Gravidute si mamici de Constanta (38)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela77O spune:
chiar ca-i liniste pe aici...se cunoaste ca-i week-end,si se petrece in familie..
mada,,pt darius,sa-i dea Dumnezeu sanatate si mult noroc!toate cele bune va dorim!
mav,sa-ti traisca micutul crestin,sa fie sanatos,si tot ce va doriti pt el sa se implineasca...si pt sebi,bineinteles,dar azi ,mai ales pt antonio...petrecere frumoasa va doresc!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
AndreB spune:
Despre racelile copiilor am scris in primele postari, care se afla in pagina home a forumului nostru.
Totusi mai scriu ceva pentru copii, din a doua carte:
Capitolul: Probleme de crestere
Dureri provocate de crestere: Calcarea phosphorica 15 CH
Calcarea fluorica 15 CH cate 5 granule din fiecare o data pe saptamana
Retard statuaro-ponderal: Natrum muriaticum 9 CH 5 granule o data pe zi
Probleme ale sistemului osos si altele (scolioza, cifoza, picior plat) Calcarea phosphorica 15 CH
Calcarea fluorica 15 CH 5 granule de fiecare o data pe sapt.
Cefalee:Calcarea phosphorica 30 CH o doza unica la mai multe saptamani
Sindromul hipercinetic (copil instabil, agitat, indisciplinat): Calcarea fluorica 30 CH o doza la mai multe saptamani
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
AngeliquedeS spune:
Hop si eu cu amanunte despre CIC
Am fost vineri la colegele mele de la Directia de munca si am intrebat, va redau concluziile:
- intram si noi cele care suntem acum in cresterea copilului
- baza de calcul sunt veniturile nete din ultimele 12 luni anterioare NASTERII copilului
- venituri = toate veniturile supuse impozitului pe venit (ore suplimentare, stimulente, drepturi de autor)
- nete - dupa ce s-a retinut IMPOZITUL PE VENIT (nu si CAS)
- pana nu se publica normele in MO nu se stie ce acte tb depuse
- actele se vor depune la Directia de Asistenta Sociala care este in aceeasi cladire cu ITM si casa de Pensii la etajul 4 (Va anunt eu cand)
Umflatel, s-a rezolvat cu bannerul
Noi suntem mai bine, respir, am verificat azi si tratamentul pe care mi l-a dat dna Soescu in criza si a avut efect
A, si sa stiti ca si eu fac parte din categoria celor care se pisicesc cu rezultat
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
AngeliquedeS spune:
Darius, Sa cresti mare, sanatos si voios!
Si multe felicitari pt proaspatul crestin din mijlocul nostru: Antonio! Aveam de gand sa ajung si eu la biserica dar nu am avut masina :(
Inimioara mea
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
roxx spune:
Darius , sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos!
Kris, ma bucur ca esti bine
Aveti idee daca scrie pe undeva cum e treaba asta cu reintorsul la serv din CIC si daca nu-ti convine sa intri iar in CIC? Ca asa am inteles, ca se poate. Sau n-am inteles bine?
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
AngeliquedeS spune:
Se poate, roxx, depui un nou dosar la primarie
Inimioara mea
zicolorata
isidora spune:
Darius!!! Sa cresti frumos si sa ai parte de tot ce-i mai bun !!!
Felicitari micului crestin Antonio !Te-ai nascut a doua oara,din Apa si Duh ,te-ai imbracat in Hristos si ai devenit copilul Lui ! Sa-ti fie darul spre mantuire caci ai intrat astazi pe poarta Imparatiei Lui Dumnezeu !
Well,well,I met someone special today... Guess who?
Mamacitaaaa ..avea dreptate Mada, cu greu ii dai 25 de ani . Trebuie neaparat sa-mi fac si eu un lifting cu joburi, somn de cel mult 5 ore pe noapte ca vad ca functioneaza tareee...
Ah,si l-am vazut si pe Alexut,o comoara de copil,care vorbeste f. bine si frumos pt. varsta lui
Umflatel ,ce draguti sunteti...Am pus nr. ei de telefon cateva pagini mai incolo...Luati voi legatura cu ea ca eu s-ar putea sa fiu prinsa saptamana asta cu diverse...
Si-mi pare inca o data nespus de rau pt. tot ce nu se intampla pt. voi,pt. sistemul asta copmlet handicapat
Revin...
andicu spune:
Buna ziua si de la noi.
La multi ani, fericiti pt DADI-aka DARIUS!!!
Sa fii sanatos si sa ai o aniversare frumoasa!
Felicitari proaspatului crestin, bebe Antonio! [b]Petrecere frumoasa si viata lina si implinita!
Noi de 2 zile suntem iritati, obositi, agitati...din nou. Deci: inca o eruptie de dintisori...probabil un canin de sus care se tot chinuie de ceva timp sa iasa! oof, de-ar iesi, ca iar sunt zombi, nu stiu cat mai dureaza, si maine ma duc la servici!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc
isidora spune:
Am uitat ce mai voiam sa spun...
Ah,Nastasie,poti sa-ti faci testul,daca nu l-ai facut deja...in mod normal dupa 7-10 zile ar tb. sa iasa ceva...
AndreB multumim inca o data pt. remedii ! Si imi pare rau pt.ce i se intampla sotului...La noi-de vreo 6 luni primim mai putin cu 20%...plateste taxe de Norvegia pe timpul cat nava e acolo.
Ieri m-a sunat Cristina cu gemenii sa ma intrebe daca am auzit de dr.Belcin ca si medic...I-am spus ca am nascut-o pe Isidora cu ea si ca e absolut ok.Care-i chestia? O vecina de bloc( care a auzit ceea ce eu n-am vrut sa scriu pe forum acum 2 zile din motive evidente)...a vb. cu o prietena de -a ei doctor, care se cunostea bine cu dr. Belcin sa intervina pt. o consultatie la ea si respectiv o nastere la Medgidia...
Deci schimbare de planuri...De ce?
Vecina a fost probabil dezgustata ca si mine de un aspect despre care n-am vrut sa pomenesc din respect pt. ajutorul oferit de Mamacita si din consideratie pt.profesia pe care dr. cu pricina o practica...Dar aseara dupa ce am vb. cu Cristina am realizat ca nu mai am de ce sa ma cramponez si in plus ceea ce am sa va spun n-are nici o legatura cu profesia atat de nobila medicina.
E vorba doar de omenie aici respectiv lipsa ei...
Cand m-am intalnit cu mamica vaduva,mi-a pomenit inca o data ca stransese deja banii de cezariana,la care eu plina de speranta,am intrebat-o de unde stie de suma ,l-a intrebat pe dr.? La care ea imi spune:'Nu,nu l-am intrebat ca nu am apucat;m-a intrebat dumnealui inainte sa ies pe usa daca stiu cat costa cezariana??? Si mi-a spus ca 300 de euro...'
Eu din nou,inocenta : "Dar stia dr. atunci ,ca sunteti vaduva,si ca veti avea gemeni? Si ca mai aveti un copil acasa?'
" Da,spune doamna,tocmai ii spusesem ca mi-a murit sotul,iar fetita o nascusem natural cu dumnealui."
Pur si simplu mi s-a facut rau fizic ...
Aseara,primesc telefonul cu pricina in care ea imi spune ca a dus-o prietena vecinei ei la dr. Belcin, care a consultat-o gratis,a trimis-o la dr. Dascalu pt. ecografie-gratis,si i-a promis ca daca vine sa nasca la Medgidia o va asista gratis la nastere si ca nu va plati nici anestezia... Doamne ajuta ! Mi-e putin teama pt. ingerasi pt. ca nu stiu in ce masura e pregatita maternitatea respectiva pt. prematuri...dar cine sunt eu sa-mi dau cu parerea...
Si-mi mai pare rau ca nu va beneficia probabil de caldura si iscusinta Mamacitei ...
Ah,apropo,am avut dreptate: sunt baietel si fetita! Daniela ti-a multumit inca o data pt. hainute! Sunt inca f. mici ,dar poate mai recupereaza pe parcurs...
Sper sa nu va fi stricat ziua...stiati cu siguranta ca exista si specii din astea...Ma consoleaza un lucru ,fara sa fiu cruda,ca Dumnezeu ne rasplateste pe fiecare dupa masura bunatatii noastre sufletesti.Aici nu e nici o indoiala!
AngeliquedeS spune:
Adina, din pacate eram sigura ca asa s-a intamplat fiindca altfel nu ar fi pus problema asa, ca "am banii de cezariana" Stiti doar ca atata timp cat dr nu-ti spune exact in fata, toate ne-am intrebat oare o fi de-ajuns, oare e bine, oare cat se da, stiti doar, toate intrebarile pe care ni le-am pus toate inainte de a naste. or in felul in care s-a exprimat ea era o certitudine care nu putea insemna de fapt decat asta.
Ma bucur ca a gasit un OM in persoana dnei dr Belcin.
Inimioara mea
zicolorata