Copilasi din 2002 (53) Suntem alaturi de Emma !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Katty ce a zis doctorul despre problema cu pielea? E cumva o alergie la frig?Nicoleta, poze cu skiorul ta pe cand?Sinzi,Liviu zice ca e foarte incantat doar daca va avea fratior. Daca e fetita, nu vrea sa auda...deocamdata.Nina mi-au placut pozele de la aniversarea Cristinei, m-am bucurat si eu ca un copil, cu fiecare poza vazuta.Am mai adaugat noi desene de ale lui Liviu:http://good-times.webshots.com/album/568565185dwwPqi

Iubire si putere pentru Emma - sa ne rugam in fiecare zi la ora 13.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2466281380103379982gsRhOj

Daca va era dor de Matei . Poze cu schiorul,inca nu, nu am mers sa il vedem. Dar merge bine, stie sa se opreasca deja.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata si de la mine!
O noua saptamana, ieri nu prea am avut timp de scris!
Nicoleta, ai o mandrete de pui mic! E scump foc! Imi pare rau ca nu l-am vazut si pe Stefan in noua lui postura de schior! Ti-am admirat si aspiratorul!
Nina, frumoase pozele, ce de-a cadouri a primit Cristina, si ce dragoste la prima vedere a fost cu poneiul care arata super!
Sinzi, mersi de felicitari! Adevarul e ca am inceput f. bine! Imi place ce fac, si desi ma temeam un pic de iesirea din rutina, si de necunoscut, constat ca fac fata bine!
Intr-adevar, Andrei a crescut, are 128 de cm, ne pregatim si de scoala, el abia asteapta, ieri am fost la scoala sa ma interesez, dar inscrierile incep dupa 8 februarie, oricum am vorbit la secretariat si cu invatatoarea, deci si pe partea asta e inceputul facut!
Lucia, n-am mai ajuns la doctor cu manutele lui Andrei, i-am dat in fiecare seara cu baneocin unguent si au disparut, daca mai apar ne ducem!
Am vazut desenele lui Liviu, s-a specializat la masini si avioane, deseneaza f.frumos, si vad ca n-a renuntat inca la mutritele incruntate, sau sunt mai vechi?
Devoska, bine ai revenit acasa, te asteptam cu pozele cu Sara! Ce bine ca ai adus-o pe soacra ta, banuiesc ca te va auta, nu?

Va urez o zi minunata!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Katty, m-a rugat cineva sa i-l arat, aspiratorul...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

De-abia am asteptat sa va zic...Lui Robert i se clatina, in sfarsit, primul dintisor! Am facut rost si de o cutiuta speciala...
Ieri a facut si vaccinul acela (DTP), amanat din decembrie dar il doare destul de tare bratul dupa intepatura (a fost facut profund intramuscular, era de asteptat sa-l doara asa).
In rest, din Romania m-am intors destul de trista si ingrijorata pentru ca toti - mama, tata si bunica- au probleme de sanatate.
Am si eu poze cu Robert dar va rog sa mai aveti rabdare cu mine cateva zile pana reusesc sa le pun pe net, sunt pe carduri diferite, pe aparate diferite.
Pozele voastre sunt toate foarte frumoase!
Va pup pe toate si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nina ce frumoasa e Cristinuca si tortul cred ca afost delicios.Marea ei dragoste cred ca e tot poneiul nu?

Lucia imi place tare mult de Liviu cu parul ca in pozele de rev.Cand eram eu insarcinata Andy mereu spunea ca vrea surioara ca sa nu trebuiasca sa imparta masinile..pana la urma a fost cum a vrut el

Nicoleta ce dragutz e Matei...ce astept sa mai creasca si Alexia un pic

Katty ma bucur ca nu mai are Andrei probleme la manutze..sa stii ca la noi nu mai sunt locuri la scoli,Andy e inscris de prin octombrie si atunci asa cu chiu cu vai am mai gasit.

Cristina felicitari ptr primul dintisor clatinator

Ma duc la job

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!

Nina-ce de prietene are Kiki!!A, vazut cadourile muuuulte si frumoase!!

Nico-e atat de frumos Matei, ca nu ma satur sa-l privesc!!

Katty-wow, ce inalt e Andrei!! Al meu Andrei, mai poarta inca haine de 122 cm, are si de 128 cm, dar parca nu-i vin inca bine.
Eu, dupa, haine masor inaltimea copilului

Cristina-bine ai venit in clubul "dintilor de otel"!!
Vezi ca te asteptam cu poze!!
Sanatate alor tai!

Laura-"job" zici? Adik, jucatu' cu Alexia e job???Ha?

Devoska-cum sunteti? Cum e viata cu soacra?

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Nina, ce printesa frumoasa ai iar tu arati...minunat
Superba petrecere a avut Kiki si ce de cadouri a primit...(poneiul este superb, se vede ca il iubeste mult), iar tortul delicios.

Sinzi_ana, multumim
Mos Nicolae a adus al 2-lea controller (care era pt. sot sa se poata juca cu copilul )
Noi nu avem nintendo WII, dar are prietenul lui Vlady si ii place foarte mult...isi doreste si el unul daca e cuminte, poate ii aduce iepurasul unul

Nicoleta, au dreptate fetele Matei este frumos foc, nici eu nu ma satur sa vad pozele cu el, ochisorii lui frumosi

Katty, ce bine ca a trecut iritatia de pe manute. Multi

Laura, nice job
Si noi l-am inscris pe Vlady la scoala din octombrie. Cand ne-am dus, el a fost ultimul trecut pe lista...era deja clasa formata

Cristina_C, ce zice Robert de dintisorul care se misca ?
Sanatate parintilor tai si bunicii

Devoska, ce mai face Sara?

Cristina22, ati aruncat bradutul?
Eu am vrut sa il despodobesc duminica, am apucat sa dau jos cateva globuri, dar a venit Vlady si cand a vazut cum arata, a inceput sa planga ...mi-a zis ca ii va fi dor de el ca e bradutul lui...asa de rau mi-a parut de el...asa ca am pus cateva globuri innapoi si am decis sa il mai las cateva zile
Sa fi vazut cand i-am zis lui Vlady ca il mai las, cum ii pupa crengutele

intregul

Sa aveti o zi minunata!

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Nina multumim pentru poze!!cred ca a fost un super party[!!pup]
Cristina _C deci o asteptati pe zana maseluta.si noi mergem vineri cu Mariuca sa i-l scoata pe al doilea ca am patit exact ca la primul.
Sinzi la patinoar nu am ajuns azi ca ieri Mariucai i-a cazut un blat de la o masa peste picior la gradinita...no comment...asa ca suntem in refacere.dupa..vom merge din nou ca ii place.
va pup si mai revin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Luca
Felicitari, Mia. !
Sa va bucure mereu sufletele, scolarelul vostru,
alaturi de printesa mica !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !

Multumesc frumos pentru aprecieri si complimente, fete dragi !
Eu cand am zarit unicornul in magazin, mi-am zis ca a aparut special pt. Cristinuca mea. A fost dragoste la prima vedere si la mine.
Cum era de asteptat Cristina a ajuns sa doarma cu el. Pe-o parte unicornul, iar pe cealalata, mami, bine-nteles sau tati cu povesti din capul lui.
Sunt restantiera la vizionat poze, dar sper sa recuperez sambata, cand voi fi la mama, unde e si net. La noi acasa, inca nu avem PC. Nu e o prioritate. Toate la timpul lor.
O zi cat mai faina in continuare, dragi mamici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Mergi la inceput