Pepenasi de iulie - august 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 4
Caprioara spune:
'seara,
Votat toate pozili
. Citit in fuga si cam pe diagonala. Multu fetelor care va ganditi la noi si ne-ati adresat incurajari
.
Noi raportam 7 supturi intre ora 10 seara si ora 6 jumate dimineatza
. Plus incercat piure de morcov si apoi zeama in care a fiert; nu placut la fata, nici una nici alta
. Mai incercam alta data...
Io, zombie in continuare
.
Pup fetili si pepenashii.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Kimmy spune:
Mitzi multumesc
,sper sa fie bune inca tetinele,ca folosesc avent cu 3 gaurele.Nici nu stiu,oare sunt si cu 4?![]()
Alta intrebare intrebatoare...
ca nu mai stiu ce sa incerc...are ceva,daca ii dau cam de trei ori bibele intr-o ora?Adica ea din prima manca cam 70-80 ml,daca ii dau peste vreo 20-30 minute mai manca o tura.Acuma de exemplu a mancat 150 ml in 3 ture,in 40 minute.Nu cred ca e ultra sanatos,dar papa prea putin lapte,si nu mai stiu ce sa fac ![]()
Alta problema...fetita mea adormea oriunde singurica cand o lua somnul,acuma in schimb incepe sa urle si trebuie s-o adorm in brate,si nu oricum mai nou,ci la verticala!!!Imi rupe mainile!
Dar e scumpa scumpelor,si o iubesc si de trebuie s-o tin in brate pana la 18 ani.
Mi-am tras ochelari noi
,nu cereti poze
,nici cu freza noua nu o sa pun,am incercat sa ma pozez,dar nu se prea observa in diferenta.
Ce credeti ca mi-a cumparat azi sotul?Rahat!!!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
bufi spune:
again link-ul pt vot:
http://www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/217-ioana-rebeca.html
multumim pentru voturi
bufi
Kimmy spune:
votat si eu pozicile frumoase
flori la tine nu a mers...incerc maine
Iza mami de Timea (28.06.2008)
irolf1 spune:
Turturica in seara asta se termina. 

tuturor pt voturi Merg sa spal copii si sa-i culc.
http://www.flickr.com/photos/32682276@N04/
maitreyi spune:
Capri sanatate familiei si tie putere 
irda of...rabdare si putere si tie mamico
esti o femeie puternica si optimista si te admir 
azi cand am venit de la examen am luat fata in brate si ea s-a prins cu mainile de obrajii mei, m-a tras spre ea si a inceput sa ma smotoceasca si sa ma linga pe obraji
si tot azi a parcurs 10 cm de-a busilea
isi baga capul in perna, ridica fundul si se impinge in labute 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
BUF - ia uite dom'le ca m-a lasat sa votez inca o data. Am aflat cu ocazia asta ca am IP dinamic!
FLO - valabil si pentru voi 
Ma intorc sa iau si link de la copilu' ca sa mai bag una bucata
Cu 'gripa' Elizei, mai, cand nu mai are febra, nici capul nu o doare, dar o pun pe seama Nurofenului, ca altfel, de la Ceclor nu ii scade nici febra si nici capul nu ii trece... Cica o doare asa, pe la tample si in crestet. Azi a dormit vreo 2-3 ore pe la pranz, a stat destul de mult linistita, a baut ceva lichide, dar nu a mancat. O las in pace, ii dau cand cere.
Deci inclin sa cred ca e gripa. Acuma e bine mersi. Probabil o sa re-apara in curand febra... ca doar vine noaptea si trebuie sa ne distram...
Comprese nu tine, chitaie ca din gura de sarpe si daca simte ca am aminile reci. O cred, nici eu nu suportam impachetarile cu prosoape reci. Brrr...
ankalaura spune:
IROLF - votat la copilu' (again)
Mi-a dat o idee geniala prin cap - mai geniala decat aia a lu' Irda cu sunatul de pe telecomanda - sa inchid asta si sa intru de pe laptop, ca mai bag o tura si asa 
Mama lor de falsificatori de concursuri! Le aratam noi lor! 
anaxena spune:
mey fetelor dar atzi scris azi nu gluma
cine ia la copil tzarc de joaca??ca pe mine ma bate gandul
citesc si revin
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii