Gravidute si mamici de Constanta (38)
Raspunsuri - Pagina 6
dandusa spune:
buna ziua,fetelor
constanteanca si eu,doi copilasi la purtator,dependenta de DC dar culmea...pe la voi n-am ajuns inca...timpul asta bata-l vina
daca ma primiti in grup promit sa semnez si eu condica macar o data pe saptamana
Isidora,
as vrea si eu sa ajut mamica de gemeni
ii pot da un patut ,doua costume de iarna si o pereche de ghetute(curand mai cumpar o pereche sa fie pt ambii copii)
Umflatel,
salutari din partea noastra,ce mica-i lumea...chiar ma intrebam ce mai faceti?
Ege,
...................................................................
azi am participat la ceremonia de increstinare a scumpului Antonio,f emotionanttttnu-mi vine sa cred ce repede au trecut saptamanile...ce repede trece timpul asta...,maine poimaine mergem la party de 1 an
Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)
nastasie spune:
la multi ani, Darius.
alina, sa-ti traiasca micul crestin.m-am gandit azi la voi de cate ori am trecut pe langa biserica.asteptam si poze.petrecere frumoasa.
adina, am facut testul.o liniuta.acu nu stiu exact cat aveam, dar mai fac unul ca pe 20 ar trebui sa vina si am mai "prestat" de atunci.sper sa se prinda.ma bucur ca se mai gasesc si oameni in tara asta.stiu caz cand i-a cerut in fata dupa ce nascuse pentru o nastere naturala 400 euro.
kris,ce ma bucur ca esti mai bine.ce face pupi, dar ursu?
eu ma pregatesc sa fac bradul in seara asta.maine mai am de cumparat o panglica pentru razvan.pelerina e gata si coiful si marti plecam la serbare.am asa emotii.sper sa zica tare poeziile.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
mihaela77O spune:
dana,daca nu m-as fi uitat la poze,nu as fi stiut despre cine este vorba...unde sunteti acum in cta sau in bucuresti?a,sa-ti traiasca raducu,am ramas masca,cand mi-a zis mada ca aveti si un baietel...ce repede v-ati miscat!
kris,multumesc pt banner-ul postat pe blogul tau!multa sanatate iti doresc in continuare!
adina,macar cu atat sa o pot ajuta pe mamica...stiu ca ai scris nr de telefon undeva in urma,o sa il caut si o voi suna...cat despre unii medici de la noi.......asta-i romania in care traim......eu cel putin m-am invatat,mai ales ca in ultimii 2 ani si jumate,am tot avut parte de ei din nefericire....
o seara placuta va doresc!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
daniela76 spune:
BUNA SEARA
eu in we nu prea pot intra, pentru ca este sotul acasa si necesita multa atentie.
Adina eu nu am facut decat sa dau niste lucrusoare care nu mai imi sunt de folos cuiva care are nevoie.Am sa mai caut prin cutii si cred ca voi mai gasi hainute mici de tot.
Ala mea este un pic racita , tuseste si are si muci, iar azi a fost super maraita. A trebuit sa o scot din casa pentru ca se plictisise si cerea intr-un pa pa.Seara abia a adormit, cu tot circul de rigoare. Ma simnt acum atat de obosita. Azi mi-am facut si un test de sarcina , cu speranta ca va iesi pozitiv, tanand cont ca mi-a intarziat o saptamana, dar a fost o alarma falsa.
LA MULTI ANI , DARIUS, sa cresti mare si sanatos!
si pentru micul Antonio , proaspatul increstinat, numai bine, sanatate si fericire, alaturi de toata familia ....
eu nu le am cu urarile , dupa cu se vede,
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
daniela76 spune:
CAt despre doctori, nu mai de bine. Si am avut o experienta trista, la nastere, dar mai bine va povestesc in particular.Ma gandeam ca la a doua nastere sa ma duc la dc Tica, pentru ca pacientele dansului au un regim special , patul cel mai bun, copilul cel mai des adus la supt, atentia asistentelor si acum vorbesc de post operator, dupa nu stiu ce se mai intampla, dar banuiesc ca tot acelasi regim au.Acum parca ar fi mai bine sa ma mai gandesc... a , oricum este mai ieftin decat doc meu, eu am dat 350 euro pe o cezariana....in conditiile in care am dat o data la trei saptamani 160 de ron pentru consult si in ultimele 4 saptamani, in fiecare sambata care 180 de ron... fara 4d-uri...
www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/?saved=1" target="_blank"> AM IMPLINIT 1 AN
Asa creste Ala
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
isidora spune:
Angi ,eu eram ferm convinsa ca auzise despre respectiva suma vorbindu-se in targ...si din cate stiu suma e decenta pt. o cezariana cu gemeni. Dar nici o clipa nu m-am gandit ca se poate pune problema in felul asta.Adica:nu sa vedem cu evolueaza sarcina,nu sa vedem daca vor fi copiii bine, ci asa ca la piata...Stai,stai,unde pleci,dar tu stii cat costa o cezariana?Adica are rost sa ma mai incurc cu tine sau nu?
Daca ma gandesc bine si la piata cand cumpar pepeni ,imi spun vanzatorii sa gust si daca nu-i dulce imi da altul...Nu se poate asa ceva....E culmea mercantilismului...
Si Umflatel,nu vorbesc de medici aici ,ci exclusiv de neoameni...Desi stiu cu ce amar in glas vorbesti tu de unii dintre ei...
M-a ferit Dumnezeu pana acum,si-i multumesc,de asa penibilitati...
Pai sotul meu a alergat dupa Chazli cu plicul,nici nu s-a pus vorba de tarif, nici macar nu mi-a trecut prin cap sa intreb asa ceva...bine ca stiam de la altii ce si cum si m-am asigurat ca suma sa fie in acelasi timp si un semn de recunostinta pt.tot ce a facut pt. noi...Niciodata nu mi-a placut sa raman datoare,poate am stricat piata ,cum se spune ,dar in unele cazuri cand omenia unora iti intrece toate asteptarile ,de ce sa nu o faci?
Si cu dr. Belcin,a fost aproape la fel;nu am intrebat dinainte nimic,nu am dat inainte nimic...Poate ca sunt eu anormala...dar mi-e sila uneori de lumea in care traim...
Dandusa ,bine ai venit si la noi!Ti-am admirat copiii:niste scumpi,scumpi,scumpi...Pune si poze mai recente te rog,sunt topita si dupa fetita si dupa baiat dar buclele ma omoara
Camelia,am vazut si comorile tale...Doamne cat sunt de frumoase... Pe forumul nostru sunt cei mai frumosi copii?
iNca o data nr. Cristinei,mamica vaduva ,e :0730 658 464
Dandusa,patuturi a primit 2,hainutele ar fi binevenite.
Daca va gasiti prin zona ,respectiv,Brick sau Marvimex-unde sta Cristina-,si nu puteti lua legatura cu ea sau nu-i acasa ,primesc eu lucrurile si i le duc ulterior,altfel incercati sa va intalniti direct ca nu pot promite ca o sa fiu tot timpul acasa.
mamacita spune:
La multi ani pentru Darius,sa fie sanatos,inteligent si norocos,iar parintii sa se bucure 100 de ani de el!
sa traiasca micul crestin Antonio,din pacate azi am fost toata ziua pe drumuri,plus fetita maraita si nedormiti toti de caninul ei,asa ca n-am reusit sa ajung la botez,desi imi doream,dar de aceea nici n-am promis,ca nu stiam daca ma pot tine de cuvant...
Isidora,multumesc pentru complimente,multumesc si ca ai dat semn de recunoastere,din pacate,desi va vizionez pozele,nu va recunosc,plus ca sunt permanent cu ochii in 4 sa nu faca piticii nazbatii si nu ma mai prea uit in jur.A fost o adevarata placere sa te cunosc live,fie si pe fuga.
Mi-ai deschis insa si ochii cu mesajul de asta-seara,referitor la Cristina.Probabil pentru nimeni,cel putin din spital,nu mai este un secret ca mi-a venit de 3 ori decizia de numire ca sef de sectie din 2006 incoace si s-a tot cramponat directia=dr.Tofoleanu sa nu-mi dea postul prin diferite pretexte-ca sunt gravida,ca am nascut,ca am avut complicatii la nastere,ca am avut piciorul rupt,iar acum...fara motiv.Dar pricep de ce:eu la anumite cainosenii nu voi putea fi nicicand partener,sunt prea proasta!!!Nu va mai zic ca sistemul ne obliga sa traim din mila publica,dar ca una este sa primesti,alta sa strangi omul de gat,dar nici la oameni nu ma pricep,vad: nu mi-as fi imaginat niciodata o asemenea scena avandu-l ca protagonist pe dr.Tica!!!Pur si simplu am incremenit si am realizat deodata ca mai bine imi vad de ale mele si las pe altcineva la conducerea sectiei,mai ales ca sunt destui amatori care corespund bine modelului"n-are mama,n-are tata"!!!Nu-mi revin,mai scriu maine,ca acum nu-mi mai vine...
menuet spune:
Mai fetelor....Ref Cristina cu pretul la cezariana, ma intreb,noi suntem obligate sa dam bani la nastere?Eu zic ca NU!!! Ca o facem din omenie sau din recunostinta, cum a spus Adina asta este altceva.
Daca aleg un medic care ma vede pe perioada sarcinii asta nu inseamna ca sunt obligata sa il platesc in spital!Pentru ca ceea ce face el acolo e de fapt platit..de stat..sau nu?Asta este meseria lui..sa aduca copii pe lume(in afara de multe altele ce-i drept)
E si cazul mamicilor care nu isi permit o monitorizare in timpul sarcinii si cd le vine sorocul merg la spital si nasc cu cine e de garda.Gresesc Mamacita?
Aaaaa ..ca esti lasata sa zaci intr-un colt de catre asistente dc nu esti pacienta nimanui...tot BESTIALITATE UMANA se numeste.
Tratament preferential ca esti pacienta nu stiu cui...hmm dc da peste una ca mine care nu are toate zambilele la locul lor......
Am fost internata la pediatrie cu Veve cand avea 5 luni.Eram tratate (noi mamicile) ca niste carpe.Pai frate stai ca nu merge asa..in a 2a zi de spitalizare ma stia tot etajul.Si mi-am impus ca nimeni nu vede nici un leu de la mine..si asa am si facut!
Off..m-am intins...dar sunt sigura ca ati inteles ce am vrut sa zic!
Si totusi ca sa termin intr-o nota optimista vreau si eu sa urez micului crestin Antonio, viata lunga, sanatate multa si si ingerii pazitori sa il insoateasca la tot pasul!
Va pup!
isidora spune:
Nu ,Menuet,in principiu nu suntem obligate .
Dar nici dr. nu sunt obligati sa vina in toiul noptii,ca-i dupa o garda ,ca i-a murit mama,ca a fost la o nunta ,cu tine la spital sa nasti.Daca e sa nasti natural;la cezariene e cu totul altceva.
In strainatate rar apuci sa nasti cu dr. care te-a supravegheat,iar daca tii mortis sa nasti cu el,sau cu unul anume atunci costa.In Spania ,de ex,pe cumnata mea a costat-o 2000 de euro sa nasca cu un dr. anume,pt. ca a venit special pt. ea,de acasa.
Daca tu nasti pe garda dr. care te-a supravegheat atunci n-ar tb. sa coste atat...dar asta-i altceva...
Probabil in capul dr. x a fost ceva de genul:bai,lu' asta i-a murit barbatu',are sau nu are banu'...;i-a s-o informez ca sa nu pierdem vremea...
Pai,Mamacita, moral vorbind nu ai voie sa faci asta:sa renunti ! Si din cate te cunosc ,ai puterea si resursele sa lupti ! Nu intamplator ti-a fost data misiunea asta.Macar ca mori cu ei de gat si tot inseamna ca n-ai stat deoparte.
Trebuie sa se schimbe ceva si in tara asta,nu se poate.
Daca macar pe jumatate dintre sectiile dintr-un spital ar fi cate un Chazli,un Tutunaru,o Balcan (!) poate s-ar simti vreo diferenta.
Eu mai cred in omenie,n-am cum alfel .
Dumnezeu sa te lumineze sa iei decizia cea mai buna !
jojo_miha spune:
DARIUS ! Sa cresti mare si sanatos,sa ramai la fel de frumos ca sa fie coada la usa la mami,si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.
Dandusa bine ai venit la noi !
In decursul anilor in care m-am "plimbat" prin spitale am intalnit tot felul de oameni,punandu-i in balanta cei ipocriti ii darama pe cei sufletisti.Sunt si medici buni,faptul ca pe fata mea o cheama si Ioana e o dovada,cu toate ca am mai fost si dezamagita,urmeaza sa vad si cu bebe 2.
Mamacita ce bine ar fi daca jumatate ,macar din cadrele medicale ar fi ca tine,nu te-ai mai ingrozi cand ai sti ca trebuie sa te duci la spital,nu ar mai alege lumea optiunea de a se duce la privat si doar pt o nastere normala sa dea 1.000 euro si sa mai si spuna ca este ieftin.Pai pt o cezariana obligat peste 2.000 si oare e putin la salariile noastre?Ce fac imi vand tarlaua(eu astept ani sa prospere zona sa putem sa facem casa visurilor noastre) ca sa nasc?Nu trebuie sa acuzam doar cadrele medicale ,tot lumea i-a invatat asa.
Nici nu s-ar zice ca-mi este rau,m-am intins cat o placinte(din care si mananc,ca detest sa dau la rate venin).Azi noapte tensiunea mea a vrut sa me sperie un pic,insa am pus vina pe faptul ca m-am supart ieri un pic.
Eu am strans niste lucruri pt bebelusi,azi le voi calca ca au stat impachetate si s-au sifonat,cand va mai duceti sa-mi dati de stire,si eu stau tot prin zona aia,marvimex.Fiind doi cred ca vor fi micutzi si Teo a avut 2.800 la nastere 2.500 la iesirea din spital deci sunt lucruri pt "bebelusi".
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
http://community.webshots.com/user/jojo_miha