Gravidute si mamici de Constanta (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

...ziua de azi a inceput perfect...sa vedem cum s-o termina...
Spun perfect, k dupa trezire brianei de la 5 si a lui darius la 6, am dormit toti 3 pana la 10.45 ....asa mai merge, nu?
Plus k de la prima replica a lui darius pe ziua de azi m-am tavalit prin pat de ras. cu ochii lipiti de somn o vede pe briana pe marginea patului si cica: fata,Biana, cazi!! Sa ma topesc nu alta...
Apoi au inceput sa se joace amandoi: el se ascundea dupa tablia patului si ii facea "bau" ,iar ea radea sa lesine...

Isidora.am citit si eu cateva articole pe blogul acela si imi amintesc de eseele de la filosofie din liceu cand ni se dadeau mai multe citate pe anumita tema si noi trebuia sa le comentam...
Daca ii apartin comentariile inseamna k este foarte destept, dar imi pare rau k nu mai este copil...La 15 ani dupa parerea mea inca trebuie sa mai ai din candoarea si inocenta copilariei.
Bineinteles k tu n-ai vrut sa faci polemica din asta, ci doar sa ne imbogatesti spiritual ,dar uite " babele" din noi ce-au facut...
scuze...si

Dandusa: briana inca mai are mucisori si de aceea nu am insistat sa ne vedem...Nu stiu cand i-or trece, dar maine se fac 2 sapatamani de cand i-au aparut. Am terminat si antibioticul si inca nimic. Bineinteles k s-au redus considerabil, dar n-au disparut. Cred k cel mai sigur ne vom vedea intre Craciun si Revelion pentru k noi maine plecam la parintii mei si venim dupa craciun

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Andicule, ma uimesti tu ce zici ...ALT DOSAR? Eu nu am depus asa ceva ,si vb aia, am reinceput activitatea din August.Poate ai nimerit tu una pe care o lovise crunt lenea!
Imi pare rau......
E adevarat ,din "scarba" ptr atata birocratie ,am renuntat la IMENSUL STIMULENT lunar acordat de stat.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

andicu: Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau in legatura cu tezirile lui filip. Poate daca l-ati lua cu voi in pat sau daca ar dormi unul din vo144i cu el in camera, sau macar daca i-ati lasa o lumina aprinsa in camera sau pe hol..sau..nici nu mai stiu.. Poate manaca prea multa ciocolata seara, sau mandarine?
Ai vorbit cu sima despre asta? Am o prietena( cred k ai cunoscut-o in parc asta vara), tot pacienta a d-nei si cu aceleasi pb k ale voaste si i-a recomandat Sedativ Pc,care e homeopat si e pt astfel de stari. Intreab-o si tu...
Sau calma baby ...
Problema mai grava e ca nici el nu se odihneste cu atatea treziri,apoi e prea obosit sa mai doarma bine si tot asa un lant al slabiciunilor, care il termina si pe el dar si pe voi...

Camelia: fetitele tot fetite, orice ar spune lumea: frumoase, gingase, delicate, adevarate printese in orice ipostaza...
De-abia astept sa crestem si noi sa ne imbracam mai feminin..

Creem: succes in intarcat daca asta iti doresti... dar de ce vrei s-o intarci dc mai e laptic?

ina: k sa vezi k nu esti singura care nu a luat inca toate cadurile, iti spun k si eu mai am de luat o gramada .Totusi tu ai avantajul k esti aici in oras pana de craciun, pe cand eu maine dimineata plec la tzara...Am luat cadouri din partea tuturor pentru toti, numai din partea noastra nu.Mai rau e k nici lui cip nu i-am luat si nici nu stiu cand voi mai avea timp ca azi mergem impreuna la cumparaturi, deci nu voi avea cum sa fug de el...

oare dc fac comanda pe vreun site imi aduc si la tzara comanda???

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mada, laptic nu prea mai e mult..cateodata suge doar ca sa se joace. Si problema mai mare este ca nu mananca prea bine...multa lume a zis ca daca o intarc ar manca mai bine...nu stiu daca va fi asa...nici nu-mi vine s-o intarc inca.
Azi noapte s-a trezit pe la 1 si n-a mai adormit pana la 3....cu chiu cu vai am adormit-o dupa cateva reprize de plans. Si binenteles ca a adormit la san...dac-o intarc cum o s-o mai adorm?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem

Mada, laptic nu prea mai e mult..cateodata suge doar ca sa se joace. Si problema mai mare este ca nu mananca prea bine...multa lume a zis ca daca o intarc ar manca mai bine...nu stiu daca va fi asa...nici nu-mi vine s-o intarc inca.
Azi noapte s-a trezit pe la 1 si n-a mai adormit pana la 3....cu chiu cu vai am adormit-o dupa cateva reprize de plans. Si binenteles ca a adormit la san...dac-o intarc cum o s-o mai adorm?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

daca totusi ea mai suge cat de cat, eu cred k are ce, k altfel ar fi refuzat ea sanul. Ii poti da formula daca ti se pare k e nevoie, dar nu cred k ar trebui s-o intarci. Mie imi pare enorm de rau k ai mei s-au intarcat singuri si cred k nu mi-as fi iertat-o niciodata daca i-as fi intarcat eu. Nu sunt fanatica in privinta alaptatului, dar macar pana la un an daca ai tot e bine sa-i dai...
Si apoi nu cred k mancatul prost are vreo legatura cu alaptatul. Din contra, ma faci sa cred k ai lapte suficient daca Sofia mananca mai putine alimente solide.
Cred k dandusa,mamacita,isidora sau angelique iti pot da mai multe sfaturi caci sunt veterane...Eu nu-ti pot spune decat cat regret k briana s-a intarcat la 6 luni...

Mergi la inceput

dandusa: daca vrei sa faci calendar poti merge la diferite centre foto ( in doraly, pe st cel mare lg Tomis) si au ei diferite modele. daca vrei sa il faci tu poti descarca progamul www.soft3k.com/imgs/Photo-Frame-Show-w300-4331.jpg&imgrefurl=http://www.soft3k.com/Photo-Frame-Show-p4331.htm&usg=1KmnUUgyJCY463LUGKb-GQgaNkA=&h=328&w=300&sz=30&hl=ro&start=1&um=1&tbnid=ggpMldMCYGt89M:&tbnh=118&tbnw=108&prev=/images%3Fq%3Dphoto%2Bframe%2Bshow%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DX" target="_blank">photo frame show si sa adaugi tu ce fototgrafii vrei la ce rame vrei.apoi il scoti la imprimanta sau dc vrei pe hartie speciala la arexim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
eu vroiam sa va zic ca mi-a venit ieri, asa ca "muncim" in continuare pentru bb2.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

adriana,succes cu bb 2.
mav,sa va fie de bine botezul.sa va traiasca micul crestin
creem,te inteleg perfect.eu am alaptat-o pe ege pana la un an jumate. o sa iti fie tare greu daca s-a invatat sa doarma la san.eu am trait-o.si cand am inatrcat-o se trezea de vreo 5 ori pe noapte sa "suga".
andreea, ediz mi-a depus ieri dosarul pt CIC.sa sti ca ieri a fost ultima zi de lucru pe anul asta.
ieri am fost cu efe la dr ,i-am facut vaccinul,deocamdata pare sa fie bine.ege a facut febra 39,1 acum vreo 2 nopti.am fost cu ea la dr si mi-a zis ca are angina deci suntem pe tratament cu klacid.sper sa nu ia si efe,pt ca noi restul suntem racitzi.
tr sa mergem sa luam si noi un brad,ca doar o sa vina mosul si la noi.cred ca o sa optez pt unul artificial,pt ca nu am chef sa stau zilnic sa aspir pe langa brad.
plange efe

fisun si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

pe aci.
Adriana spor la treaba , poate vine mosu cu bb2 si luna viitoare ne dai vestea cea mare.
ege multa sanatate! Poate reusiti sa-l "feriti" pe Efe de microbi, cu toate ca este imposibil daca sunteti in "carantina". La noi Alex tocmai in momentelel in care era bolnava avea chef de joaca cu sor-sa.
Alina cum este cu ajutorul acasa? Vrei sa te ajutam cu ceva? Stat cu bb, ca sa poti merge tu la piata, da un bip si vb.

O zi buna si spor la treaba! (eu calc draperii si perdele).

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

buna si de la noi,

Mada, cand vii de la tara am sa trec pe la tine sa iti dau premergatorul pt Briana, Pupicu nu mai are nevoie ca merge singurel.

Am vazut poze de la toata lumea.

nici eu nu am luat cadouri, am sa merg luni, am vb cu cumnata mea sa stea cu copiii si am sa ma destrabalez la shopping.

Am vazut ca avem o graviduta noua, ii urez bine ai venit si scrie repede primele 10 mesaje care sunt moderate si apar mult mai taryiu decat le scrii si de aceea fetele nici nu le+au vazut, eu insa aveam de recuperat si l-am observat.

Creem, e tare tare greu cu intarcatul si al meu sunt convinsa ca ar manca mult mai bine daca n-ar mai suge, dar asa stie ca are oricand o rezerva de papa - tsitsi- care ii place daca stramba din nas la mancare. si de adormit tot numai asa adoarme. Oricum de o saptamana a intrat tati la aparat si peste yi il adoarme el, fara titi, si de cateva ori si seara, tot fara san, dar peste npoapte cannd se treyeste nu mai titi il mai adoarme... de fapt nu e-am ajutat cu nimic, doar ai aflat ca, compatimim impreuna...

Noi tot fara net.........

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

Mergi la inceput