinul ca a zis ca neavand febra nu e nici o problema.Si am facut si Rotarix-ul.Ne-a dat un sirop pt tuse si supozitor in caz de face temperatura.Am inceput siropul ala de luni dupamasa si degeaba.Tuseste pana vomita.Joi am luat-o de la cresa si m-am dus cu ea la urgente (pt ca aici daca nu ai programare la doctor mergi la urgente) Ne-a bagat intr-o camera si i-a luat temperatura si mi-a zis sa astept.Am asteptat doua ore da sa vina cineva pace (m-am dus la spital pt ca tusea nu ceda deloc si respira f greu ca o persoana astmatica in criza).Pana la urma ma duc si intreb daca mai vine vreun pediatru si cica sunt toti f ocupati dar daca vreau sa plec ei nu ma retin
Binenteles ca am plecat si m-am dus la medicul de familie.A consultat-o si mi-a zis ca nu are nimic ci ca nu poate degaja caile respiratorii (cum facem noi la tuse) si din cauza aia respira greu si sa continuam cu siropul.Ieri la cresa a facut temperatura 38,5.Am zis sa mai astept pana seara sa vad cum e.Si aseara la 23 avea 39,3.M-am dus cu ea la urgente unde le-am spus ce a patit cu o zi in urma si acum au avut amabilitatea sa se ocupe imediat de ea.Si mi-au zis acelasi lucru ca si medicul de familie.I-au facut si o radio si cica totul e bine da ea abia respira si nasucul e plin de muci si tusea o termina.Dimineata la 8 avea temperatura 38,1.Am bagat supozitor acum sa vedem.Nu mai stiu ce sa fac ca mi se rupe sufletul cand o vad cum se chinuie.Dimineata abia ce mancase si a vomat tot din cauza tusei.Si face si diaree. Cred ca o iau la padure

ileana eu i-am luat galustei perna antiregurgitare de pe la 2 luni si zic eu cva e buna.Si o ajuta si acum cu respiratia asta greoaie.M-am uitat in catalog la Premaman si au din spuma cu inclinatie 15%, dehusabila si se spala in masina la 40°.Daca vrei iti cumpar eu si-ti trimit.Costa 21€
Ma duc sa mai fac o cafea si revin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

AM citit mai mult in diagonala, asa ca iertati daca nu rasp. tuturor

Anka, sanante multa Elizei, dar de ce ii dai Ceclor??? Adica daca e vorba de gripa nu se trateaza cu antibiotice

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Cris, nici io nu stiu
De fapt, nu stiu daca e gripa. Mi-am dat si eu cu presupusul. Ceclor e slab - cica nu e antibiotic, e o cefalosporina, ce naiba o fi si asta - si in prospect vad ca rezolva fel de fel de probleme orelistice... faringite, infectii ale ap respirator, pneumonii...
Doi copii de la gradi au avut pneumonii grave, cu stat in spital si cu gentamicina pe perfuzie...

Acuma e mai binisor, febra a cam disparut, dar tuseste.
Partea proasta e ca maine are repetitie la teatru, pentru spectacolul de la balet, iar marti are serbarea... Mi-ar parea rau sa le rateze...
Ii mai dau azi siroape.
Dupa aia mai vad eu.

Pana una alta am descoperit un pediatru tot aici, la blocul de vis a vis, dar nu am decis nimic... Ma incurca vaccinurile, ca nu se fac la orice cabinet, iar in cazul nostru, ori le mut pe amandoua ori pe niciuna. Mai ramane sa mergem numai pentru consult, fara sa le inscriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Ma fetelor mersi dar eu nu am zis ca nu mai scriu ci ca cred ca invadez ceva ce voi ati construit de la odiseea zuzelor nu?
De scapat de mine nu scapati ca de felul meu sunt incapatanata si cind imi pun ceva in cap reusescPasa proasta nu am si daca as avea m-as descarca pe sotul meu ca el ii mai aproape.
Ma intorc la lucru doar 2 ore si as vrea sa ii cumapr un fel de tarc dar din acela care il pui pe jos si are jucari deasupra.
Hai c aincepe comoara sa se miirie fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi76 spune:

Michellab, imi pare tare rau. Cred ca diaree face de la sirop si mucisori. Continua cu antiinflamator si daca febra nu cedeaza mai incearca la medic, poate va fi nevoie de antibiotic. Nu te speria de mancat, important este sa bea. Incearca putin si des daca poti. Asa e cu intratul in colectivitate. Iti tin pumnii!

Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Si inca ceva eu in baie ii pun ceai de musetel si uite asa copilul meu scapa de alergii urticarie etc,dar cu apa aia nu il spal pe fata si pe ochii.Asa sa aveti incredere in remedile naturiste ca face mai bine,si in caz de febra puteti sa ii dati ceai de musetel scade febra.

Mergi la inceput