Gravidute si mamici de Constanta (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna seara si de la noi.

Am avut iar ... zile de pomina. Azi noapte Gabi nu a avut somn. Ne-a trecut diareea numai prin regim alimentar... ba chiar s-a constipat putin. Multumesc mult pentru sfaturi.
Nu stiu de la ce a aparut, nu a avut nici un aliment nou si nici nu-mi dau seama ce a declansat.
Azi noapte insa am stat pina la 4, Ba nu a avut somn, ba mi-a vomitat (nici de data asta nu stiu de ce), febra nu, raceala nu ...
Dimineata la 7.30 am fost la biserica si astazi am umblat ptr pomana tota ziua. Sint iar lata de oboseala.

Mav saru-mina ptr stiri. O veste intr-adevar buna. O sa aprofundez articolul dar la prima citire... mi-ai "boldat" ce ma durea... Saru-mina.

Voiam sa va rog daca stringeti banuti... as vrea sa incerc sa contribui si eu... macar putin ptr fiecare caz... Daca nu... saptamina viitoare ...

Fetelor... vorbiti de soti... imi dau seama ca sint asa suparata pe el... Nu stiu de ce in ultima vreme cam in circa lui... descarc toata supararea... dar cred eu ca merita putin, nu? In fine... cred ca trece perioada asta si o sa ne redresam, mai ales eu... ca se pare ca m-am cam debusolat.

Va pupam.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna seara!!

va salut cu intarziere, aseara am ajuns la 9 jumate acasa, dupa ce am plecat la 4 din otopeni ( 2 ore si ceva pe centura si alte similare) si m-am oprit si am bagat scurt un somn de 20 min intr-o parcare pe autostrada.

in plus, acasa nu mai merge netul, la birou nu merge netul, bine ca merge netul pe orange a lu' sotzu, pe al carui laptop scriu...

pentru Cristina hainute se gasesc, destule as spune eu, gandindu-ma numai la cate i-am dat lui antonio de nici nu le-a purtat pentru ca a vrut el sa se nasca deja maricel . cu bani, n-are acum fata...
deci, sapt viitoare cand va avea mav timp sa faca o selectie usoara, poate adunam de un copil macar. nu trebuie multe haine, eu stiu numai cate nu a purtat serban, desi a avut gramada mostenire.

asa, despre soti, la mine e incercat inainte... adica il stiam cum e de tati, era divortat si mutat cu fetele pana sa ma mut eu cu ei, deci ar fi trebuit sa se descurce singur, si se descurca foarte bine. sa mai spun ca si in ziua de zi spala vasele dupa fii-sa?? care a propos are 18 ani da' nmu serveste spalat de vase sau alte similare. isi spala rufele, da' cu sila si rugaminti de i le intinde tot tat-su...
acuma, si reversul medaliei, la un moment dat ma deprima (la trecut) sa imi vad barbatul la chiuveta, cand am atatea suruburi si chestii de 'dres' cu ciocanul si alte scule. asa ca i-am facut lista de ce are de facut, ca sapt viitoare si pana dupa craciun e in concediu si eu am nevoie de barbat in casa.
dar adevarul e ca il pot lasa si o saptamana cu copilul, si am toata increderea, totul iese bine. doar oalele tin eu sa le spal inca o data, din motiv de perfectionism.

Madaluta, si eu zic ca daca nu e ok cu sanatatea, fa-i o petrecere cat se paote, nu-si aduc aminte, fa-i poze ca i-ai facut ziua sa nu-ti scoata okii mai incolo (stiu eu ce zic!)

Mihaela (umflatel) am primit codul de la dodo, dar te rog sa mi-l trimiti pe mess, il primesc si offline, daca nu sunt conectata, dar pe site aici e 'cenzurat'. da' o rezolvam noi cumva.
si poat emai povestim despre posibilitatea decontarii terapiei, poate daca se face printr-o firma/pfa ar fi ok, numai ca poate fi vorba de sume mai mari pe hartie (impozite, etc etc). zic sa asteptam sa vedem ce face guvernul cu cota de impozitare si alte dari si o sa stim exact in curand.

acuma sunt obosita, mai am idei, neuron nu.
va pup

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Noi am fost astazi la ziua unei fetite(mama ei colega si buna prietena de a mea).A fost supeeerrrbb!8 adulti si 5 copii cu varstele..1an jumate, 1an si 7 luni,1an si 8 luni, 5 ani(sarbatorita) si 7 ani.Copii au fost minunati.Nu s-au batut, nu s-au certat, imbrancit.S-au jucat, au alergat, au dansat...ce mai.. fara cuvinte.Veve s-a integrat foarte bine(atat de bine incat a plecat cu o papusa de-a sarbatoritei)iar eu pot sa spun ca e prima data cand ma distrez cu adevarat de la nasterea ei.A fost si tati cu noi bineinteles.
Am mancat, am baut, am dansat, am glumit.O petrecere fara fitze unde toti ne-am simtit extraordinar.
Veve deja e lata..doarme dusa
Ma simt atat de bine incat nu pot sa va impartasesc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Am intrat sa urez petrecere frumoasa si increstinare fara plansete si alte peripetii lui bebe Antonio ! Sa aveti o zi minunata ,asa cum va doriti !
Menuet bravo voua !
Azi am avut-o pe mama la mine,a facut mancare,placinte cu branza si mere,ne-a pus masa,strange masa a stat cu Teo,ce viata!!!!!1Vine si maine .Ma duc la somn ca desi nu am facut nimic zici ca am "tras la jug" toata ziua.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
http://community.webshots.com/user/jojo_miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Am mai primit o carte de homeopate!!

tot in italiana "Homeopatia de la A la Z" scrisa de un medic italian Bruno Brigo din Verona.

Capitolul Femeia insarcinata

pentru arsuri in stomac: Magnesia carbonica 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi

pentru cistita: Populus tremula 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi

pentru contractii uterine: Actea Racemosa 9 CH 5 granule 1-3 ori pe zi

dureri de spate: Kali carbonicum 9 CH 5 granule 2 ori pe zi

greata,voma: Ignatia 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi (saliva abundenta, intoleranta mirosurilor din bucatarie,a parfumurilor, si a fumului de tigara)
Sepia 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi (greata la trezire si la vederea mancarii. Pofta pentru alimente acidulate. Aversiune si intoleranta consumului de lapte)

Somnolenta: Symphytum 5 CH 5 granule de 2 ori pe zi din a patra luna de sarcina

Nux Moschata 9 CH 5 granule o data pe zi

Hemoroizi cauzati de sarcina: Collinsonia 9 CH 5 granule 1-3 ori pe zi

Varice: Hamamelis 5 CH 5 granule 3 ori pe zi

Frica de a naste: Actea racemosa 9 CH 1-3 ori pe zi cu 15 zile inainte de data nasterii

Inainte de a te prezenta sa nasti: Arnica 7 CH 5 granule o data pe zi (in saptamana care precede data nasterii)

In timpul travaliului: Caulophyllum 5 CH 5 granule la fiecare ora de la inceputul travaliului

Post-partum: Arnica 15 CH si China 15 CH 5 granule de 3 ori pe zi timp de o sapt.

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Capitolul: Alaptare si alte necesitati dupa nastere

Cresterea productiei de lapte: Ricinus Officinalis 5 CH 5 granule dimineata si seara

Oprirea productiei de lapte: Ricinus Officinalis 30 CH 5 granule la fiecare 3 ore

Febra laptelui: Nux vomica 9 CH 5 granule chiar si la 2 ore (tumefactie rapida, aspect rosiatic si tensionat, durere intensa, san fierbinte). Cand apare si febra- vizita la medic

Ragade: Nitricum acidum 9 CH 5 granule de 2 ori pe zi

Astenie: China 9 CH 5 granule de 2 ori pe zi pentru anemie si pierdere de lichide
Silicea 9 CH 5 granule o data in zi (pentru astenie, faptul ca ai slabit corporal si senzatie de frig)

Oboseala fizica: Arnica 7 CH 5 granule 3 oi pe zi (dupa efort fizic si muscular)

Oboseala psihic0-fizica: Nux vomica 7 CH 5 granule o dta sau de mai multe ori pe zi( surmenaj care iti vine sa-l dregi cu excitante- cafea, tigara, mancare picanta, ciocolata)

Apetit redus: Natrum muriaticum 9 Ch 5 granule de 3 ori pe zi

Apetit exagerat: Antimonium crudum 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi
Ignatia 9 CH 5 granule de 3 ori pe zi (bulimie declansata de emotii sau preocupare exagerata)

Depresie post-partum: Sepia 9 CH 5 granule dupa necesitati

Mergi la inceput

Capitolul Femina Intim

mestruatie abundenta: China 9 Ch 5 granule de 3 ori pe zi in timpul scurgerilor

mestruatie in intarziere sau insuficienta: Pulsatilla 9 Ch 5 granule de 3 ori pe zi pana cand apare

Absenta mestruatiei: Aconitum 9 CH 5 granule odata pe zi (produsa din cauza fricii sau afrigului)

Colocynthis 9 CH 5 granule pe zi (cauza: gripa, raceala)
Natrum muriaticum 9 CH 5 granule pe zi (cauza: deziluzie amoroasa su depresie - in special la adolescente)
Pulsatilla 9 CH 5 granule pe zi (cauza: dus rece, stat in ploaie- specific adolescente)
Senecio 9 CH 5 granule o data pe zi (fara cauze aparente)

Mestruatie dureroasa: Histaminum 9 cH 5 granule o data pe zi pentru 3 luni
Colocynthis 9 Ch 5 granule la fiecare 15 minute (crampe puternice ameliorabile cu statul chircit si cu ajutorul sursei de caldura)
Veratrum Album 9 CH 5 granule la 15 minute (dureri cu diaree, voma si transpiratie rece)

Pentru ameliorarea efectelor secundare produse de administrarea pilulelor contraceptive: Thuya 9 CH 5 granule o data pe sapt (pentru retentie hidrica-lichide)
Natrium sulfuricum 9 CH 5 granule o data pe sapt. (tot retentie hidrica)

Silicea 15 sau 30 cH 5 granule pe sapt (cefalee vaso-motorica)

Disfunctii sexuale: Caladium 9 CH 5 granule o data pe zi (dorinta sexuala redusa, frigiditate sau impotenta)
Platina 9 CH 5 granule o data pe zi ( hiper-excitabilitate la femei)
Selenium 9 CH 5 granule o data pe zi (excese sexuale, nimfomanie)

Staphysagria 9 CH 5 granule o data pe zi (excitare sexuala masculina obsesiva, dorinti sexuale masculine incontrolabile si prea dese)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

doc,multumesc frumos!am rugat-o pe gabi(dodo)sa trimita codul,pt ca eu nu stiu ce naiba fac,si nu trimit cum trebuie..,dar o sa incerc sa trimit pe mess off-line...
adina,am profitat ca paul(sotul din dotare)este in concediu,si am vb cu el sa ii instaleze windows-ul mamicii de la marvimex(imi scapa acum cum se numeste),asa ca saptamana viitoare,sper sa o rezolvam,si apoi o invatam cum sa procedeze...
noapte buna va doresc,fug si eu la culcare!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Darius ,LA MULTI ANI la implinirea celor 2 anisori!!
Mada-sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

AndreB-multumim pt informatii.
Daca poti sa mai scrii(eu deja am salvat tot ce ai scris pana acum)poate ceva despre racelile copiilor..
Ce liniste..

Mergi la inceput