Copilasi din 2002 (53) Suntem alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Salutare!Am si eu ceva mai mult timp ca sunt in concediu si cum vremea e urata, stam si noi in casa si evident ne luptam cu play station adica eu zic, gata, domnu Liviu, nu ca mai vreau... si tot asa.Nicoleta am vazut pozele, Matei parca se face pe zi ce trece tot mai dragalas, ca sa nu mai zic ca e si tare fotogenic si ii sta minunat cu caciulita aia.Katty, primele desene sunt mai vechi insa asa este, acum nu mai predomina masinile ci batmanii care mai de care mai incruntat.Cristina, felicitari pentru dintisor! La Liviu a cazut deja al 3 lea ca sa nu mai zic ca si l-a scos singur pe ferriboat, chiar inainte sa vada Opera din Sydney, de care era atat de mult interesat inca de pe vremea cand ii povesteam noi despre Australia.Andi.p pai asa sa fie, atunci sa ii dea si lui Liviu Doamne Doamne, ce isi doreste copilu, nu? Mai e un pic si aflam.Crig, sper ca nu prea grav Maiuca, adica picior in gips sau alte chesti din astea...Succes si sanatate sa ii treaca repede!

Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Ce se intampla cu mamicile copilasilor de 2002?
Slaba acitivitate aici
Vad ca scrieti la alte subiecte nu va mai place aici ?

Mamicile din Oradea sunt iertate pt. ca se bucura de dar celelalte?
Nu mai aveti nimic de povestit sau sunteti foarte ocupate?

Miercuri seara mi-a zis Vlady ca i se misca primul dintisor ieri m-a sunat la servici si mi-a zis ca se misca si dintisorul de langa

Este normal? La puiutii vostrii cum a fost? Eu am emotii mai mari dect el Vlady abia asteapta sa vina Zana Maseluta

intregul

La raport va rugam

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dintisorul e inca la locul lui, dar, dupa cum se misca, nu mai are
mult si cade. Evident ca Robert e impresionat de ceea ce i se intampla
Iaca dupa nici 2 saptamani de gradinita ii curge un pic nasul, dar, in rest, e bine.

La multi ani, Luca! Felicitari, Mia!

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Francisca, e adevarat, e frumos la Oradea.Avem zapada!!Si planuri de facut om de zapada.Numai sa ne intoarcem de la gradi!!
Felicitari pt dintisorul pe punct de plecare.
Eu sunt foarte "viteaza" cand e vorba de Andrei.Asa ca atunci cand a inceput sa se miste dintisorul, taica-sau i l-a scos.Eu m-am ascuns prin casa, cum am putut mai bine, ca simteam ca lesin.Cand erau ei jos, eu eram sus si invers.
Cel de-al doilea l-am scos la stoma, lejer si fara durere.Doar d-rita a fost stresata de catre mine, fireste!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Francisca, multumesc mult, sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi ai mei.
Acum, despre dintisori: sigur ca e normal sa i se clatine inca unul, si, daca te uiti in spatele dintilor clatinatori si pui mana, foarte posibil sa simticeva tare sub gingie, ca se pregatesc cei definitivi sa iasa. Si nu stiu daca v-am zis, dar lui Robert ii iese de vreo 2 luni si o maseluta. In aprilie mergem la dentist pentru controlul de 6 luni.
Si eu am emotii sa-l vad asa, cum se transforma in copil mare.
Marti are controlul medical pentru inscrierea la scoala, il cantareste, il masoara, ii testeaza auzul, vederea si vorbirea.

Mergi la inceput

URAAA... si la Resita

Speram sa se prinda si sa ne bucuram acest week-end de multa zapada

Of, numai sa treaca si tusea lui Vlady eu deja nu mai stiu ce sa ii dau

intregul

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cris si eu sunt la fel de viteaza ca tine..noua ne-au cazut 4 dintisori ,doi de sus si doi de jos ff rapid unul dupa celalalt..si tot i-a scos taia,mamai era plecata prin alte camere cu treaba

Francisca spor la bulgarit,si da e normal asa cu dintisorii.Noua ne trece tusea cu Stodal pastilutze sau Baraka

crig sper ca e mai bine Mariuca

Lucia si cam pe cand stiti ce e??

Cristina succes la control

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Cristina_C, eu intrebam daca e normal, pt. ca mi se pare tare ciudat...pana acum nu s-a miscat niciunul, iar acum doi parca e prea mult...pt. mine

Cristina22, copilul nu zice nimic, e chiar incantat, a zis ca in curand il scoate singur si o sa vina Zana Maseluta la el
Cand mi-a zis ca a incercat deja sa si-l scoata am crezut ca lesin
Macar la tine e sotul mai viteaz, dar al meu, cand e vorba de Vlady...e mai rau decat mine

Francisca

Mergi la inceput

Laura, multumesc o sa incerc si eu, poate ii trece tusea asta ca nu mai suport

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, dragi mamici !
Ninge si la noi ! In weekend mergem la sanius, daca o tine tot asa.
Francisca, din cand in cand mai este nevoie de o chemare la apel.
Eu am tot scris, aici, Cristinei la 4 ani 10 luni au inceput sa-i miste 2 dintisori, care la 5 ani au si cazut unul dupa altul. Are toti cei 8 incisivi schimbati. Ultimii 2 in septembrie. Si pe toti i-a scos singurica, curajoasa mea.
Pana se schimba caninii stam linistite, desi, cred ca si aceia vor incepe la 8 ani sa se schimbe, daca e sa ma iau dupa verisoara ei, Patricia, care si ea, aschimbat dintosorii mai repede. E ceva ereditar, s epare.
Merg sa pregatesc noul capitol.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput