Pepenasi de iulie - august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
michellab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mitzi76 Michellab, imi pare tare rau. Cred ca diaree face de la sirop si mucisori. Continua cu antiinflamator si daca febra nu cedeaza mai incearca la medic, poate va fi nevoie de antibiotic. Nu te speria de mancat, important este sa bea. Incearca putin si des daca poti. Asa e cu intratul in colectivitate. Iti tin pumnii! ![]() Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul Primele zile ale lui Toma Luca, David si Toma, cei trei muschetari! |
Problema e ca ea nu bea nici apa, nici ceai si nici un fel de suculet indiferent de ce ar fi.Trage din biberon si cand vede ca nu e lapte il impinge afara.Dar cred ca insist asa si poate conteaza si o gurita pe care o bea daca bea mai des nu?
bufi spune:
La multi ani tuturor bebeilor!
Multumim de voturi, va asteptam pana pe 18 dec la vot
s-au adunat multe pcte, insa concurenta este mare
http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/217-ioana-rebeca.html
nu stiu sa pun la semnatura link, poate ma ajuta cineva
bufi
ankalaura spune:
BUJO - foarte faine pozele. Mi-a placut caciula lui Filipoc
BUFI - defineste "cel mai bun" la un aparat care functioneaza pe cel mai siplu principiu - adica o rezistenta bagata in apa ![]()
Eu sunt prietena cu Tefal. Exista acum vreo doua modele - alea de spun ca retin mai bine vitaminele - care zic eu ca sunt faine, diferenta de pret fiind de la simplu la dublu.
DMA - vad ca era 1 noaptea la tine. N-ai pe cablu canale secsi? ![]()
Baremi daca nu poti dormi, te uiti si tu la TeVe ![]()
SERBANICA - toate au simtit asa la inceput
Simti gresit
Nimeni nu invadeaza nici un teritoriu! 
ILE - bafta cu MBA-ul. Se pare ca e un "sindrom"
O fosta colega a mea, umanista ca si tine, dat cu doi copii si cu sot navigatoret, in loc sa se duca si ea la coafor ca sa se relaxeze, s-a apucat de MBA, dar e fericita! BAfta!
A mea avea 69 cm la 5 luni, mi se pare cam lunga ![]()
Mie mi se pare ok diferenta intre 4 si 5 luni la voi. Daca te iei dupa etichetele de la haine, la 6 luni "se poarta" un 67... deci cre' ca esti in "range"
Bai astea cu messengerul... ma enervati cand stati invisibile!
MITZ - m-am prapadit de ras
Pungas Mosu anu' asta!
Ei hai ca la asa rama, Roma poa' sa fie bonus 
MICHELLA - ii cureti nasul cu ceva?
Pentru ca suntem si am fost si acum doua saptamani intr-o situatie oarecum similara, imi dau seama ca ne panicam usor, si inteleg si de ce... In acelasi timp, nu stiu cum e mai bine, ca la voi, unde medicii sunt relaxati pana la ... indiferenta?... sau la noi... unde pentru orice rahat te umple de siroape??
Eu i-as controla febra, m-as ingriji sa nu urce, as curata nasul bine... Incearca sa ii dai lichide cu o seringa - eu ii dau cu aia de la Nurofen. Cu bibe nu vrea nici a mea altceva decat lapte.
Sanatate multa si odihneste-te!
BUF - bagat inca un vot 
Serenity90 spune:
Niatzaaa fetele 

Ce mai faceti..? Nu am apucat sa citesc deloc din urma...k am ramas pe la cap 38...cred...am avut nijte probleme...si nu am mai putut sa intru...si sincer nici nu as fii fost foarte draguta...asa k am considerat sa iau o pauzica pana imi mai revin..si trec toate..cat de cat...
V-a fost dor de mn ?![]()
![]()
K daca nu imi i-au jucariile si plec ![]()
Pupix
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
ankalaura spune:
Ia uite dom'le otiza ratacita!!!
Pai mai Deni, daca tot ne-ai regasit, zi si tu care mai e treaba ![]()
ankalaura spune:
Acuma am reusit sa vad si eu niste pozici... cu Toma cel cu gene lungi si mami secsi cu ochi albastri, cu Radu albastrel si el si cu fular la nas, le-am mai vazut pe cele de la mini-intalnirea bacauana (alooo Bucurestiuuuu, ne ia Moldova fratilor!!!)cre' ca ce s-au distrat pepenasii - Anno, cre' ca fie-ta nu era agatata in cuier la Diarux?, am mai vazut cu umflatica Adreea si cum o tine Alex in brate pe surioara dolofana, cu inca un dolofan, Matei, cu Julia si Sonia in calendar si cu zapada in plete ,...
Zau ca sunt asa de frumosi ca nici nu stii la care sa te uiti mai intai...
Serenity90 spune:
Oitza a? 
Poi..ce sa zic...am avut nijte proble..sau mai bine zis certuri...cu vechiul generator de nervi..alias..Fat-frumos...nu ma mai inteleg deloc cu el...parca ar fii de pe alta planeta...dar in fine...
Raducu..e bine acum...a fost racit...si acuma ii mai curg mucisorii...si miercuri mergem la vaccin...nici nu ma mai incumet sa ies cu el afara..k sa fie bine cand mergem la intepat...
De vrre'o 2-3 saptamani se constipa mereu....nu face caca decat daca ii bag termometrul...si cand nici asa nu merge ii bag un supo cu glicerina...si se linistetste baiatu imediat...
Cred k ii iese si vre'un dintisor...mie mii se pare foarte devreme sa'i iasa...dar toata lumea care se uita la el asta imi spune...
Ma bucuram k nu a avut colici...si a fost foarte cuminte..dar in ultimul timp ma zapaceste..imi ies din minti...se smiorcaie toata ziua..vrea numai aruncat, zburat, tarat...chinuit...k asa ii place lui...
E un mare pofticios...se uita la mine cand mananc k un catelus...si ii dau si lui sa guste....apoi urla k nebunu sa'i mai dau...
A inceput sa rada si el cu hohote...sau poate radea demult...dar nu stiam io cum sa'l provoc...
Cam atata...asa mai pe scurt...o sa mai pov cate ceva asa pe parcurs...
Am pus poze pe picasa aseara..dar vad k ati schimbat parola...poate mi-o zice si mie cineva...
Pupy
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
Mitzi76 spune:
Michellab, conteaza orice lingurita de apa cand bb vomita. E ff important sa fie hidratat. Intr-adevar, curata bine nasul, pune ser mult si trage cu pompita si apoi pune iarasi ser pana mai da si ea afara sau ii inghite. Abia dupa aceea da-i sa pape sau hidrateaza caci daca faci asta inainte poate varsa. Poate varsa si cand inghite prea mult mucus. Sper sa o rezovi. A! antiinflamatoarele pune si cand nu are febra, interval 8 ore, sa aiba mereu o doza in sange.
Anka, pai cum sa nu ne ia, cand noi stam la distante astronomice una de alta si mai e si vreme de kk???![]()
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
dia_filipas spune:
Boti Imi spui te rog gcat si cum ai rehidratat caisele alea deshidratate? Ca i-am luat si eu la Miruna si nu mai stiam cum ai facut. Mersi 
Serenity bine ai revenit. Sper sa va treaca raceala si sa se rezolve si problemele cu musiu Fat-Frumos!
Michellab va doresc si voua multa sanatate!!
Ile MBA zici? bafta multa!!
Eu am citit tot pe sarite si mi se pare ca Mada si Sun nu prea mai scriu. Sunt bine? Sau poate am ratat eu chiar paginile in care au scris?
Azi am program de
asa ca nu iesim la plimbare. Cu ocazia asta poate mai reusesc sa mai bag un ochi pe aici si sa ma mai pun la curent cu ce face lumea.
Weekend placut sa aveti!!
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
Irda spune:
Salutare gagix!
Mitzi....multumim de urari de an mai bun! Eu nu-l consider rau nici pe asta...ne-a ajutat Doamne-Doamne anul asta sa o avem pe minunea mica de Antonia (ca prin multe am mai trecut si cu sarcina cu ea), ne intelegem bine si ne iubim (Dari cand deseneaza familia noastra deseneaza 4 guguloaie cu ochi, nas, gura zambitoare si unite de manute), suntem pe calea cea buna cu studioul si ne indreptam catre ceea ce ne-am propus....pe mine asta cu sanatatea ma seaca cel mai tare, dar o dregem noi cumva! La fiecare problema aparuta am avut intotdeauna si o "portitza" de scapare....ca sa zic asa....e clar ca acolo sus cineva ne iubeste, si suntem recunoscatori pentru asta!
Darnic Mos la tine! POate vine si parfumelul...daca ii scrii scrisoare mosului...sa stie ce-ti doresti:D!
Multumesc fetele pentru urarile de sanatate! Sunteti niste scumpe!
Michella...in cazul diareei si varsaturilor repetate, dr. mea mi-a zis sa stau cu lingurita dupa ea(la Daria) sau cu o seringa cu apa...si sa-i dau la 5 min macar cativa mililitri!
Sanatate multa micutei!