Pepenasi de iulie - august 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Si eu am reusit sa votez iar, dupa ce am mai bagat o tura pe la 4.
Habar nu aveam ca pot!

Anka thx again si multa sanatate Elizei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CARISSMA ce sa ii faci? farmecul meu personal...e de vina.... Super melodia compusa pt IRLANDEZIA

IOANAsuper tare faza

BUJO si io ma mai trezesc vb asa despre el si imi vine sa imi dau pumni. mai ales camd ma vad cu mamici de fetite.

MONI

BUFI votat

IROLF interesante retete.

ma duc la somn. pupiu ol

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

M-am intors de la petrecere, am spalat, hranit, culcat copilu ca era rupt. I-a placut de numa. Si ce sa nu-i placa: agitatie, multi copii, brad colorat, Mos Craciun cu Rudolf si Omu de Zapada, cadouri nu prea interesante dar puse intr-o minunata punga foshnitoare, cantecele o gramada. A si dansat dragu de el (mai mult mama da tot aia e). Am pus poze la pepenashi daca sunteti curiosi. Aaa si cadourile destul de substantiale. O salopeta si un hanorac de fleece super amandoua, un borcan din ala cantator in care bagi niste figurine si o punga de dulciuri de la Kinder (evident le papa mama)

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bujo superbe pozele cu micutul Filip.Se vede ca i-a placut la petrecere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

AM citit mai mult in diagonala, asa ca iertati daca nu rasp. tuturor

Anka, sanante multa Elizei, dar de ce ii dai Ceclor??? Adica daca e vorba de gripa nu se trateaza cu antibiotice

Capri,

Irda, imi pare rau . Sper sa rezolvi cu problema de sanatate

Iza, eu ii dau lui Mihaita cu tetine nr 3 de la avent, sunt pentru 3- 6 luni si sunt bune pt lapte Humana. Da, trebuie mai bine agitat atunci cand il prepari fiindca altfel exista riscul sa nu se dizolve...

Bujo, sa stapaneasca sanatos Filip cadourile..

Fug sa fac o baie fierbinte....

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

xena io vreau sa ii iau tarc alexandrei. acu ca ne mutam va avea camera ei si am sa o mai tin in tarc in living cand o aduc sa stam amandoua

bujo ia trimite mosu cela si la iasi

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ana, si pe mine ma bate gandul sa iau un tac, dar nu stiu de care si, cred ca peste vreo 2-3 luni...

Flori, ai pus poze la pepenasi... !!..Sunt cele de la semnatura ta, dar asta nu m-a impiedicat sa nu iti mai admir inca o data copilasii...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Kimmy, si noi suntem cu humana si nu amestec cum scrie pe cutie, ci pun tot laptele peste toata apa, dar agit bine-bine. Si folosim cu succes tetinele astea

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multam mult Anka si carisma! Noroc cu concursurile , acum stiti ca aveti Ip dinamic

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, multumim pentru parola si pentru ca iti gasesti timp sa te ocupi de toate astea

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput