Gravidute si mamici de Constanta (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Madaluta,
am descarcat programul...,multumesc
Creem,
te inteleg ATAT de bine...ma regasesc in mesajul tau de mai sus
sfatul meu,daca-mi permiti este sa nu faci ceva ce nu simti...daca tu crezi ca nu santeti pregatite pentru asta,n-o face!pt mine asta a fost cel mai important lucru atunci cand am incercat s-o intarc pe Crinuta...m-am apucat de procedeu fix cand nu eram pregatita si am gresit!astfel am prelungit momentul si nu ne-a ajutat deloc...
aici este un subiect deschis la vremea aceea,sper sa te ajute sa alegi ce-i mai bine pt voi doua
aaaa,cu mancatul...,Crinuta a fost slabuta tot timpul...,asa-mi spuneau si mie..."intarc-o ca deaia nu mananca..." da da vezi sa nu...la fel de prost mananca si acum...basca ca nici nu pune pe ea,are 11 kg
Andre,
multumesc mult
Isidora,
am mai capatat niste lucrusoare de la o prietena draga,strang de pe unde apuc sa merg cu sacul plin la Cristinada' zi-mi copilul cel mare este fata sau baiat?ma gandesc ca ar fi frumos sa-i duc si lui ceva...

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dandusa, am citit si subiectul pe are l-ai deschis cu itarcatul, sunt exact in aceeasi situatie, as vrea sa se faca o minune sa se intarce brusc fara sa fiu nevoita sa il chinui eu pt ca nu rezist Ce mult mi-ar place sa se trezeasca intr-o zi ca nu mai vrea titi, cum a facut Serban de Doc....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Dandusa, am citit si subiectul pe are l-ai deschis cu itarcatul, sunt exact in aceeasi situatie, as vrea sa se faca o minune sa se intarce brusc fara sa fiu nevoita sa il chinui eu pt ca nu rezist Ce mult mi-ar place sa se trezeasca intr-o zi ca nu mai vrea titi, cum a facut Serban de Doc....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

te gandesti sa-l intarci?
cred cu tarie ca un copil atat de atasat de tz cum a fost Crinuta...,nu s-ar fi intarcat singur pur si simplu...atunci cand eu am ramas fara lapte,ea inca mai sugea...,efectiv tragea in gol doar de dragul suptului...
am stat putin in cumpana daca sa o las cu aceasta rutina...sau sa ma opresc...am incercat sa-mi imaginez cum ar fi fost cu doi copii atarnati de tz...,Crinuta cu cele nspe' mii de treziri pe noapte si Raducu nou nascut alaptat la cerere...si-am zis brrrrrr,asta chiar nu pot s-o fac!n-o sa fiu in stare,o sa fiu si mai obosita etc...atunci i-am explicat ca mami nu mai are tz ,ca bb din burtica vrea si el tz etc...a inteles...si de atunci doarme fata mea...toata noaptea...
acum se trezeste Raducu,plange in noapte si ea nici macar nu-si schimba pozitia(dormim toti trei)asa ca ma declar fericita...
ce m-o astepta la Raducu d-zeu stie...ce stiu sigur,eeste ca-i voi da tz fara numar,cat/cand o vrea...

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Buna seara.
Stau si citesc dar nu intervin..pt ca se discuta intens de alaptat si incarcat.Nu am ce sfaturi sa dau avand in vedere ca eu am alaptat doar 3 luni ca atat am avut.
CAdouri-sotului un aparat de ras gilet senzor, Veveritei am dat comanda pe net si trebuie sa soseasca Mosaic fanta color junior basic-este interesant(dc vreti sa vedeti dati cautare cu google),si o carte cartonata cu cifre, am luat si la nasi, mai am la parintii mei.
Despre noi..Ana este o scumpa si o frumoasa, invata cat mai multe pe zi ce trece.Sunt tare mandra de ea si ma topesc cand vine si ma iubeste din proprie initiativa.INCA CU MUCII dar fara complicatii.Speram sa scapam pana de Craciun
Pup fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/setMC002.jpg

http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/setMC007.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Sa- mi fie rusine ca am absentat atat ...dar nici cu voi nu ma fac de ras ...
Am reusit sa fac ordine in dulapuri ,sertare,mai am demisolul si jucariile Isidorei-selectat ,sortat,pus in cutii....Luni vine si femeia pt. geamuri,aspirat,curatat gresie, fainta,spalat curtea,garajul...etc..Marti ,miercuri facem mancarea si prajituri....Asta ca a venit mama ca altfel eu mi-am pierdut demult bunele obiceiuri de acasa...In primii ani de casatorie faceam si cozonac,stateam jumatate de zi in bucatarie,dar daca sotul e plecat am o scuza A ,si maine cateva cumparaturi pe ultima suta...

Ioan se alearga cu sorasa prin casa ,el in premegator ,ea pe masinuta lui si se tamponeaza ca la masinute ,rad in hohote ,as mai face vreo 3 copii pe putin
A inceput sa mearga de-abusilea bine,e ca un ursulet-cu miscari lente,ezitante,grele -,iar cand merge in picioare juri ca-i un pinguin

Cu alaptatul din pacate noi suntem pe sfarsite ...de vreo 3 saptamani nu mai am decat cateva picaturi acolo,sa-i ude gatul ...
Daca papa o data sau de 2 ori pe zi sau o data la doua zile...El ar mai vrea dar nu mai am ;si trage de san de mi-a facut ragade din nou....asa ca o sa punem punct numai ca nu pot hotara cand.Tot zic ca in seara asta e ultima oara pana la urmatoarea ...
Citisem acum cateva luni in urma,Dandusa,subiectul deschis de tine si am compatimit cu fiecare dintre fetele care postau acolo...
Impresionant cata daruire si spirit de sacrificiu poate avea o mama pt. copiii ei,de fapt cata dragoste...nelimitata .
Eu nu ma confrunt cu nici una dintre problemele ridicate acolo;Ioan a acceptat suzeta,biberonul,deci trecerea de la san la bibe va fi mai usoara pt. el.Greu pt. mine sa ma rup de gurita lui lacoma,de manutele alea,calde, grasute ca doua painici japoneze care se plimba pe talia mea,pe burtica pe celalat san cand suge...Greu ,tare greu...

Deci,Creem,cand vei fi pregatita sa o intarci o sa reusesti !

Cami,Menuet,v-am admirat zanele !

Am si eu poze de la serbare ,superbe costumele,mai ales cele din sceneta Nasterii Domnului ,dar o sa le pun in alta zi ca am o lene de ma doare ...

Dandusa,vazut poze cu mami eroina in alaptat,cu burtic de Raduc ,cu scumpa si dulcea Crinuta cu irezistibilul Raducu .Sunteti o familie minunata!

Doamna cu gemenii mai are o fetita de 6 ani-ii implineste pe 25 decembrie,la picior poarta 30-31, inaltime 110 cm,slabuta.

Pup,revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare de la tzara!
Raportam din nou muci la amandoiCand credeam k ii trec si brianei, au inceput din nou sa curga si azi au inceput si la darius...Dr noastra are telefonul inchis, aici nu este medic in w-end si tot asa...
Noroc k starea lor generala este buna si nu au si altceva in afara de muci. Nu+mi vine sa cred k dupa 5 zile de antibiotic iar avem probleme...
Nici nu stiu ce sa le dau pana maine cand voi reusi sa vorbesc cu medicul...ambroxol , ketof si rhinahtiol e bine ? ne+au fost prescrise si sapt trecuta pe lanaga antibiotic,dar nu stiu daca e bine sa le dau mai multe zile...
Voi ce ma sfatuiti?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

si eu absentat,dar motivat..a,nu din motive de pregatiri de craciun,ci din motive de sanatate,joi aseara am ajuns la spital,la urgenta cu un soc anafilactic si o criza de spondiloza cervicala care m-a tinut pana aseara,de abia azi m-am dat si eu jos din pat,fara sa ma doara capul...doamne,sa te fereasca dumnezeu sa ajungi la urgenta...daca nu intra un pic paul in ei...te trateaza cu nepasare,de parca din placere te duci acolo...initial ne-am dus la iowemed,dar nu aveau medic....noroc,ca era paul acasa de a putut merge cu mine,si andreea a ramas acasa cu mihaita...e tare greu sa nu ai pe cineva sa te ajute...asa ca ma la dumnezeu sa ma tina sanatoasa,macar sa il vad pe mihaita bine..
adina,multumesc de pm,si mai ales multumesc ca te gandesti la noi...insa ai dreptate,stiu despre ce este vorba,este site-ul celei pe care as fi vrut-o ca si coordonator...
dandusa,noi stam la iv 5...curios ca n ne-am intalnit macar o data....dar nu-i tarziu...
mada,imi pare rau ca ai bebeii bolnaviori,insa dupa parerea mea,daca sunt doar muci,nu stiu daca ar trebui sa le dai siropurile amintite,din cate stiu eu,sunt pt tuse..ceva pt mucusori nu ai la tine? la bebici mucosi!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Si noua ne-a dat doamna Sima antibiotic si venind in Tulcea, am fost la un medic care ne-a spus sa nu mai luam antibioticul pt ca dupa terminare, mucii tot vor ma fi, acesta prescriindu-mi un sirop preparat in farmacie.I-am dat totusi 5 zile antibiotic si intr-adevar mucii tot sunt. Acum ii dau picaturi de coacaze si brad (germoterapice) si cu Batista bebelusului am scos mai multi mucisori ca atunci cand lua antibiotic.Nu cred ca te-am ajutat prea mult dar se pare ca problema e asemanatoare.

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Subscriu si eu la ce a zis Umflatel legat de madaluta!!
Umflatel sa te faci bine si intr=adevar e groaznic sa nu ai pe cineva sa te ajute.

Menuet am vazut si eu pozici dragute....

Imi pare rau ca nu intru mai des insa desi sunt la parintii mei nu e acelasi lucru ca atunci cand imi imparteam treaba cu sotul....desi aici nu fac decat sa stau cu piticul si tot ce implica Andreea.

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput