Pepenasi de iulie - august 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Neatza fetelor. Kamelya multumim de cafea.

Cine are mila si de mine si imi da si mie parola noua, caci nu mai pot sa intru .

Fetele cu bebei muciosi va doresc sanatate. Fetelor cu oboseala in freza va ofer un buchet cu .

Eu nu prea am mare lucru de spus, decit ca am avut o noate de cosmar cu vuit de vant pe la geam de nu am putut sa dorm. Culmea ca si acum e la fel...Nici nu imi vne sa dau draperia la o parte. Cea mai de kk vreme. In rest ieri am dus o bunica la gara si am luat-o pe cealalta ca sa putem sa iesim la carciuma aseara. Tira doi de bunica face sarmale si carnati ca pleaca marti din Bucuresti si nu am chef sa stau sa plimb sarmale Sinaia-Bucuresti...

Pup fetele si revin dupa ce termin de facut niste perdele pentru holul de la etaj...(ma chinui de 1 an sa pun niste "carpe" in geamul ala)

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

pica ai PM

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

pica cu litere mici

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza si o pentru toate fetele! Va doresc o zi cu soare si plina de voie buna!

Illeana,si fetele care se streseaza cu pozitia bebelusului cand papa, eu pe Stefan l-am alaptat pana la 5 luni jumate stand perfect culcat pe saltea, fara nimic la cap, eu intinsa pe pat, apoi am continuat cu lapte la biberon pana cand nu i-am mai dat biberon, undeva in jur de 1,8 ani si multumesc lui DD nu am facut niciodata otita sau alte dastea, nici carii nu are la dintisori deocamdata.
Pe Matei la fel il tin pe spate culcat perfect cand ii dau sa pape.

carissma

Un WE placut la toata lumea si sa auzim numai de bine!!!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ana merci ca ma linistesti.

serbanica iei bataieeeee!!!!!!
Nu incepe si tu! Hai sa-ti explic: TOATE fetele noi (in special, k si din alea vechi) s-au suparat rand pe rand ca li s-a parut ca nu-s bine primite si nebagate in seama. moni ia explica-i tu fetei, k esti ultima care a facut crize . Deci ... nu invadezi NIMICA, esti cat se poate de binevenita!!! Numai ca tb sa poestezi mai des si dureaza ceva pana te integrezi. Dar tie chiar ti-a raspuns multa lume, nu stiu de ce ai impresia asta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Vreau sa stiu si eu cati cm aveau / au bb-ii vostri la 4 si 5 luni. Ca am impresia ca al meu e cam scurt ...
Vladut: 61.5 la 4 luni si 65.5 la 5 luni.
MS!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ileanna, la fel are/avea si Aida, e ok inaltimea. Cauta pe net tabela cu inaltime/greutate pt bebelusi si o sa vezi ca e perfect in grafic

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata, mamici
ana, mersi de .
mamici... strunfii vostri suporta caciulita pe cap???
lui Darius iam facut baitza aseara... si iam pus caciulita( de mai degraba iam uitat caciulita pe cap - el doarme fara caciula)... pina la 1.30 sa foit in patut ... de nu stiam ce are.. pina ce nu iam dat caciulita jos din cap nu a adormit.
si aseara nu a mai plans din cauza burticii... deci suntem pe drumul cel bun

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

kamelya mersi si tie de ... nu am nik din urma

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Scriu doar 2 cuvinte, ca se scoala micutul.

SERBANICA, Ile are dreptate, eu am avut o perioada proasta pe plan personal si m-am descarcat degeaba pe fete. Imi cer scuze daca nu ti-am raspuns la ceva ce ai intrebat, in ultimele zile abia am avut timp, ca Luca e tare imprevizibil. Scrie in continuare, fetele sunt niste scumpe, poate esti si tu intr-o pasa mai proasta, dar cand iti revii o sa vezi altfel lucrurile, si mie mi s-a spus la fel si n-am crezut dar asa a fost. Cand te intorci la servici? Ca spuneai ca o sa lucrezi 2 ore pe zi.

ILE, sa-ti zic ca si eu am lucrat la banca in Bucuresti? Poate descoperim ca am fost si colege de birou Da nu cred, ca eu te-am vazut in poza de la mirese si as fi tinut minte daca o cunosteam pe femeia aia superba , d-apoi daca mai eram si colege de birou.

Daca vrei mai povestim pe mess, probabil nu in weekendul asta dar abia astept, candva cand avem amandoua timp. ID-ul meu e moni2400.

Ma duc sa-mi continui enervatul, ni s-a stricat hidroforul si n-avem apa, nici baita n-am putut sa-i facem ieri lui Luca What a wonderful life!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput