Gravidute si mamici de Constanta (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Umflatel,
stau in IV8,langa Madalina
Andreb,
unde ai facut calendarele personalizate?as fi vrut si eu sa le fac bunicilor si unchiului
Lulu,
coincidenta,saptamana trecuta m-am tuns la salon si cand am platit chiar ,am admirat pozele cu Luca,acum cand mi-am dat seama de ce salon vb Isidora,m-am uitat pe poze si sincer nu te-am recunoscut...ma gandesc ca ne-am vazut acolo pt ca fetele mi-au recomandat o fata draguta tunsa bob,ca fiind sefa,tu erai?
Madaluta,
mai da si tu un semn de viata cand esti asa stresata,ca poate reusim sa ne vedem si sa vezi cum iti revii,cum mai sant copii?

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Madaluta,you made my day ! De fapt scumpul de Darius !

Sper sa nu deranjeze f. tare ,dar nu ma pot abtine sa nu pun un citat de pe blogul unui copil de 15 ani,fratele finului meu .
Daca mai sunt tineri care gandesc asa suntem salvati...

AndreB,baiatul de 15 ani e nascut in aceeasi zi cu Matei

"Mircea Eliade afirma ”A fi liber înseamn#259; în primul rând a fi responsabil de tine însu#355;i”. Mai suntem oameni responsabili? Pu#355;ini mai sunt. Din aceast#259; iresponsabilitate se na#351;te nep#259;sarea, neomenia. Limba româna este singura limba în care exist#259; cuvântul ”omenie”. Omenia este datoria omului de a fi om. Comunismul ne-a f#259;cut neoameni, distrugându-ne libertatea. Ne-a adus într-o stare de teroare, atât la nivel social, cât mai ales la nivel spiritual. Românul are acest#259; ”omenie” înn#259;scut#259;, dar ea doarme, doarme for#355;at a#351; zice, #351;i iat#259; ca nu s-a trezit înc#259;. Omenia este aceast#259; ”p#259;sare” cu care ne suntem datori nou#259; #351;i celorlal#355;i.

În opinia lui Immanuel Kant ” Libertatea unui om are drept limit#259; libertatea celuilalt”. Aici deja se ridic#259; o grani#355;#259; între doi oameni. Aceasta este viziunea occidentului. O viziune divergent#259;, în care omul tinde c#259;tre o izolare, c#259;tre o dep#259;rtare de ”cel#259;lalt”, lovindu-se de o limit#259;.

În r#259;s#259;rit libertatea e privit#259; cu al#355;i ochi, cu o privire cre#351;tin#259;. ”Libertatea celuilalt îmi înt#259;re#351;te mie libertatea mea” - A#351;a zicea p#259;rintele Dumitru St#259;niloae. Cât#259; diferen#355;#259; ! Cre#351;tinul prive#351;te conceptul de libertate convergent, fiind liber ”dimpreun#259;” cu aproapele s#259;u.

Pentru a-i fi respectat#259; libertatea, omului nu trebuie s#259; i se impun#259; s#259; fac#259; binele. Trebuie doar s#259; i se zic#259;: Aici e binele, aici e r#259;ul, ar fi mai bine s#259; faci binele. El trebuie s#259;-#351;i realizeze aceast#259; posibilitate de a alege liber.”Libertatea o asem#259;n cu o frânghie ag#259;#355;at#259; undeva sus. Te po#355;i urca pe ea la cer, participând la actul mântuirii tale cre#351;tine, sau po#355;i s#259; cobori în întuneric.”(Petre #354;u#355;ea)

Tot #354;u#355;ea zicea: ” Libertatea omului e partea divin#259; din el”. C#259;ci numai prin Divinitate suntem liberi cu adev#259;rat, dup#259; cum zice #351;i Sf. Ioan Gur#259; de Aur:”Acela este cu adevar#259;t liber, care tr#259;ieste pentru Hristos”

”ve#355;i cunoa#351;te adev#259;rul, iar adev#259;rul v#259; va face liberi”(Ioan cap.8)

”Eu sunt Calea, Adev#259;rul #351;i Via#355;a”(Ioan cap.14)

Asta ca veni zilele trecute vorba de omenie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna seara,
am intrat si eu putin sa va mai citesc..imi pare rau ca nu ne putem intalni, dar sigur dupa sarbatori se mai linistesc apele pe la casele tuturor.

Noi vom pleca la tara de sarbatori, poate mai respir si eu putin daca sunt si bunicii prin preajma

Azi am fost la dr. Soescu si, dupa cum v-a zis si Isidora, am intalnit-o acolo pe ea si pe scumpul de Ioan!
Am fost pentru mai multe probleme de-ale mele, dar una dintre ele este si intarcatul Sofiei. Mi-a dat nite sfaturi faine, asa ca vi le spun si voua:
- sa ii facem un ritual de trecere, in care sa ii multumim Domnului ca ne-a dat poibilitatea sa alaptam atat timp, si sa-i explicam copilului ca e timpul a treaca la o alta etapa....cadrul sa fie intim, eventual bebe mama si tata; noaptea de Craciun ar fi un moment prielnic (la noi totusi nu cred ca e va putea atunci ca nu suntem la noi acasa, mai sunt si alti "intrusi" pe acolo)
- daca nu i-am dat o zi/o noapte gata...nu ii mai dam deloc....adica nu e nu, pentru ca altfel are consecinte asupra peronalitatii copilului mai tarziu, in sensul ca nu va accepta un Nu hotarat...ci va crede ca "merge" si altfel.

Cam astea au fot ideile de baza, sper ca am explicat pe inteles...e cam tarziu si sunt si obosita.

Pupicei si sanatate la bebei!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Of,fac cu nervii ...De ce a iesit asa ???

Va dau link-ul blogului ca-i mai simplu;e ultimul articol scris,e la inceput abia asa ca nu are multe...

'A fi liber intr-o lume intemnitata' se numeste :

http://fighter4eternity.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Adina..ma bucur ca ai reusit sa te simti bine azi la salon...cred ca esti o bella belisima

Nu pot citi acum citatul ala...ca-s obosita si-mi fug ochii

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Buna seara...

Isidora nu e cu suparare...stiu cum e...alergatura si foarte multa treaba...o sa ramana pt Ianuare atunci daca e ok cu voi...dar o sa vedem atunci mai exact ..ca o sa plece si sotul ...
Am vazut ca nu s-a inscris lumea si mi-am dat seama ca e greu acum..dar promisiunea e promisiune...nu am putut mai devreme...dar nu e timpul pierdut.
Noi scriem mai rar ca bebe e f marait...dintisorii astia...mama lor!!! Si sincer nu vreau nici sa-l las pe sot sa se chinuie ca el ar trebui sa se odihneasca de fapt dar cu bebe...nu prea apuca saracul...insa de citit incerc totusi sa tin pasul desi nu prea fac fata asa bine, iar cu scrisul stiti cum e...dureaza ceva si in general cand ma apuc incepe si el sa planga...si dau si eu o fuga sa fim amadoi cu el...
Am citit totusi ca ati scris de calendare personalizate cu bebe...rog trimiteti-mi si mie programul si AndreB tu unde le-ai facut...Imi cer scuze daca va repetati dar nu am apucat sa citesc tot din urma...multumesc anticipat.

Singura surpriza placuta pe ziua de azi a fost ca am primit pt bebe pachet de la munca( la noi da sindicatul pachete de Craciun pt copii) cu f multe dulciuri..am ramas masca...chiar nu ma asteptam. Vroiau sa mi-l aduca acasa dar, mi l-a adus o prietena f buna care imi e si colega...frumos din partea lor...chiar am ramas mirata..ca si sotul de altfel

Acum o sa va zic noapte buna tuturor si multi pupici din partea noastra!

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Am reusit sa pun poze si aspecte de la serbare, sa ne laudam cu mandrele noastre. A iesit bine, copii si-au spus rolurile.

O zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza!

isi ,multumim de apreciere.

dandusa, da este concidenta ,dar tipa despre care vb si ti-au recomandata-o fetele ca sefa ...nu sunt eu !!!Tipa se ocupa de salon ,este un fel de "manager" mult spus ,dar ea se ocupa de salon ,eu nu ,eu nu sunt de meserie in domeniu ,eu am job-ul meu ,in Resurse Umane - Recrutare si Evaluare.
Salonul a fost deschis in 2005 dintr-o pasiune sa ii spun ptr frumos , din dorinta e a face si altceva.Daca ar fii sa o iau de la capat, m-as reorienta ,dar asta este alta poveste.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

F. interesant blogul respectiv, Adina, cu toate ca mi-e greu sa cred ca acele texte le scrie un copil de 15 ani...Posibil ca citeste Dilema si alte reviste de gen si isi doreste f. tare sa se exprime ( sa impresioneze)intr-un anumit tipar apreciat de aceste forumuri jurnalistice, poate ca in ideea de a publica la pagina cititorilor- altfel mi se pare mult prea deplasata ideea de a actiona ca un adult,nici intrat bine in adolescenta, cand de fapt ar trebui sa scrie texte romantice, pline de speranta, alte aspiratii..(imi amintesc si eu despre acea perioada cand traiam cu ziarul in geanta de scoala in lupta catre maturizare, dar la 17-18 ani)...
(a propos,am un blog de foarte curand si ca sa intelegi ca stiu despre ce vorbesc am sa postez un text asemanator scris pe la vreo 19-20 de ani, asta ca sa intelegi fenomenul)

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

Special Matei http://www.moblyng.com/watch/33Oo9nuMF1

Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

...asa..sa continui mesajul pe care il incepusem la pranz, k a adormit din nou terorista shefa....
Intre timp m-am mai calamt si am luat situatia k atare, desi nu garantez k voi reusi sa ma stapanesc la venirea lui cip de la serviciu...
Mi-a facut darius niste faze azi, numai una si una...
- s-a pisat pe biroul meu( cand sunt la calculator sta si el langa mine cu fundul pe pervaz si cu picioarele pe birou. si pentru k pozitia seamana probabil cu cea de pe olita, iar el n-avea pampers...i-a dat drumu..)
- a baut apa dintr-o cratita pusa la inmuiat in chiuveta de la bucatarie ( ii place sa bea din cana , dar pentru k la fel de mult ii place sa-si toarne apa pe el, evit sa-i dau..si baiatul a gasit de unde sa-si ia singur... Noroc k nu pusesem si detergent....
-a scos toate servetele umede dintr-o cutie si le-a pus pe calorifer la uscat...

Isidora: sper k sms-ul meu n-a venit in momentele cand tu te relaxai mai mult la salon..
icmanu..: bun venit la noi...

iar s-a trezit briana..cred k simte cand intru pe forum

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mada, nu te supara, dar permite-mi sa fac precum Mav,.., la faza cu Darius. Asta ca sa-ti spun si eu, inca o data, ce se mai aseamana ei doi, adica el si cu Filip.
Nu la facut pishu pe birou(desi nu e timpul pierdut), dar la celelalte faze. Sa-ti spun ca vrea sa bea apa mereu din cada(nu de la robinet, ci apa aia cah..), ca baga in gura tot ce ia de pe jos, imi arata, zice" cah!" si pana sa strig eu NU! el deja a inghitit firmitura / chestia respectiva. Ca-si baga aproape zilnic mainile imbracate pana la cot in castronul cu apa al catelului ( ca deh, tac'su uita zilnic sa-l urce pe undeva ) , si alte faze pe care cand le povestesti, ceilalti rad, dar pe tine te-apuca toate pandaliile pe moment!!!
Cat despre faza cu cazatura...ce sa zic! DOamne-fereste, bine ca sunteti intregi amandoi! sunt convinsa ca si eu as fi reactionat la fel, e normal sa te sperii in halul ala!

Ingerash, ce-ati mai crescut! ai un bebe tare frumusel si bradul e superb!

Bun venit noii gravidutze! sarcina usoara si bebe sanatos!

Creem, succes cu intarcatul! poate va ajuta Mosul s-o rezolvati.

Eu, la servici, normal, iar am dormit azi-noapte din 2 in 2 ore! bai, sa mor daca pot sa inteleg! doarme mai prost decat cand avea 4 luni! In noaptea asta il tine mama la ea, asa ca o sa dorm si eu, in sfarsit, o noapte intreaga dupa 2 saptamani si mai bine!
Mai naspa e ca mi-a tras clapa femeia de la curatenie, asa ca azi o sa fac bradul ( in sfarsit!) in mizerie, ca vine abia luni, si nu cred ca ma tin puterile sa fac mai mult decat o tura de aspirat!
Si la mine inca o sursa de nervi: ca sa anunt ca am reinceput serviciul, poate nu stiati ca inafara de acea Decizie data de Angajator cu nr de la ITM si un formular de completat, trebuie sa faceti din nou TOT dosarul pe care l-ati facut cand ati cerut indemnizatia de crestere!!! ca le e lor lene sa caute dosarul tau initial, probabil, la care ar putea f bine sa ataseze notificarile de rigoare. Asa ca, fa copii iar dupa acte, umbla dupa adeverinta de la servici, du-te iar la biroul lor sa depui dosarul, dar numai pana la ora 13.00!!! nu pot sa zic ieri ce nervi mi-am facut cand am aflat ca trebuie sa revin cu hartogaraie...si asta ca sa le zici ca nu vrei sa-ti mai dea EI aia 6 milioane, ci doar 1 ! gata, m-am racorit!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput