Pepenasi de iulie - august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
moni_or spune:
La multi ani bebelusilor sarbatoriti azi!
ILEANNA, al meu la 4 luni jumate avea 68 cm, la fel si la 4 luni, ori n-a crescut ori n-a masurat bine d-rita intr-una din dati. Da al meu e lung, si cand era in burtica totdeauna femurul iesea mai lung decat varsta lui, deci...
TARC si noi ne luam in ianuarie, de la 6 luni ma gandesc sa-l mai tin si acolo, ca n-o sa pot sta fiecare secundita langa el si deja se rostogoleste de pe o parte pe alta si mi-e frica sa nu traga o cazatura de pe patul mare.
MICHELLA
si multa sanatate Raisei!
SERBANICA
ma bucur ca nu esti supa, si eu sunt o "invadatoare" din asta, ca abia in nov. am sosit aici, dar ma simt bine ca fetele sunt primitoare.
BUJO, tare frumos Filip si frumoasa petrecere, dar unde s-a tinut?
SERENITY, cat de frumos e Raducu!!! Ai primit parola intre timp?
Eu mi-am mai revenit din nervi, ca avem apa.
Fetelor, eu ma distrez cu Luca la masa de nu mai pot!!! Da totusi, un costum de cosmonaut sau ceva de genul pt. cand mananca nu exista? Ca la noi nici daca ar fi explodat un mar nu s-ar fi facut in halul in care se face cand mananca Luca pireut. Ca el vrea sa tina lingurita si da cu mana in ea si arunca pe el, vrea sa tina si bolul din care ii dau, isi baga mana in gurita, in jurul guritei e tot manjit si se freaca cu manuta sa intinda bine pe toata fata, sufla in lingurita si ii ajunge pireul in ochi, in par, pe fata, peste tot in jur... 
Mor de ras, da si cand trebe sa curat ma apuca plansul...
Aseara i-am dat cu lingurita 180 g cereale (atata a fost cantitatea cu tot cu apa cu care am amestecat) si a mancat aproape tot, am crezut ca imi expira buletinul pana termina dar a terminat cumva. Azi noapte tot de 4 ori s-a trezit, ca de obicei, dar se vede clar ca nu mai ii e foame, se multumeste cu putin san sau ii pun de cateva ori suzeta si readoarme, deci ma declar multumita.
VOI DATI PIREU DE BANANE LA BEBE DE 5 LUNI? Ca parca stiam ca era nu stiu ce legat de banane, ca nu se da decat de la o anumita varsta, da nu mai stiu ce. Stiu ca mai constipa, dar noi oricum de cand mancam marut face kk si de 3 ori pe zi, am scapat de constipatie, deci ma bate gandul sa-i adaug si putina banana la marut.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Mitzi76 spune:
Moni, banana are potential alergen mai mare si de aceea se recomanda mai tarziu. Insa daca puiul o tolereaza poti sa-i dai. Ai mei nu au avut probleme de la banane.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
moni_or spune:
MITZI, si mai tarziu cam cand? Pe la 7 luni? Ca n-am nicio graba, voiam numai sa stiu.
AM MAI PUS CATEVA POZE PE PICASA. 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Mitzi76 spune:
Moni, da-i ma si vezi cum e copilul!
ankalaura spune:
Moni - exista niste bavetici cu maneci, cam ca o bluza dar fara spate. Pieptul e dublat cu o chestie de plastic pe dos, ca sa nu treaca piureul prin bavetica. Nu vorbesc de chestiile alea de plastic abslut oribile cu tava sa iti cada mancarea in ele... Maica... ce explicatie... Daca nu pricepi ce zic, iti fac poza la a noastra,,... cata ingineria la bevetici!!!
Cu banana, eu ii dadeam Elizei combinata si cu branzica, pe la 6 luni. Acum ii pun Erikai putin, ca sa indulceasca marul. Banana sa fie coapta bine bine. Ii pun cam 2 cm de banana la juma' de mar, dar ii dau cam o data pe saptamana.. asa se nimereste...
Mitzi76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankalaura cata ingineria la bevetici!!! |

dma2007 spune:
ma
si pe mine careva??????????
ma duc la cumparaturi si vreau sa aiu ceva tetine pt suc si pentru lapte cu cereala
imi vinde si mie careva vreun pont?????
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
dana81 spune:
DMA eu stiu ca pt cereale sau ma rog pt lichide mai groase sunt tetine "X", acum nu stiu daca toate marcile au asa
Noi raportam..1.supt cu pofta dintr-o felie de portocala, se stramba si tragea, asta asa ca se uita aseara la mine insistent cand mancam o portocala, eu oricum nu am de gand sa-i dau suc de citrice pana mai tarziu
2.M-am trezit la usa cu o vecina pe care daca abia o salut care a venit la Clara cu cadou de MOSH..o girafa fff frumushica, am ramas cu gura cascata, dar nu pot sa zic ca am fost foarte primitoare, motivul, nu-mi plac vecinile bagacioase...oi fi eu mai 
3.Azi avem musafiri..o strabunica, mama soacramii, eu nu o suport pe soacramia dar pe maica sa o ador, e o batranica dulce si inteleapta, si abia astept sa-si cunoasca stranepoata...
PUPI, revin ca ma striga
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Serenity90 spune:
Moni Ms mult de tot
nu am primit parola...mi-o poti trimite tu?
Noi la 3 luni aveam 6 kg si 62 cm...cam putin mii se pare...dar cand ma uit la el parca a crescut asa mult...
...si tot astept sa fuga prin casa...

Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
Tecky spune:
Sa va zic ce-am patit azi:i-am copt mar cu para Ralucai la cuptor si cand le-am scos marul isi lasase sucul in farfurie si eu nu am vazut si mi-a cazut pe maini tot sucul.Am simtit ca mor de usturime si am aruncat farfuria din mana.Am stat o ora cu miere,cu otet,apa rece,crema cu aloe vera pe arsuri.Acum am ramas doar cu o basica mica.Of ce neatenta sunt...

Mitzi frumos cadou si o rama dar si eu as prefera parfumul.![]()
Bufi votat.
Flo votat.
Serenity bine ai revenit.Chiar ne intrebam ce e cu tine.Imi pare rau ca ai probleme cu Fat Frumos,sper sa le rezolvati.Frumos foc micutul Raducu infofolit.
Moni eu inca nu i-am dat banane Ralucai,dupa 6-7 luni.Ce frumos se joaca Luca cu jucariile,e un scump.
dana distractie placuta si ai grija cu socrela.![]()
Fug sa-i fac supa fetii cu degetele oparite